Jump to content

Θορυβος Σε Εξωτερικο Φιλτρο

Mixalis Livas

Recommended Posts

εχω το fluval 105 εδω και 3 χρονια περιπου σε ενα 80λιτρο ενυδρειο και τωρα τελευταια κάνει ενα βουητο

λογικα στο καπακι που ειναι ο μηχανισμος του.

ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? εχω χασει τον υπνο μου :angry03: help!!!!

ευχαριστω!!!

Εχεις καθαρισει καλα τη φτερωτη και εχεις κουμπωσει καλα το καπακι της φτερωτης?

ναι το τσεκαρα 2 φορες.

ο θορυβος που κανει ειναι ενα συνεχομενο βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν βρισκει πουθενα η φτερωτη .....

Το έχεις κουνήσει να βγάλει όλο τον αέρα ;

το κουνησα και το δουλεψα κανα διλεπτο χειροκινητα με το μοχλο αλλα τιποτα το βουητο παραμενη ...

Εχει ταπα αναπληρωσης να το γεμισεις χειροκινητα με νερο μηπως εχει κρατησει αερα?

Ε τοτε καμια φτερωτη μπορει να ειναι.Οταν ανοιγεις το καπακι η φτερωτη φαινεται μηπως ειναι σπασμενο κανενα πτερυγιο?

δεν φενεται σπασμενη αλλα σκευτομαι να την αλαξω μηπως φτεει ο μαγνητης η οτι αλλο ειναι αυτο το που εχει απο κατω

Δεν δοκιμαζεις να το λυσεις οσο μπορεις μηπως σφηνωσε κατι μεσα απο τον τελευταιο καθαρισμο που εκανες?

Λοιπον βγαλε την φτερωτη και βαλε βαζελινι γυρο απο τον μαγνητη και μεσα εκει που μπαινει η φτερωτη...το εχω κανει σε απειρα φιλτρα....

θα το ξανακοιταξω αλλα δεν θα το σκαλισω πολυ γιατι αμα το χαλασω θα τα κλαιω τα ψαρακια μου !!

Λοιπον βγαλε την φτερωτη και βαλε βαζελινι γυρο απο τον μαγνητη και μεσα εκει που μπαινει η φτερωτη...το εχω κανει σε απειρα φιλτρα....

η βαζελινι ειναι ασφαλη για τα ψαρια ? γιατι θα περναει το νερο απο εκει πιστευω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...