Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 19 Νοεμβρίου 2014 εχω το fluval 105 εδω και 3 χρονια περιπου σε ενα 80λιτρο ενυδρειο και τωρα τελευταια κάνει ενα βουητο λογικα στο καπακι που ειναι ο μηχανισμος του. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? εχω χασει τον υπνο μου help!!!! ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 19 Νοεμβρίου 2014 το εχεις καθαρίσει προσφατα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 19 Νοεμβρίου 2014 ναι πριν 5 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 19 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Εχεις καθαρισει καλα τη φτερωτη και εχεις κουμπωσει καλα το καπακι της φτερωτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 Author #5 Share 19 Νοεμβρίου 2014 ναι το τσεκαρα 2 φορες. ο θορυβος που κανει ειναι ενα συνεχομενο βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν βρισκει πουθενα η φτερωτη ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 19 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Το έχεις κουνήσει να βγάλει όλο τον αέρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 19 Νοεμβρίου 2014 το κουνησα και το δουλεψα κανα διλεπτο χειροκινητα με το μοχλο αλλα τιποτα το βουητο παραμενη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Νοεμβρίου 2014 #8 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Εχει ταπα αναπληρωσης να το γεμισεις χειροκινητα με νερο μηπως εχει κρατησει αερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 Author #9 Share 19 Νοεμβρίου 2014 εχει αλλα οπως ειπα το δουλεψα 2 λεπτα χειροκινητα οποτε οτι αερα ειχε λογικα εφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Ε τοτε καμια φτερωτη μπορει να ειναι.Οταν ανοιγεις το καπακι η φτερωτη φαινεται μηπως ειναι σπασμενο κανενα πτερυγιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 Author #11 Share 19 Νοεμβρίου 2014 δεν φενεται σπασμενη αλλα σκευτομαι να την αλαξω μηπως φτεει ο μαγνητης η οτι αλλο ειναι αυτο το που εχει απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Νοεμβρίου 2014 #12 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν δοκιμαζεις να το λυσεις οσο μπορεις μηπως σφηνωσε κατι μεσα απο τον τελευταιο καθαρισμο που εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conner 19 Νοεμβρίου 2014 #13 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον βγαλε την φτερωτη και βαλε βαζελινι γυρο απο τον μαγνητη και μεσα εκει που μπαινει η φτερωτη...το εχω κανει σε απειρα φιλτρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 Author #14 Share 19 Νοεμβρίου 2014 θα το ξανακοιταξω αλλα δεν θα το σκαλισω πολυ γιατι αμα το χαλασω θα τα κλαιω τα ψαρακια μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis Livas 19 Νοεμβρίου 2014 Author #15 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον βγαλε την φτερωτη και βαλε βαζελινι γυρο απο τον μαγνητη και μεσα εκει που μπαινει η φτερωτη...το εχω κανει σε απειρα φιλτρα.... η βαζελινι ειναι ασφαλη για τα ψαρια ? γιατι θα περναει το νερο απο εκει πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Νοεμβρίου 2014 #16 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος