Jump to content

Συγκατοικηση Δισκων Με...

ina

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι.Θα ηθελα να σας ρωτησω τι αλλα ψαρακια θα μπορουσα να βαλω μαζι με τους δισκους.Για παραδειγμα μου αρεσει πολυ το apisograma agasizii.θα ηταν καλος συγκατοικος για τους δισκους ; Αν οχι, με ποια αλλα ψαρια γινεται ;εκτος απ τα κοπαδοψαρα

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα εγω εκτος απο τα sterbai και τους καρδιναλιους το μονο που θα προσεθετα θα ηταν δισκοι. Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο αναλογα βεβαια και τα λιτρα.

Τωρα για τα apistograma δεν ξερω να σου πω

Καλησπερα εγω εκτος απο τα sterbai και τους καρδιναλιους το μονο που θα προσεθετα θα ηταν δισκοι. Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο αναλογα βεβαια και τα λιτρα.

Τωρα για τα apistograma δεν ξερω να σου πω

Για ποίο λόγο να μπουν με τους δίσκους... οι καρδινάλιοι Αντώνη;

Ζουν πχ. στο εύρος θερμοκρασίας... που διατηρούνται οι δίσκοι (συνήθως) ;

Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι... ΑΝ ταιριάζουν οι συνθήκες νερού και θερμοκρασίας.

Κατόπιν η δυνατότητα συμβίωσης εξαρτάται από τα είδη... εν προκειμένω... κιχλίδες οι δίσκοι (θηρευτές) και τέτρα (τροφή σε κάποιες περιπτώσεις).

Κάνεις λάθη εσύ στο ενυδρείο σου και προτρέπεις... κι άλλους να τα κάνουν;

Απέκτησες κι όλας... τόση εμπειρία ώστε δίνεις και τα "φώτα" σου; Κανονικά θα έπρεπε απλά... να διαβάζεις περισσότερο.-

• Like 1

Δηλαδη το 95% των ανθρωπων που εχουν δισκους κανουν λαθος.

Δεν θυμαμαι ποτε εγω να μιλησα σε καποιον με ειρωνια οποτε δεν μπορω να δεχτω να με ειρωνευονται.

Και επειδη ειμαι μικρος δεν σημαινει οτι θα καθομαι να ακουω την ειρωνια των αλλων οπως εχω ακουσει πολλες φορες.

Το ενυδρειο μου το βρισκεται μονο εσεις λαθος. Ολοι οι αλλοι μου λενε μπραβο και δεν νομιζω να το λενε εχοντας κατι να κερδισουν η μηπως ολοι ειναι απειροι;;

Έγινε επεξεργασία - antonium98
  • Like 1

Παιδια οχι παλι τσακωμοι σε θεμα μου :hot: ΕΛΕΟΣ

Καλησπερα και παλι.Θα ηθελα να σας ρωτησω τι αλλα ψαρακια θα μπορουσα να βαλω μαζι με τους δισκους.Για παραδειγμα μου αρεσει πολυ το apisograma agasizii.θα ηταν καλος συγκατοικος για τους δισκους ; Αν οχι, με ποια αλλα ψαρια γινεται ;εκτος απ τα κοπαδοψαρα

Αν δεν θέλεις να βάλεις κοπαδόψαρα μπορείς να βάλεις και ramirezi.

• Like 2

Πολυ καλη προταση τα ramirezi. Σ ευχαριστω PanaGreco :thumbsu:

Παρακαλω να πεσουν οι τονοι! Χαλαρωστε και να λειπουν οι ειρωνιες!

Εδω βρησκομαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις και να μαθαινουμε οχι για να ειρωνευομαστε!

• Like 1

Επίσης μπορείς να σκεφτείς και κάποιο από τα παρακάτω:

Cardinals

Rummy-nose

Glowlights

Lemon Tetras

Για βυθό sterbai (μόνο λόγω αντοχής στις δισκοθερμοκρασίες)

Θα μπορούσες να βάλεις και Pearl Gouramis αλλά όχι άλλο είδος Gourami.

Απέφυγε τα pleco.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1

Eγω δεν θα εβαζα κοπαδοψαρα στα λιτρα σου.. Κανα ομορφο γατοψαρακι οπως τα sterbai θα ηταν μια λυση ωστοσο αν θες απαραιτητα κατι του ''αφρου'' καποιο τετρα ισως.. Ψαξε λιγο google να δεις τι σου αρεσει.

Έγινε επεξεργασία - MfJones

Δηλαδη το 95% των ανθρωπων που εχουν δισκους κανουν λαθος.

Δεν θυμαμαι ποτε εγω να μιλησα σε καποιον με ειρωνια οποτε δεν μπορω να δεχτω να με ειρωνευονται.

Και επειδη ειμαι μικρος δεν σημαινει οτι θα καθομαι να ακουω την ειρωνια των αλλων οπως εχω ακουσει πολλες φορες.

Το ενυδρειο μου το βρισκεται μονο εσεις λαθος. Ολοι οι αλλοι μου λενε μπραβο και δεν νομιζω να το λενε εχοντας κατι να κερδισουν η μηπως ολοι ειναι απειροι;;

Είναι πολύ απλός ο τρόπος να μου αποδείξεις ότι εγώ κάνω λάθος... βάλε μου link που να γράφει το εύρος θερμοκρασίας... που ΠΡΕΠΕΙ να διατηρούνται οι καρδινάλιοι.

Άκου το χειροκρότημα και μείνε... χαρούμενος.-.

ΥΓ. Στα είπα στο σπίτι σου... με αναγκάζεις και να τα γράψω δημόσια.-

Παρακαλω να πεσουν οι τονοι! Χαλαρωστε και να λειπουν οι ειρωνιες!

Εδω βρησκομαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις και να μαθαινουμε οχι για να ειρωνευομαστε!

Προσδιόρισε σε παρακαλώ... την ειρωνεία.-

Επίσης μπορείς να σκεφτείς και κάποιο από τα παρακάτω:

Cardinals

Rummy-nose

Glowlights

Lemon Tetras

Για βυθό sterbai (μόνο λόγω αντοχής στις δισκοθερμοκρασίες)

Θα μπορούσες να βάλεις και Pearl Gouramis αλλά όχι άλλο είδος Gourami.

Απέφυγε τα pleco.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δηλαδή ΌΛΑ τα άλλα που προτείνεις... ανέχονται την θερμοκρασία που ζουν οι δίσκοι (ας ΜΗΝ αναφερθώ στις γεωγραφικές περιοχές) ;

Για μενα, χωρις να ειμαι δισκας και ουτε εχω την καταλληλη εμπειρια οπως ο Νικος....

δεν μπαινουν αλλα ψαρια με δισκους λογω θερμοκρασιων... δεν ξερω κανενα αλλο ψαρι οξινου νερου που να αρεσκεται στους 29 βαθμους... τα στερμπαι που μπαινουν συνηθως απλα τους υπομενουν...

Ελεος παλι τα ιδια :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:

http://www.seriouslyfish.com/species/paracheirodon-axelrodi/

Αυτο ειναι το λινκ. Μεχρι 29 λεει και εγω αυτη τη στιγμη εχω 28,5.

Και τωρα θα μου πειτε σε περιπτωση που χρειαστει να αυξησουμε την θερμοκρασια τι γινεται. Δεν νομιζω για μια βδομαδα να εχουν θεμα.

Αν δεν θέλεις να βάλεις κοπαδόψαρα μπορείς να βάλεις και ramirezi.

http://www.youtube.com/watch?v=62fBGe6p-lw&channel=larrycbugg

Προσδιόρισε σε παρακαλώ... την ειρωνεία.-

Δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε,διαβασε την απαντηση που εδωσες και θα καταλαβεις..

Μπορεις ανετα να γραψεις αλλιως και να πεις καλυτερα και με πιο ορθο τροπο αυτα που θες να πεις και να μη προσβαλεις τους αλλους..

• Like 3

http://www.seriouslyfish.com/species/paracheirodon-axelrodi/

Αυτο ειναι το λινκ. Μεχρι 29 λεει και εγω αυτη τη στιγμη εχω 28,5.

Και τωρα θα μου πειτε σε περιπτωση που χρειαστει να αυξησουμε την θερμοκρασια τι γινεται. Δεν νομιζω για μια βδομαδα να εχουν θεμα.

Αντώνη... αυτά που διαβάζεις σημαίνουν... ΙΔΑΝΙΚΑ στον μέσο όρο... ΔΕΝ τα βάζεις στα άκρα.. γιατί επιταχύνεις τον μεταβολισμό (μικραίνεις) την διάρκεια ζωής.-

Temperature: 20 – 29 °C ... 24,5

pH: 3.0 – 7.5 ... 5,2-5,3

• Like 1

Δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε,διαβασε την απαντηση που εδωσες και θα καταλαβεις..

Μπορεις ανετα να γραψεις αλλιως και να πεις καλυτερα και με πιο ορθο τροπο αυτα που θες να πεις και να μη προσβαλεις τους αλλους..

ΔΕΝ με "κάλυψες" με την απάντηση και τώρα μιλάς... και για προσβολές.

Στείλε μου με πμ. λοιπόν ότι θέλεις να μου πεις (για να ΜΗΝ "χαλάσουμε" κι άλλο το θέμα).

Ανήκεις στην ομάδα συντονισμού... και γράφονται σοβαρές ανακρίβειες... στις οποίες θεωρώ θα έπρεπε να πάρει κάποιος από την ομάδα θέση.-

DiskusFan θα σε παρακαλεσω σε δικο μου ποστ να μην σχολιαζεις και αν αυτο θεωρηθει φασιστικο δεν με απασχολει ΚΑΘΟΛΟΥ. Παντα οποτε σχολιαζεις ξεφευγουμε απ το θεμα. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Δεν εισαι ο θεος των δισκων και πρεπει να το καταλαβεις αυτο! Ο τροπος που γραφεις τονιζοντας με χρωματα τις λεξεις δειχνει οτι πιστευεις πως μονο εσυ εχεις δικιο και το χαρακτηριστικο ( .- ) στο τελος καθε ποστ δειχνει πως εισαι απολυτος.
Θα παρακαλουσα οσα μελη θα ηθελαν να γραψουν σ αυτο το ποστ να μην απαντουν στον DiskusFan . Παντα ξεφευγει και τσακωνομαστε ΧΩΡΙΣ λογο.

• Like 1

DiskusFan θα σε παρακαλεσω σε δικο μου ποστ να μην σχολιαζεις και αν αυτο θεωρηθει φασιστικο δεν με απασχολει ΚΑΘΟΛΟΥ. Παντα οποτε σχολιαζεις ξεφευγουμε απ το θεμα. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Δεν εισαι ο θεος των δισκων και πρεπει να το καταλαβεις αυτο! Ο τροπος που γραφεις τονιζοντας με χρωματα τις λεξεις δειχνει οτι πιστευεις πως μονο εσυ εχεις δικιο και το χαρακτηριστικο ( .- ) στο τελος καθε ποστ δειχνει πως εισαι απολυτος.

Θα παρακαλουσα οσα μελη θα ηθελαν να γραψουν σ αυτο το ποστ να μην απαντουν στον DiskusFan . Παντα ξεφευγει και τσακωνομαστε ΧΩΡΙΣ λογο.

Ina... ΔΕΝ νομίζω ότι μπορείς ούτε να μου απαγορεύσεις ούτε να μου επιβάλεις να σχολιάζω... όταν ανοίγεις δημόσια ένα θέμα... μήπως είμαστε σε στρατόπεδο και ΔΕΝ το έχω καταλάβει;

Μπορώ απλά ΑΝ επιθυμώ... να αδιαφορήσω για τα θέματα που ανοίγεις... γιατί ενώ οι απαντήσεις μου έχουν περιεχόμενο... εσένα σου είναι αδιάφορες.

ΚΑΛΗ τύχη λοιπόν... στα ψάρια σου.-

ΥΓ. Το χαρακτηριστικό... είναι "κουσούρι" της πρώην δουλειάς μου ενημερωτικά (αν και ΔΕΝ απαιτείτο να το διευκρινίσω).-

Έγινε επεξεργασία - diskus fan

ΔΕΝ με "κάλυψες" με την απάντηση και τώρα μιλάς... και για προσβολές.

Στείλε μου με πμ. λοιπόν ότι θέλεις να μου πεις (για να ΜΗΝ "χαλάσουμε" κι άλλο το θέμα).

Ανήκεις στην ομάδα συντονισμού... και γράφονται σοβαρές ανακρίβειες... στις οποίες θεωρώ θα έπρεπε να πάρει κάποιος από την ομάδα θέση.-

Αγαπητε Discus fan,μπορει να ανηκω οπως λες στην ομαδα συντονισμου αλλα προσωπικα δεν ασχολουμε καν με δισκους.Μπηκα και εκανα μια παρακληση να σταματησουν οι ειρωνιες και οι προσβολες στα μελη που συμμετεχουν στο θεμα και αυτο ειναι ολο.Οταν θα μπουν οι συντονιστες της κατηγοριας που ασχολουνται με τα συγκεκριμενα ψαρια,θα σχολιασουν αν γραφονται ανακριβειες η οχι!

Πμ δεν προκειτε να στειλω σε κανεναν,ολοι εχουμε καταλαβει για ποιο πραγμα μιλαω και γιατι σχολιασα.

• Like 3

Ωραια λοιπον να αδιαφορεις για θεματα που ανοιγω..22 απαντησεις και μονο 3 αφορουν τον λογο που ανοιξα το ποστ

ina ζητω συγνωμη που σου καταστρεψαμε αλλο ενα θεμα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...