almuros 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #101 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 (edited) ενοειτε να πιασω το ζευγαρι? .....αυτο ξερω ειναι πολυ δυσκολο ...θεωριτικα παντα μιλωντας ...ας ερθει αυτη η ωρα και βλεπουμε! Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2015 - almuros Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #102 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 για το χρωματισμο του νερου τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Φεβρουαρίου 2015 #103 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Αν μιλας σε μενα στον πληθυντικο, θα σε παρακαλεσω να μου απευθυνεσαι στον ενικο! Για τον χρωματισμο δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν το εχω κανει ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #104 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 οκ θα χρησιμοποιω ενικο ...απλα ειναι λογω συνηθειας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #105 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 απλα ειμαι αναμεσα σε φυλα καταπα και στα alder coneς ....τα οποια θα κατσουν στο αδειο κουτι του φιλτρου ,,,ολες οι προτασεις απο οποιον εχει χρησιμοποιησει δεκτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Φεβρουαρίου 2015 #106 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 απλα ειμαι αναμεσα σε φυλα καταπα και στα alder coneς ....τα οποια θα κατσουν στο αδειο κουτι του φιλτρου ,,,ολες οι προτασεις απο οποιον εχει χρησιμοποιησει δεκτες! Τα κατάπα κάποια στιγμή λιώνουν και παράγουν "βρωμιά" στο ενυδρειο. Τα alder από την άλλη δεν αποσυντήθενται, απλά χάνουν την δραστικότητά τους με τον καιρό. Από χρώμα δεν ξέρω να σου πώ, εγώ με τα alder είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 16 Φεβρουαρίου 2015 Author #107 Share 16 Φεβρουαρίου 2015 οκ ωραια ευχαριστω για την πληροφορια !!! alder απο που μπορουμε να προμηθευτουμε ...υπαρχει καποιο μαγαζι γιατι σε αυτα π εχω ψαξει δεν εχω βρει....υπαρχει κατι σε αντιστοιχο που μπορουμε να βρουμε στην ελληνικη φυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Φεβρουαρίου 2015 #108 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 Κωνους σκληθρου ( alder cones), δες στις αγγελιες στο φορουμ. Αλλιως ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 26 Φεβρουαρίου 2015 Author #109 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 εκανα την δουλεια μου με τυρφη μεσα στο φιλτροκουτι ...δεν βρηκα κωνους αμεσα οποτε το δουλευω ετσι ,,,,ευχαριστω παντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Φεβρουαρίου 2015 #110 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 εκανα την δουλεια μου με τυρφη μεσα στο φιλτροκουτι ...δεν βρηκα κωνους αμεσα οποτε το δουλευω ετσι ,,,,ευχαριστω παντως!!! http://www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/1266-alder-cones-ethiie-oeethenio/ Δες και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 8 Μαρτίου 2015 Author #111 Share 8 Μαρτίου 2015 εδω και μια εβδομαδα τα κορυντορακια γενοβολανε αυγα ενα ενα και κυριως πανω στις ριζες απο pistia... τα οποια στη συνεχεια γινονται μεζεδακια για τα βολιβιαν ... απο την ερχομενη εβδομαδα θα προσπαθησω να τα βαλω σε γενηστρα...τι τροφη θελουν σε περιπτωση που βγει κανας μπεμπης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 8 Μαρτίου 2015 Author #112 Share 8 Μαρτίου 2015 οχι αρτεμια ..υπαρχει κατι σε κατεψυγμενο π να τρωνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 8 Μαρτίου 2015 Author #113 Share 8 Μαρτίου 2015 δεν μπορω να ανεβασω το βιντεακι απο το κινητο ...ξερει κανεις γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Μαρτίου 2015 #114 Share 8 Μαρτίου 2015 Περνα το στο youtube! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 8 Μαρτίου 2015 Author #115 Share 8 Μαρτίου 2015 http://s1016.photobucket.com/user/almuros/media/Mobile%20Uploads/CAM00401_5061.mp4.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Μαρτίου 2015 #116 Share 8 Μαρτίου 2015 Ομορφα. Μολις δεις τα αυγα πανω στα φυλλα, βαλτα σε μια γεννηστρα στο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 8 Μαρτίου 2015 Author #117 Share 8 Μαρτίου 2015 το θεμα ειναι οτι γεννανε ενα αυγο εδω ενα εκει ....και πρεπει ολη μερα να ειμαι στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Μαρτίου 2015 #118 Share 8 Μαρτίου 2015 Δεν θα τα σωσεις ολα! Οσα μπορεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 9 Μαρτίου 2015 Author #119 Share 9 Μαρτίου 2015 σκεφτομαι να κανω ενα 30 λιτρο η 60 λιτρο για να φυγουν τα κορυντορακια και να μεινουν μονα τα βολιβιαν στο 180 λιτρο ...αξιζει ? θα χωρανε τα κορυντορας στα λιτρα αυτα ? θα γινουν δλδ δυο speces tanks...εκει θα εχουν ολη την ανεση να κανουν τις αναπαραγωγες τους και τα δυο ειδη! επεισης κατι ακομη γιατι εδω και τεσσερεις μηνες δεν εχει βγει ακομη καποιο ζευγαρι απο τα αλτισπινοσα? ειναι λογικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Μαρτίου 2015 #120 Share 12 Μαρτίου 2015 Πόσα κορυ έχεις είπαμε; Σίγουρα όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 12 Μαρτίου 2015 Author #121 Share 12 Μαρτίου 2015 8 κορυ 7 βολιβιαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Μαρτίου 2015 #122 Share 12 Μαρτίου 2015 Ψηφίζω 60άρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 19 Μαρτίου 2015 #123 Share 19 Μαρτίου 2015 Ψηφίζω 60άρι... Για ποίο πράγμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Μαρτίου 2015 #124 Share 19 Μαρτίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/97947-c-anc-aaiio-aeioidheeio/page-6 #119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 6 Μαίου 2015 Author #125 Share 6 Μαίου 2015 μιας και δεν βλεπω τροπο να μπορεσω να διατηρησω αυγα των κορυντορας στο 180αρι λεω να βγαλω το κοπαδακι με τα γατοψαρα και να παει στο 60 αρι για να ελεγχω καλλυτερα τις αναπαραγωγες τους... απο την επομενη εβδομαδα θα ξεκινησω να το στηνω ...αμμος ψιλη λευκη πολλα ξυλλα φυλλα πλατανου και πολυ pistia επιφανειας με δυνετη ροη φιτρου στο μπροστινο τζαμι για οξυγονωση και εναποθεση αυτων στο σημειο για να τα βλεπω... πιστευω για οκτω ψαρια να βγει το 60αρι ....? επιπελον ετσι θα εχω δυο speces tanks οποτε θα νιωθουν και πιο ανετα τα ψαρακια .... πως σας φαινεται παιδια? υπηρχε και η ιδεα να εμπαινε ενα ζευγαρι ραμιρεζι αλλα εγκαταληφθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος