Κωστας Τ 20 Νοεμβρίου 2014 Author #26 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Εχεις δουλίτσες να κανεις τωρα μην αγχώνεστε, θα σε κρατήσουμε απασχολημένο! Ο βραχος, αφου περασει οτι σου ειπε ο Θανασης, θα τον βαλεις σε μια βαρέλα με νερο βρύσης και θα τον αφήσεις με ροη να γυρίζει. Να ξερασει οτι εχει στο μερο βρύσης. Στην χειρότερη ανέβασε και το ΚΗ στο νερο για να μην εχεις καθολου λιώσιμο του βραχου. Αφου θα ειναι νεκρός πια, με νερο βρύσης ειναι μια χαρα. Μην ξεχάσω, αλλάζουμε το νερο καθε βδομαδα δεν εχεις και αδικο Μαριε. η αγορα των υδραυλικων δεν ηταν η πιο αμμεση και ουσιαστικη κινηση.ηταν η πιο αμμεση για να πιασω <<μυρωδια>> στησιματος. απο Κυριακη θα μπορεσω να ασχοληθω με το βραχο που καλως εχωντος των πραγματων θα βγει απο το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Νοεμβρίου 2014 #27 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Την βαση που θα την φτιαξεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 21 Νοεμβρίου 2014 #28 Share 21 Νοεμβρίου 2014 Γειτονα κατεβασε την αγγελια, το ψαρακι εαν θελεις το φιλοξενω για καποιες μερες μεχρι να κανεις τις δουλειες σου... Παιζει και ενα 60ρακι ενυδρειο(τσαμπα εννοειτε γιατι ειναι γεματο γρατζουνιες ) να το κανεις σαμπακι εαν θελεις, μικρο αλλα ξερω 'γω, στο λεω να ξερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 22 Νοεμβρίου 2014 Author #29 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Την βαση που θα την φτιαξεις;; την βαση θα την φτιαξει ενας φιλος μου σιδερας.θα πληρωσω μονο τα υλικα. Γειτονα κατεβασε την αγγελια, το ψαρακι εαν θελεις το φιλοξενω για καποιες μερες μεχρι να κανεις τις δουλειες σου... Παιζει και ενα 60ρακι ενυδρειο(τσαμπα εννοειτε γιατι ειναι γεματο γρατζουνιες ) να το κανεις σαμπακι εαν θελεις, μικρο αλλα ξερω 'γω, στο λεω να ξερεις Αγγελε,ευχαριστω απο καρδιας για τη προσφορα για βοηθεια. σαμπ θα χρησιμοποιησω το παλιο ενυδρειο που καθεται. το ψαρι θα δωθει σημερα μιας και για να ξαναφιλοξενησω ψαρι στο ενυδρειο θα περασει παρα πολυς καιρος. οπως και να εχει να σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Νοεμβρίου 2014 #30 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Αα ναι, μου αρεσει που το λες πιο πανω για το σαμπ, ασε ειμαι οτι να 'ναι... Οκ φιλαρακι, οτι αλλο μπορω να κανω πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 22 Νοεμβρίου 2014 Author #31 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Αα ναι, μου αρεσει που το λες πιο πανω για το σαμπ, ασε ειμαι οτι να 'ναι... Οκ φιλαρακι, οτι αλλο μπορω να κανω πες μου :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2014 Author #32 Share 23 Νοεμβρίου 2014 (edited) καλησπερα. το τελευταιο ψαρι δωθηκε σημερα οποτε ολος ο βραχος και ο αραγονιτης βγηκαν για να ξεραθουν. Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2014 #33 Share 23 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα. το τελευταιο ψαρι δωθηκε σημερα οποτε ολος ο βραχος και ο αραγονιτης βγηκαν για να ξεραθουν. Αντε γερο καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2014 Author #34 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Αντε γερο καλη αρχη ευχαριστω νιατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2014 Author #35 Share 23 Νοεμβρίου 2014 μιας και ο βραχος ηταν εξω και ηθελα να κανω και καποια αλλαγη εκανα μερικα πειραματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2014 #36 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Εχεις γινει μαστερ στο στησιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2014 Author #37 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Εχεις γινει μαστερ στο στησιμο!!! τα παραλες γειτονα. :blush: :D μου αρεσει το στησιμο με δυο νησια σε στυλ μπονζαι. το θεμα ειναι οτι σε αυτο το στυλ ταιριαζουν σκληρα κοραλια.να καρφωσεις επανω 20-30 φραγκακια και αστα να μεγαλωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2014 #38 Share 23 Νοεμβρίου 2014 τα παραλες γειτονα. :blush: :D μου αρεσει το στησιμο με δυο νησια σε στυλ μπονζαι. το θεμα ειναι οτι σε αυτο το στυλ ταιριαζουν σκληρα κοραλια.να καρφωσεις επανω 20-30 φραγκακια και αστα να μεγαλωσουν. και ποιο ειναι το προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2014 #39 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Εχεις γινει μαστερ στο στησιμο!!! +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2014 #40 Share 23 Νοεμβρίου 2014 και ποιο ειναι το προβλημα? Οεο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2014 Author #41 Share 23 Νοεμβρίου 2014 και ποιο ειναι το προβλημα? ελα ντε?που κολλαω και εγω μερικες φορες? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2014 Author #42 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Οεο;; και εσυ τεκνον Αγγελε? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2014 #43 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Πρωτος και καλητερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2014 #44 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Πρωτος και καλητερος χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2014 #45 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Πάρα πολύ ωραίο!! Που κολλάς και εσύ , πολύ εύκολα βρίσκονται τα frags Ποσο καιρό θα αφήσεις τον βράχ να ξεραθεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2014 Author #46 Share 23 Νοεμβρίου 2014 (edited) Πάρα πολύ ωραίο!! Που κολλάς και εσύ , πολύ εύκολα βρίσκονται τα frags Ποσο καιρό θα αφήσεις τον βράχ να ξεραθεί? να σαι καλα.ευχαριστω. κολλαω στο τουλαχιστον 6x54w σε Τ5 που χρειαζεται απο φως,στη δοσομετρικη,στη δευτερη 40αρα jebao, στις ατελειωτες μετρησεις και σε αλλα θεματα οικονομικης φυσεως. τον βραχο θα τον αφησω να ξεραθει οσο μπορω περισσοτερο.η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ της υπομονης. παντως πολυ θα ηθελα να ξαναντικρυζω μια τετοια εικονα οπως παλιοτερα. Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2014 #47 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Θα την ξαναδεις μην ανησυχεις γιατι το χεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2014 #48 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Ξεκινα σιγα σιγα το restart εσυ και σιγα σιγα ολα θα βρεθουνε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 23 Νοεμβρίου 2014 #49 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Υπομονή....αργά και σταθερά... Ξεκίνα υπολογίζοντας πάντα τα οικονομικά και όσο - μέχρι εκεί που σε πέρνει.... Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για ορισμένα θέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 24 Νοεμβρίου 2014 #50 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Σιγα σιγα φιλε! Τι ακριβως αντιμετοπησες με το προηγουμενο ενυδριεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος