BillyD 17 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Τους χαιρετισμούς μου. Λοιπον εδώ και μερικές ημέρες ψηνω την γυναίκα μου για μεγαλύτερο ενυδρείο. Αναλόγως το χώρο που θα βρουμε και τα ευρωπουλα θα πάω 60 η 90 λίτρα με υπόστρωμα αυτη τη φορά. Η ερωτηση μου ειναι: μπορω να βάλω στο 30 μου ενα δεύτερο σακουλάκι για βακτήρια να το έχω έτοιμο έτσι ώστε να στρώσει πιο γρήγορα το μεγαλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Θα βγαλεις απο το φιλτρο ενα μερος του βιολογικου και το βαλεις στο καινουριο σου φιλτρο και αμεσως θα βαλεις ψαρακια αλλα οχι ολα μαζι! Δηλαδη αν θες να βαλεις 10 ψαρια θα ξεκινησεις με 3 και μετα ανα 2-3 μερες ανα προσθετεις! Το μερος της βιολογιας που εβγαλες απο το παλιο φιλτρο θα την αντικαταστησεις με καινουρια! Αυτο με το σακουλακι δεν το καταλαβα! Γατι δεν πας σε κατι μεγαλυτερο σε ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 17 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 17 Νοεμβρίου 2014 πηγαινε σε ενα 200αρι αφου κανεις την προσπαθεια!!!!!!!!!!!!!!! πεσ στην γυναικα οτι θα ειναι 80 λιτρα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyD 18 Νοεμβρίου 2014 Author #4 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Θα βγαλεις απο το φιλτρο ενα μερος του βιολογικου και το βαλεις στο καινουριο σου φιλτρο και αμεσως θα βαλεις ψαρακια αλλα οχι ολα μαζι! Δηλαδη αν θες να βαλεις 10 ψαρια θα ξεκινησεις με 3 και μετα ανα 2-3 μερες ανα προσθετεις! Το μερος της βιολογιας που εβγαλες απο το παλιο φιλτρο θα την αντικαταστησεις με καινουρια! Αυτο με το σακουλακι δεν το καταλαβα! Γατι δεν πας σε κατι μεγαλυτερο σε ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyD 18 Νοεμβρίου 2014 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Εννοουσα να βάλω άλλο ένα σακουλάκι με βιολογικό υλικό να φορτώσει κσι αυτό βιολογία να είναι ετοιμο. Είναι σωστό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Να το βαλεις που? Μεσα στο φιλτρο η εξω απο αυτο? Το 30αρι θα το χρησιμοποιησεις μετα για αλλο σκοπο η θα το αδειασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyD 18 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Να το βαλεις που? Μεσα στο φιλτρο η εξω απο αυτο? Το 30αρι θα το χρησιμοποιησεις μετα για αλλο σκοπο η θα το αδειασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyD 18 Νοεμβρίου 2014 Author #8 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Μέσα στο φίλτρο. Να έχω δύο. Αν δεν το δώσω στους γονεις μου θα το αδειασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Νοεμβρίου 2014 #9 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Μέσα στο φίλτρο να το βάλεις. . . (όταν κάνεις παράθεση να γράφεις και την απάντηση στο ίδιο Post ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 18 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Δε νομιζω οτι χρειαζετε αν κανεις αυτο που σου ειπε ο sturm εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyD 19 Νοεμβρίου 2014 Author #11 Share 19 Νοεμβρίου 2014 ΟΚ Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Νοεμβρίου 2014 #12 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Αν χωραει μεσα στο φιλτρο που εχεις τωρα κι'αλλο βιολογικο υλικο βαλτο και κακως δεν το ειχες κανει ηδη.Αν δε χωραει και εννοεις να δεσεις με καποιο τροπο το σακουλακι στην εξοδο του φιλτρου οχι μην το κανεις. Για ενυδρειο παντως αν μπορεις πηγαινε σε 100 λιτρα,τα 60 ειναι λιγα και θα σε περιορισουν στα ψαρακια που θες να βαλεις. Δεν μας ειπες ομως,τι σκεφτεσαι να βαλεις? Το ειδος που θες να φιλοξενησεις θα κρινει τις διαστασεις του ενυδρειου και ως προς το μηκος/υψος.Αφου το κανεις απο την αρχη και εχοντας μαθει απο καποια λαθη καντο σωστα με υπομονη. Καλη αρχη και παλι λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος