Jump to content

Δοχείο Περισυλλογής Skimmer

Recommended Posts

Καλημέρα. Μου χάρισαν το παρακάτω skimmer

post-45043-0-37001900-1416180528_thumb.jpg

post-45043-0-79878200-1416180530_thumb.jpg

post-45043-0-42598000-1416180533_thumb.jpg

post-45043-0-29631300-1416180535_thumb.jpg

Wave skimmer sump 400

Το πρόβλημα είναι ότι το δοχείο περισυλλογής είχε σπάσει και πετάχτηκε.

Όσο και αν έψαξα για ανταλλακτικό από κάποιο site δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Που μπορώ να βρω ανταλλακτικό ή κάτι παρόμοιο για να το κάνω λειτουργικό????????????

Σε όποιο μαγαζί της Αττικής έχει wave ή και boyu που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τα ίδια.....

Επειδή είναι ανταλλακτικό αυτό που ψάχνεις, μην περιμένεις τα μαγαζιά να το έχουν φόρα παρτίδα, μέσα στο site τους..... Κάνε ένα κόπο και πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις τα μαγαζιά που έχουν βήμα εδώ..... Μπορεί ακόμα και αν δεν τα προβάλλουν στις σελίδες τους, να έχουν αλισβερίσι με την εταιρεία που τα αντιπροσωπεύει και να βρείς άκρη.....

Οταν λες σπασμενο τι εννοεις;; Το ειχες και το πεταξες;;

όχι δεν το είχα,στα χέρια μου ήρθε χωρίς καπέλο, είχε σπάσει στο προηγούμενο ιδιοκτήτη και το πέταξε.

Σε όποιο μαγαζί της Αττικής έχει wave ή και boyu που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τα ίδια.....

Επειδή είναι ανταλλακτικό αυτό που ψάχνεις, μην περιμένεις τα μαγαζιά να το έχουν φόρα παρτίδα, μέσα στο site τους..... Κάνε ένα κόπο και πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις τα μαγαζιά που έχουν βήμα εδώ..... Μπορεί ακόμα και αν δεν τα προβάλλουν στις σελίδες τους, να έχουν αλισβερίσι με την εταιρεία που τα αντιπροσωπεύει και να βρείς άκρη.....

Προσπάθησα με τηλ σε 2 μεγάλα καταστήματα που έχουν το wave και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου φέρουν ανταλλακτικό. Θα πάρω τηλ και σε άλλα να ρωτήσω και για boyu αν ταιριάζει .

Βρήκα και έναν ιταλό και έναν γερμανό που τα πουλάνε αλλά μου φαίνονται εμβέλειας κράτους και πιστεύω θα με τσακίσουν στα μεταφορικά. Είναι η έσχατη λύση.

http://www.ilpet.it/ric-accessori-tecnici/10317-ricwave-bicchiere-raccolta-x-skimmer-400p-8023222044524.html

http://www.tierfachmarkt.de/e-trolley/page_56973/index.html

Αν δεν βρω κάτι από Ελλάδα ίσως προσπαθήσω κάτι σε diy με ιδέες που πήρα από εδώ.

http://www.aquazone.gr/forums/topic/96524-diy-skimmer/

ωραία, :rolleyes: μου έδωσες αρκετές επιλογές. την παρασκευή που θα έχω χρόνο θα κάνω και μια βόλτα στα καταστήματα που πουλάνε jad kai boyu, κατι πιστευω θα βρω ...

Φίλε futurize νομίζω ότι δεν είναι μόνο το δοχείο περισηλογης αλλα και ο κωνος!

Αν δεν βγάλεις άκρη με τα μαγαζιά και δεν βιάζεται πες μου μήπως ενα που έχω σου κάνει !

• Like 1

ευχαριστώ φίλε fishbone!. θα εξαντλήσω και την ερχόμενη εβδομάδα σε αναζήτηση, και αν δεν βρω κάτι θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...