Minadakis Nik 16 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα σας ειδα σε πολυ καλη τιμη το ενυδρειο SunSun HRX-1500H.τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο?αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης σπαρτ 16 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2014 Ναι πολυ καλη τιμή 435€ για 400 λίτρα , Το είδα απο κοντά την περασμένη εβδομάδα κ το σκέφτομαι κ γω... Βέβαια με λίγο παραπάνω πας κ στο anubias χωρις φιλτρο.δεν το είδα ακόμη Όχι οτι φιλτρο του sun sun ειναι για να παίξει μονο του αλλα ειναι ενα καλό συν , ειναι κρεμαστό στην πίσω πάνω μεριά του ενυδρειου πέρνει κ καμπόσο υλικο.δες το απο κοντα οταν πας αθηνα στο πετ σοπ που το είδα κ γω.. Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minadakis Nik 17 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 17 Νοεμβρίου 2014 γενικα σαν ενυδρειο το προτεινετε?θα βαλω μεσα 4 red belly απο το αλλο ενυδρειο 240λτρα για να εινα ιανετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Εχω το ίδιο αλλά το 1200. Το φίλτρο που έχει στο καπάκι ειναι άχρηστο εντελώς έτσι κι αλλιώς. Αν κάποιος το λειτουργήσει όμως, απο εκει και πέρα δε θα μπορέσει ποτε να βγάλει το καπάκι για αλλαγή λαμπας για παράδειγμα ή για κάποια άλλη δουλειά, ούτε καν να τραβήξει λίγο πιο πίσω ή να ανασηκώσει λίγο το καπάκι για να μεγαλώσει το άνοιγμα απο μπροστά για να βάλει ας πούμε μια μεγάλη πέτρα ή κάτι ογκώδες μέσα. Εγω απο το ενυδρειο είμαι πολυ ευχαριστημένος γενικά αλλα το έχω τροποποιήσει για να το φέρω στα μέτρα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος