Jump to content

6000 Λίτρα Αμερικης

thanasis76

Recommended Posts

Δυστηχως φιλε μου ειναι λιγα τα λιτρα σου για αυτα τα ψαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!Φιλε εχεις ξεφυγει σε αλλο επιπεδο!!!!!Πολλα μπραβο!!!!εγω αν οχι πασχα καλοκαιρι σιγουρα θα ειμαι Συρο!!!!!!!θα ερθω για μια καταδυση!!!φιλε johnbaggio φυγαμε????

Αν δεν φοβασαι να μην μας επιτεθουν τα θηρια παμε!

Ρε φιλε πλακα μας κανεις? Και μετα λεω πως εχω ενυδρείο 600 λίτρα.

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!! αυτο που θελω να πω ειναι οτι το χομπι μας δεν εχει ορια στα λιτρα για να ειναι ομορφο... ο καθε ενας μας αυτο που μπορει κανει... το καθε ενυδρειο ειναι ξεχωριστο και εχει την ομορφια του.

τα ψαρια που κραταει ο καθε ενας μας ειναι αυτα που μας καθοριζουν τι ενυδρειο χρειαζομαστε. εμενα με κερδισαν τα μεγαλα ψαρια οποτε αν ηθελα να ειμαι σωστος απεναντι τους, επρεπε να τους φτιαξω και το αναλογο ενυδρειο...

καποιος που του αρεσουν τα σκαλαρια, οι κιχλιδες αφρικης.... και πολλα αλλα... δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να κανει τοσο μεγαλες κατασκευες....

το παν ειναι να κανουμε οτι ειναι πιο καλο για τα ζωντανα που κραταμε!!!!

καλημεραααααα

• Like 6

thanasi76 γιατί δεν μας λες την αλήθεια?

Είχες εσωτερική πισινά και δεν μπορούσες να πληρώσεις το χαράτσι :angylaw: ....και την έκανες ενυδρείο!

• Like 1

Το τζάμι φαντάζομαι είναι ρετάλι από αλεξίσφαιρη τζαμαρία του Λευκού Οίκου μετά από ανακαίνιση...

Α και κάτι άλλο: "Τον γλύφτη βγάλ'τον, θέλει μεγαλύτερες διαστάσεις" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έγινε επεξεργασία - DEX

Εδω ειναι και 2 βιντεακια που τραβιξα πριν 2 μηνες!!!! οταν με το καλο χειμωνιασει θα τραβιξω κανενα ακομη...

• Like 1

Να τα χαιρεσαι φιλος!Αυτο στο 2ο βιντεο,με το πρασινο πλεγμα σαν γεννηστρα/διαχωριστικο τι ειναι?

Να τα χαιρεσαι φιλος!Αυτο στο 2ο βιντεο,με το πρασινο πλεγμα σαν γεννηστρα/διαχωριστικο τι ειναι?

σε ευχαριστω φιλε μου!!! στο πρασινο πλεγμα ειναι μια μεγαλη γεννηστρα-μεγαλωστρα.

αυτη την στιγμη εχει μια ασιατικη αροουανα... σε λιγο θα μπει στο κυριος ενυδρειο και στην θεση της θα μπει αλλη μια που εχω σε ενα μικρο ενυδρειακι προχειρα...

Οταν είδα τον τίτλο του θέματος σου νόμισα οτι κώλυσε το πληκτρολόγιο σου και βγήκαν περισσότερα μηδενικά!!!!!

Μετα ειδα και παρουσίαση !

Όπως κατάλαβες μετα απο την συνχηση που πέρασα χθες θα σε πεθάνω στο spam!!!!

Πάρη εσυ θα με καταλάβεις που εισαι και θαλασσινός!

Το άτομο θα μας βαλει να αλλάξουμε την φόρμα παρουσίασης των ενυδρείων!

Δεν θα λέμε στις διαστάσεις ενυδρείου τα μήκη και τα υψη αλλα:

Ενυδρείο διαστάσεων κρεβατοκαμαρα, μπανιο και μισό σαλονάκι!!!!!

• Like 2

σε ευχαριστω φιλε μου!!! στο πρασινο πλεγμα ειναι μια μεγαλη γεννηστρα-μεγαλωστρα.

αυτη την στιγμη εχει μια ασιατικη αροουανα... σε λιγο θα μπει στο κυριος ενυδρειο και στην θεση της θα μπει αλλη μια που εχω σε ενα μικρο ενυδρειακι προχειρα

Να φανταστω οτι το μικρο προχειρο ενυδρειακι ειναι γυρω στα 1000-1500 λιτρα? :whistling:

Φοβερές οι ψαρούκλες σου φίλε να τις χαίρεσαι!!!

Αλλά... ναί ναί πές μας τώρα ότι είναι κανά τόνο το μικρό πρόχειρο ενυδρειάκι να μας αποτελειώσεις... :bigemo_harabe_net-117:

παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!!! να ειστε ολοι καλα.... το μικρο ενυδρειακι οχι δεν ειναι τοσο μεγαλο... ειναι ενα 100 λιτρα... :) :)

Εμένα το ενυδρειο σου δε μου αρέσει.....δεν έχει ανούμπια μέσα! :)

Παρακολουθούσα την κατασκευή απο παλιότερα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα!

Το βιντεάκι δε μας έβαλες όμως με το τάισμα.

Εμένα το ενυδρειο σου δε μου αρέσει.....δεν έχει ανούμπια μέσα! :)

Παρακολουθούσα την κατασκευή απο παλιότερα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα!

Το βιντεάκι δε μας έβαλες όμως με το τάισμα.

κι εμενα δεν μου αρεσει που δεν εχει φυτα... ΑΛΛΑ οποιες προσπαθειες... φαγωθηκαν σε λιγες μερες....

ειχα αγορασει πολλαααα φυτα και τα εβαλα ολα μαζι για να το δουν σαν διακοσμιση...

τελικα το ειδαν σαν παρτυ...

που δεν εβαλα το βιντεακι... χχχχμμμμ....

Ρε συ, κλεισε την πορτα να μην εχει φως, κλεισε φλας απο καμερα και ασε μονο τα φωτα του " ενυδρειου " τελοσπαντων! Ετσι θα φαινεται καλυτερα η εικονα! Δειξε μας και λιγο απο πανω, δειξε μας και λιγο μεσα!

κι εμενα δεν μου αρεσει που δεν εχει φυτα... ΑΛΛΑ οποιες προσπαθειες... φαγωθηκαν σε λιγες μερες....

ειχα αγορασει πολλαααα φυτα και τα εβαλα ολα μαζι για να το δουν σαν διακοσμιση...

τελικα το ειδαν σαν παρτυ...

που δεν εβαλα το βιντεακι... χχχχμμμμ....

Βασικά, κατάλαβες οτι αστειεύομαι έτσι; Μακάρι να είχαμε όλοι τις δυνατότητες, το χώρο και το μεράκι σου να κάνουμε κάτι ανάλογο.

Ρε συ, κλεισε την πορτα να μην εχει φως, κλεισε φλας απο καμερα και ασε μονο τα φωτα του " ενυδρειου " τελοσπαντων! Ετσι θα φαινεται καλυτερα η εικονα! Δειξε μας και λιγο απο πανω, δειξε μας και λιγο μεσα!

εχω προσπαθησει, δεν γινετε τιποτα.

στα πλαγια εχει παραθυρα 2χ3 και εμπρος εχω μια βιτρινα 3χ4.... καταλαβαινεις τι φως μπαινει για πλακα....

Έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία του ενυδρείου από την αρχή είναι ΦΟΒΕΡΌ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (βίντεο προσπάθησε νύχτα με ανέμενα μόνο τα φώτα του ενυδρείου)

τι να λεμε!!!!!!!!!!! χωρις λογια!!!!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122:

ευχαριστω πολυ ολους σας!!!! ευχομαι παντα να χαιρομαστε ολοι μας τα ενυδρεια και τα ψαρια μας!!

Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν λόγια....συγχαρητήρια για το μεράκι σου!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...