nikos gn 1 Φεβρουαρίου 2015 #126 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 φοβερο ενυδρειο γιγας!! μπραβο ρε φιλε χαρα στα κουραγια σου κανε αλλο ενα τετοιο μεσογειακο ριξε ενα ζευγαρι ροφους ενα ζευγαρι τσιπουρες και συναγριδια να εχει να τρως κιολας χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 3 Απριλίου 2015 Author #127 Share 3 Απριλίου 2015 μετα απο πολυ καιρο τραβιξα ενα βιντεακι απο τα θηριακια μου!!!!!Συγνωμη για την κακη ποιοτητα αλλα ειναι απο κινητο και εχει και ηλιο... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 3 Απριλίου 2015 #128 Share 3 Απριλίου 2015 Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ θα ελεγέ πω πω πω πω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 3 Απριλίου 2015 #129 Share 3 Απριλίου 2015 Θαναση δεν θα σχολιασω μια που τα παιδια τα εχουν πει ολα, αλλα ρε αδελφε κανε τον κοπο και τραβα ενα βιντεο βραδυ να καμαρωσουμε οπως πρεπει τα πανεμορφα ζωντανα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Απριλίου 2015 #130 Share 3 Απριλίου 2015 Θηρία πραγματικά. Τα σαλάχια δε θα το εκτιμούσαν περισσότερο αν είχες και λίγη άμμο; Γιατι δε βάζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 3 Απριλίου 2015 Author #131 Share 3 Απριλίου 2015 Θαναση δεν θα σχολιασω μια που τα παιδια τα εχουν πει ολα, αλλα ρε αδελφε κανε τον κοπο και τραβα ενα βιντεο βραδυ να καμαρωσουμε οπως πρεπει τα πανεμορφα ζωντανα σου. εχεις δικιο, πρεπει να τραβιξω και βραδυ, αλλα λογο του οτι ειναι στο μαγαζι το ενυδρειο, οταν σχολαω μετα απο 12-14 ωρες δεν εχω και τοσο ορεξη να ξαναπαω το βραδυ.... αλλα εχεις δικιο και θα το κανονησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 3 Απριλίου 2015 Author #132 Share 3 Απριλίου 2015 Θηρία πραγματικά. Τα σαλάχια δε θα το εκτιμούσαν περισσότερο αν είχες και λίγη άμμο; Γιατι δε βάζεις; εχουν εχουν.... κοντα στα 200 κιλα... αλλα την μεταφερουν οπου θελουν και αναλογα που ειναι γυρισμενος ο κυκλοφορητης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 3 Απριλίου 2015 #133 Share 3 Απριλίου 2015 Βγαλε βρε το απογευματακι - βραδυ να δουμε τα ψαρια,... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 6 Απριλίου 2015 #134 Share 6 Απριλίου 2015 Θηρία!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 6 Απριλίου 2015 Author #135 Share 6 Απριλίου 2015 Θηρία!!!!! :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Απριλίου 2015 #136 Share 17 Απριλίου 2015 Θελω και ενα βιντεακι οταν ταιζεις τα τερατακια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 5 Αυγούστου 2015 Author #137 Share 5 Αυγούστου 2015 Καλησπερα!!! εβγαλα μερικες φωτο απο τα ψαρια μου, εκτος απο 3 που ειναι πιο ντροπαλα...τραβιξα και ενα βιντεακι για να δειτε πως ειναι ολο...μου εκεναν και μια ζημια και πρεπει τωρα να καθαρισω τα κομματια, λογο μεγεθους μου διαλυσαν τον κυκλοφοριτη που ειχα μεσα και τους αρεσε να παιζουν....και το βιντεακι.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 5 Αυγούστου 2015 #138 Share 5 Αυγούστου 2015 Πω πω !!!τι θηρια ειναι αυτα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 5 Αυγούστου 2015 Author #139 Share 5 Αυγούστου 2015 Πω πω !!!τι θηρια ειναι αυτα!!! :angel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Αυγούστου 2015 #140 Share 5 Αυγούστου 2015 Ψαρουκλες! Χαλαλι οι ζημιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 5 Αυγούστου 2015 Author #141 Share 5 Αυγούστου 2015 Ψαρουκλες! Χαλαλι οι ζημιες! Ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Αυγούστου 2015 #142 Share 5 Αυγούστου 2015 Θαννάση ειναι τρομερο το αποτέλεσμα. Τα ψάρια ειναι τέρατα. Για φαντασου εγω θα εβαζα κανενα τεραστιο κοπάδι τέτρα... εκει θα εβλεπε κίνηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 5 Αυγούστου 2015 #143 Share 5 Αυγούστου 2015 Εεε...αντε επιτελους μας εκανες update.Κ ηθελα να σε ρωτισω.Εχεις πεσει με τα μουτρα στο reef μου φαινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 5 Αυγούστου 2015 Author #144 Share 5 Αυγούστου 2015 Θαννάση ειναι τρομερο το αποτέλεσμα. Τα ψάρια ειναι τέρατα. Για φαντασου εγω θα εβαζα κανενα τεραστιο κοπάδι τέτρα... εκει θα εβλεπε κίνηση... για να δεις κινηση σε τετοιο ενυδρειο απο τετρα... πρεπει το κοπαδι να ειναι 1000-1500 ψαρακια... χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 5 Αυγούστου 2015 Author #145 Share 5 Αυγούστου 2015 Εεε...αντε επιτελους μας εκανες update.Κ ηθελα να σε ρωτισω.Εχεις πεσει με τα μουτρα στο reef μου φαινετε μπα, αυτη η εποχη ειναι της χαλαρωσης και της αναμονης για το χειμωνα.... τωρα εχω πεσει με τα μουτρα στα ουζακια, στα μεζεδακια.... καμια μπυριτσα, καμια ψησταρια στην παραλια... :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Αυγούστου 2015 #146 Share 28 Αυγούστου 2015 Εγω ακομα περιμενω βιντεο οταν τα ταιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος