δημητρης γκ. 20 Νοεμβρίου 2014 #101 Share 20 Νοεμβρίου 2014 οταν ενοης προχιρο ενηδριο σε μια αλη σελιδα μιποσ ενοισ τιποτα 2000λτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Νοεμβρίου 2014 #102 Share 20 Νοεμβρίου 2014 οταν ενοης προχιρο ενηδριο σε μια αλη σελιδα μιποσ ενοισ τιποτα 2000λτ χαχαχαχα πολυ ευκολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Νοεμβρίου 2014 #103 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Εχω μηνει με το ατομα ανοιχτο!!! Σκεψου οτι ξεχασα να σχολιασω αυτο το διαμαντη τοσες μερες!!! Απλα φοβομουν μην βγει καμια ψαρουκλα και με φαει, ειμαι συνολακι εγω, αμ πως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 20 Νοεμβρίου 2014 Author #104 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Να ειστε καλα παιδια, ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... :) ευχομαι να τα καταφερω το ιδιο καλα και στα αλλατια που ξεκιναω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Νοεμβρίου 2014 #105 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Να ειστε καλα παιδια, ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... :) ευχομαι να τα καταφερω το ιδιο καλα και στα αλλατια που ξεκιναω.... Στα αλατια σε περιμένω εγω......Μουαχαχα. Χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 21 Νοεμβρίου 2014 Author #106 Share 21 Νοεμβρίου 2014 Στα αλατια σε περιμένω εγω...... Μουαχαχα. Χα αχαχαχαχα.... συντομα κοντα σας... ειμαι του διαβασματος πρωτα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savrou 21 Νοεμβρίου 2014 #107 Share 21 Νοεμβρίου 2014 δεν υπάρχουν λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 21 Νοεμβρίου 2014 Author #108 Share 21 Νοεμβρίου 2014 να σαι καλα φιλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 21 Νοεμβρίου 2014 #109 Share 21 Νοεμβρίου 2014 παιδια το θυμαμαι σαν παρουσιαση οταν το εχτιζε ακομη...σημερα ειπα να το διαβασω το θεματακι γιατι νομιζα οτι εκανε λαθος στα μηδενικα.. .600 καλα ειναι να τα φησω? οχι μωρε βαλε αλλο ενα μηδενικο! πραγματικα οταν το λεμε ενυδρειο το υποτιμουμε... συγκρινετε με κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα? ααα ναι με το Aquarium στην Κρητη τις ιχθυοκαλλιεργειες και τον Θερμαικο? ενυδρεια εχουμε εμεις αυτο πεστο καπως αλλιως! Η το αντιθετο αν αυτο ειναι ενυδρειο τα δικα μας ειναι γυαλες!!! Σε βλεπω μετα το 100αρι στο σπιτι για ρηφακι να αλλαζεις αυτο και να ριχνεις μεσα κανα λευκο καρχαρια η κανα κοπαδι μπαρακουντα... ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΛΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 22 Νοεμβρίου 2014 Author #110 Share 22 Νοεμβρίου 2014 παιδια το θυμαμαι σαν παρουσιαση οταν το εχτιζε ακομη...σημερα ειπα να το διαβασω το θεματακι γιατι νομιζα οτι εκανε λαθος στα μηδενικα.. .600 καλα ειναι να τα φησω? οχι μωρε βαλε αλλο ενα μηδενικο! πραγματικα οταν το λεμε ενυδρειο το υποτιμουμε... συγκρινετε με κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα? ααα ναι με το Aquarium στην Κρητη τις ιχθυοκαλλιεργειες και τον Θερμαικο? ενυδρεια εχουμε εμεις αυτο πεστο καπως αλλιως! Η το αντιθετο αν αυτο ειναι ενυδρειο τα δικα μας ειναι γυαλες!!! Σε βλεπω μετα το 100αρι στο σπιτι για ρηφακι να αλλαζεις αυτο και να ριχνεις μεσα κανα λευκο καρχαρια η κανα κοπαδι μπαρακουντα... ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΛΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αλλα θα ξαναπω κατι.... ειναι κριμα να υποτηματε τα ενυδρεια σας επιδη εγω ασχοληθηκα με διαφορετικα ψαρια και με περισσοτερες αναγκες. οσοι εχουμε ενυδρεια προσπαθουμε για το καλητερο για τα ψαρια μας. καποιος εχει μονομαχο και χρειαζεται 30-40 λιτρα, καποιος αλλος εχει γκαπι αι χρειαζεται 100-150 λιτρα..., αλλος κιχλιδες αφρικης και χρειαζεται 400.... εγω ασχοληθηκα με μεγαλα ψαρια που χρειαζονται τα λιτρα που εχω και παραπανω... δεν ειναι γυαλες τα ενυδρεια σας... ειναι τα ενυδρεια που μπορει να εχει ο καθενας μας αναλογα με τις αναγκες των ψαριων που φιλοξενει.... κι εγω ηθελα 1-2 ψαρια πιο μεγαλα, αλλα δεν μπορω να τους παρεχω το ενυδρειο που χρειαζονται οποτε.... δεν τα εχω.... οσο για το σπιτι... το ενυδρειο δεν θα ειναι 100.... αλλα 800.... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Νοεμβρίου 2014 #111 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν υποτιμάμε τα ενυδρεια μας και να είσαι σίγουρος οτι ο κάθε ενας εδώ μέσα ειναι υπερήφανος για το δικό του αφου όλοι μας έχουμε κάνει προσπάθειες να φτιάξουμε ενα αξιοπρεπές περιβάλλον για τα ψαράκια μας και τα φροντίζουμε όσο μπορούμε. Απο την άλλη δε μπορούμε να μη θαυμάσουμε το δικό σου δημιούργημα μιας και ειναι απο "τα λίγα" που έχουμε δει εδώ μέσα τουλάχιστον και πολυ περισσότερο απο τη στιγμή που το έφτιαξες εξολοκλήρου μόνος σου, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το 800άρι που λες οτι ετοιμάζεις, θα ειναι θαλασσινό; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 22 Νοεμβρίου 2014 Author #112 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν υποτιμάμε τα ενυδρεια μας και να είσαι σίγουρος οτι ο κάθε ενας εδώ μέσα ειναι υπερήφανος για το δικό του αφου όλοι μας έχουμε κάνει προσπάθειες να φτιάξουμε ενα αξιοπρεπές περιβάλλον για τα ψαράκια μας και τα φροντίζουμε όσο μπορούμε. Απο την άλλη δε μπορούμε να μη θαυμάσουμε το δικό σου δημιούργημα μιας και ειναι απο "τα λίγα" που έχουμε δει εδώ μέσα τουλάχιστον και πολυ περισσότερο απο τη στιγμή που το έφτιαξες εξολοκλήρου μόνος σου, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το 800άρι που λες οτι ετοιμάζεις, θα ειναι θαλασσινό; σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!! οσο για το 800 ( μαζι με το σαμπ ) ναι θα ειναι θαλασσινο... μολις παραλαβω ξεκιναω να παρουσιαζω το στησιμο και την πορια του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 22 Νοεμβρίου 2014 #113 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Τα συγχαρητηρια και απο εμενα!!! Ειμαι σιγουρη οτι ολοι οι πελατες ερχονται με τα παιδια τους στο μαγαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 22 Νοεμβρίου 2014 Author #114 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Τα συγχαρητηρια και απο εμενα!!! Ειμαι σιγουρη οτι ολοι οι πελατες ερχονται με τα παιδια τους στο μαγαζι... σε ευχαριστω πολυυυυ!!!! η αληθεια ειναι οτι ερχονται και οι ερωτησεις ειναι η εξης.... πιρανχας ειναι... ?? η απαντηση μου... αν βαλω εδω πιρανχας θα τα φανε τα δικα μου...χαχαχαχαχα και η δευτερη ερωτηση.... να φερω καμια μετα τα παιδια να τα δουν.... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Νοεμβρίου 2014 #115 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Τα συγχαρητηρια και απο εμενα!!! Ειμαι σιγουρη οτι ολοι οι πελατες ερχονται με τα παιδια τους στο μαγαζι... Κοίτα Μαίρη, κατα κάποιο τροπο οοοοολοι οι πελάτες του Θανάση με τα παιδια τους πανε στο μαγαζί του και μάλιστα δε γίνεται διαφορετικά.....να κι εγω ας πούμε προχθές που πήγα σε ενα αντίστοιχο μαγαζί με του Θανάση, αναγκαστικά πήγα με το μωρό μου ......(ειναι 2000cc, ασημί). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Νοεμβρίου 2014 #116 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Με "S" μπροστα και μιλαει Ιαπωνικα;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 22 Νοεμβρίου 2014 #117 Share 22 Νοεμβρίου 2014 ...χαχαχαχα.... εσυ πηγες με το μωρο σου οχι με το παιδι σου, σημαντικη διαφορα δεν νομιζεις?!? Υ.γ. Λιωνω με τα σχολια σου καθε φορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Νοεμβρίου 2014 #118 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα Μαίρη, κατα κάποιο τροπο οοοοολοι οι πελάτες του Θανάση με τα παιδια τους πανε στο μαγαζί του και μάλιστα δε γίνεται διαφορετικά.....να κι εγω ας πούμε προχθές που πήγα σε ενα αντίστοιχο μαγαζί με του Θανάση, αναγκαστικά πήγα με το μωρό μου ......(ειναι 2000cc, ασημί).Και Γιαπωνεζικο μωρο.....μπραααααβοοοοοοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 23 Νοεμβρίου 2014 #119 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Θανάση μην ανησυχείς δεν αρρώστησα ! Ο λόγος που με έπιασε αυτη η εντονη τάση αυτοκριτικής ήταν γιατι χθες καθώς προσπαθούσα να αποφύγω το θέμα σου επεσα σε μια συζήτηση δισκαδων με πολλές αντιπαραθεσεις και διαξιφισμούς ! Νόμιζα οτι οι θαλασσινοί ειναι πιο ευέξαπτοι αλλα και εσείς μια χαρά πάτε! Για να μην νομίζεται οτι περνώ θέση δεν εχω ιδεα απο δίσκους! Eγω είμαι παιδί των CD's Επειδή ο γραπτός λογος παρεξηγείτε εύκολα γι αυτο ηθελα να ξεκαθαρίσω την θεση μου! Όπως εχεις αντιληφθεί τισ τελευταίες δυο μέρες αποφεύγω να γράψω στο θεμα σου και να σταθώ στο υψος των περιστάσεων και του Φόρουμ! Παραταυτα δεν σου κρύβω οτι καθε φορα που μπαίνω στο αγαπημένο ΜΟΥ AQUAZONE τα μάτια μου πέφτουν στην παρουσίαση του ενυδρείου σου και παντα μου τριβελίζουν το μυαλό μου ερωτήσεις του στυλ: Όταν κάνεις αλλαγές νερού ..... το νησί έχει λειψυδρία????? Η΄ Πώς τροφοδοτείς τον εξοπλισμό σου????? .................... Με πυρηνικό αντιδραστήρα??? Και δεκάδες άλλες που η παρουσίαση σου θα έφταναν της 101 σελίδες του ΝικΝικ σε χρόνο μηδέν!!! αυτο που μπορω σιγουρα να σου πω ειναι πως οταν κανω αλλαγη νερου πλημμυριζει ο δρομος καμια 500αρια μετρα και μπερδευονται και ψαχνουν που εχει σπασει σωλινας... αχαχχχαχ σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αλλα θα ξαναπω κατι.... ειναι κριμα να υποτηματε τα ενυδρεια σας επιδη εγω ασχοληθηκα με διαφορετικα ψαρια και με περισσοτερες αναγκες. οσοι εχουμε ενυδρεια προσπαθουμε για το καλητερο για τα ψαρια μας. καποιος εχει μονομαχο και χρειαζεται 30-40 λιτρα, καποιος αλλος εχει γκαπι αι χρειαζεται 100-150 λιτρα..., αλλος κιχλιδες αφρικης και χρειαζεται 400.... εγω ασχοληθηκα με μεγαλα ψαρια που χρειαζονται τα λιτρα που εχω και παραπανω... δεν ειναι γυαλες τα ενυδρεια σας... ειναι τα ενυδρεια που μπορει να εχει ο καθενας μας αναλογα με τις αναγκες των ψαριων που φιλοξενει.... κι εγω ηθελα 1-2 ψαρια πιο μεγαλα, αλλα δεν μπορω να τους παρεχω το ενυδρειο που χρειαζονται οποτε.... δεν τα εχω.... οσο για το σπιτι... το ενυδρειο δεν θα ειναι 100.... αλλα 800.... :thumbsu: Βλέπω ότι... αποκρύπτεις εντέχνως ότι... είσαι πρώην δισκάς. Σχόλιο για την "πισίνα" λοιπόν... ΔΕΝ θα κάνω και... κανόνισε να ρίξω κάνα τηλέφωνο στο "μαντρόσκυλο" που τα φιλάει... και να ΜΗΝ βρεις... ούτε κίχλα, ούτε και αρουάνα στο νερό.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Νοεμβρίου 2014 #120 Share 23 Νοεμβρίου 2014 αυτο που μπορω σιγουρα να σου πω ειναι πως οταν κανω αλλαγη νερου πλημμυριζει ο δρομος καμια 500αρια μετρα και μπερδευονται και ψαχνουν που εχει σπασει σωλινας... αχαχχχαχ Χαχα ωραιος ρε Θαναση Μπορει να ερχεται ενα βυτιοφορο να ρουφαει 1000 λιτρα πχ και να ποτιζει και κανα χωραφι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 23 Νοεμβρίου 2014 Author #121 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Βλέπω ότι... αποκρύπτεις εντέχνως ότι... είσαι πρώην δισκάς. Σχόλιο για την "πισίνα" λοιπόν... ΔΕΝ θα κάνω και... κανόνισε να ρίξω κάνα τηλέφωνο στο "μαντρόσκυλο" που τα φιλάει... και να ΜΗΝ βρεις... ούτε κίχλα, ούτε και αρουάνα στο νερό.- δεν εκριψα ποτε οτι ειμουν πρωην δισκας... ισα ισα που το χαρηκα που τα γνωρισα αυτα τα ψαρια τα μεγαλωσα οπως επρεπε , αλλα μου αρεσει η κινηση και η ζωηραδα στο ενυδρειο, οποτε και τα εδωσα..... αν με ρωτουσαν θα το ελεγα.... :angel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 23 Νοεμβρίου 2014 Author #122 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Χαχα ωραιος ρε Θαναση Μπορει να ερχεται ενα βυτιοφορο να ρουφαει 1000 λιτρα πχ και να ποτιζει και κανα χωραφι..... και να βγαζει το βυτιο 20-30 ευρω και το κοστος του νερου να ειναι 2 ευρω.... :jig: Link to comment Share on other sites More sharing options...
George George 8 Ιανουαρίου 2015 #123 Share 8 Ιανουαρίου 2015 σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!! αυτο που θελω να πω ειναι οτι το χομπι μας δεν εχει ορια στα λιτρα για να ειναι ομορφο... ο καθε ενας μας αυτο που μπορει κανει... το καθε ενυδρειο ειναι ξεχωριστο και εχει την ομορφια του. τα ψαρια που κραταει ο καθε ενας μας ειναι αυτα που μας καθοριζουν τι ενυδρειο χρειαζομαστε. εμενα με κερδισαν τα μεγαλα ψαρια οποτε αν ηθελα να ειμαι σωστος απεναντι τους, επρεπε να τους φτιαξω και το αναλογο ενυδρειο... καποιος που του αρεσουν τα σκαλαρια, οι κιχλιδες αφρικης.... και πολλα αλλα... δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να κανει τοσο μεγαλες κατασκευες.... το παν ειναι να κανουμε οτι ειναι πιο καλο για τα ζωντανα που κραταμε!!!! καλημεραααααα πολυ σωστα φιλε, ειναι υπεροχο το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pandelis 1 Φεβρουαρίου 2015 #124 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλά εντάξει βάλε εισιτήριο και μια χαρά θα βγάζεις τα χρήματα της ΕΥΔΑΠ ........ Απλά τέλειο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 1 Φεβρουαρίου 2015 #125 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Θαναση καλα το θαλασσινο αλλα τι γινεται με το θηριακι σου δεν θα κανεις κανα update με φοτο να παρουμε κανα ματι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος