Jump to content

Φυτα

garganik

Recommended Posts

γεια σας παιδια ρίξτε μια μάτια στις φωτογραφιες απο εχτες που εβαλα σαλιγκάρια βγήκε στην anubia μου κατι περίεργο..αλλα και τα αλλα φυτακια εχουν πανω στα φύλλα τους και μαυρα ..λετε να σάπισαν ??

post-59923-0-53757200-1415980393_thumb.jpg

post-59923-0-17328800-1415980409_thumb.jpg

post-59923-0-36653100-1415980427_thumb.jpg

Ποσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου?σαν καφέ άλγη

Μου φένεται..

σχεδόν ενα μηνα το τρεχω και εχει περιπου 2 βδομάδες που εβαλα τα φυτα ... αυτο το καφε εχει και στα τζαμια καποια στίγματα..τι κάνω τωρα??

ευχαριστω διαβασα το αρθρο εχω επιφανειακή αλγη γιατι δεν εχω κανει ακομα αλλαγές νερου λογο του οτι ειμαι στο στρώσιμο ακομα , αυτη φευγει και ειναι εύκολη και εχω και καφέ αλγη επιδίδει ειναι ακόμα νεο το ενυδρείο και προκαλείτε απο πυριτικό άλας κυριος απο αδρανεί υλικα οπως το χαλίκι και διαφορα διακοσμητικά και αυτη ειναι ευκολη και φευγει με την ωρίμανση του ενυδρείο ... σας ευχαριστω για την βοήθεια γιατι ανησύχησα.

Εγω φιλε ειχα πνιγει στη καφε για κανα μηνα, εδω και καμια εβδομαδα ομως αρχισε να υποχωρει. Δε ξερω ποσο κραταει σε καθε ενυδρειο.

Argy φοβερα τα σαλιγγαρια. .. ελπιζω να υποχωρήσει και η αλγη και ολα οκ μετα...

Γεια σας παιδια ... εχω μια ερωτηση , τι μετρήσεις μπορω να κανω για να δω αν ειναι οκ τα φυτα μου??

λακωνικότατος :thumbsu:

• Like 1

Φιλε μου,στο ειπα και σε αλλο θεμα σου,μη ανοιγεις συνεχεια νεα θεματα με περιπου ιδιο περιεχομενο γιατι μπερδευομαστε.

Σου ενωσα τα 2 θεματα που ειχες εδω με τον ιδιο τιτλο..

Μπορείς να μετρήσεις και φωσφορικά και σίδηρο αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Είναι εξειδικευμένες μετρήσεις. Σε έχει προβληματίσει κάτι και ρωτάς ;

• Like 1

Παρατηρω κατι μαυρακια στα φυλλα και καποια εχουν σκιστεί λιγο... αλλα πολυ λιγο ...απλα ρωταω για να κανω καποιες μετρισεις να δω αν ειναι ολα οκ...

Ποια φυτά έχουν μαυράκια στα φύλλα τους και ποια φυτά έχουν σκισμένα φύλλα??

Πόσο καιρό είναι στο ενυδρείο σου?

Φωτισμός,βυθός,υπόστρωμα??

Φωτισμος λιγος μια Τ5 24W ... εχω χαλικι και υποστρωμα και στις ανουμπιες εχουν σκιστεί λιγο τα φυλλαρακια και στους εχινωδορους εμφανίστηκαν τα μαυρακια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...