artsi28 14 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα κ παλι!! επειδη (οπως εχω γραψει σε αλλο θεμα) ξεστηνω το 300αρι μου θελω να κανω μια ερωτηση οσο αφορα τα ramshorn snails!! τα μονα φυτα που μου εμειναν ειναι 3 anubia που θα τις κρατησω γιατι τις εχω χρονια κ μου αρεσουν!!απλα πανω σ'αυτες εχω παααρα πολλα μικρα ramshorn!!επειδη δ θελω να τα κρατησω τι μπορω να κανω;;σκεφτηκα να δωσω σε ενα φιλο τα 3 κομματια anubia να τα εχει στο δικο του αλλα εχει helena φουλ κ μετα μολις τις παρω πισω μπορει να ερθει κανενα κ να μου φαει τα apple που θελω!! τι αλλο μπορω να κανω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Θέλεις να βρεις τροπο να μαζέψεις τα σαλιγκάρια ή θελεις να τα "ξεφορτωθείς"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 14 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 14 Νοεμβρίου 2014 αφου εγω τωρα το ξεστηνω...μαζευω οτι μπορω κ εχω δωσει αρκετα σε συμφορουμιτες!! η ερωτηση μου ειναι για μετα...που θα βαλω παλι τις anubias μεσα...μπορει να εχει πανω helena απο τον φιλο μπυ κ εγω δ θελω λογω apple Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 14 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Helena πάνω κατά 99,9% δεν θα έχει αλλά και να έχουν γεννησει πάνω τους τα αυγά τους φαίνονται και φυσικά δεν εκκολάπτονται όλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Ο Βασίλης πολυ σωστά τα λέει αλλα αν θέλεις να είσαι σίγουρος, μπορείς να βάλεις τις ανούμπιες σε διάλυμα χλωρίνης για παν ενδεχόμενο για απολύμανση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 14 Νοεμβρίου 2014 Author #6 Share 14 Νοεμβρίου 2014 μαλιστα.... ας το κανω ετσι κ βλεπουμε!! ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 14 Νοεμβρίου 2014 #7 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Ο Βασίλης πολυ σωστά τα λέει αλλα αν θέλεις να είσαι σίγουρος, μπορείς να βάλεις τις ανούμπιες σε διάλυμα χλωρίνης για παν ενδεχόμενο για απολύμανση. Είπα να φανώ σεμνός και να μην το πω αλλά δεν κρατιέσαι βρε παιδάκι μου εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 14 Νοεμβρίου 2014 Author #8 Share 14 Νοεμβρίου 2014 δ κανω κακο στο φυτο ομως ετσι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Νοεμβρίου 2014 #9 Share 14 Νοεμβρίου 2014 (edited) Όχι. Υπάρχουν κάποια ευαίσθητα φυτα που δεν αντέχουν και διαλύονται αλλα τα περισσότερα ειναι οκ. Βασικα τα φυτα με σκληρά φύλλα όπως η ανούμπια αντέχουν περισσότερα λεπτα στο διάλυμα. Συνήθως βάζουμε τα φυτά 2-3 λεπτα και οι ανούμπιες κάθονται και για 5 λεπτά ακόμα. Δε βουτάμε μέσα το ριζικό σύστημα αλλα εγω μια φορά ξεχάστηκα και το έκανα αλλα δεν είχα θέμα. Τις αναλογίες νερου-χλωρίνη τις ξέρεις; Όχι άλλη χλωρίνη απο την κλασική πράσινη, ούτε με άρωμα ούτε ultra, ούτε τίποτα άλλο όμως. Δες εδώ λεπτομέρειες: http://www.aquazone.gr/forums/topic/29353-adhieyiaioc-oeoothi/ Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 14 Νοεμβρίου 2014 Author #10 Share 14 Νοεμβρίου 2014 ναι ναι εχω διαβασει για τις αναλογιες αλλα κ παλι δ θα το κανω τωρα αμεσα!!! ωραια...οποτε να μην βαλω το ριζικο συστημα μεσα...αν κ η anubia δ εχει ξεκαθαρο ριζικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Οταν λέω ριζικό εννοώ τον κορμό με τα ριζίδια τέλος πάντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 14 Νοεμβρίου 2014 Author #12 Share 14 Νοεμβρίου 2014 ααα....οποτε μονο τα φυλα αυστηρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος