artsi28 13 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2014 καλημερα σε ολους... θα ηθελα μια βοηθεια!! εχω ενα 300αρι γλυκο το οποιο για ασχετους λογους θα ξεστησω (οπως εχετε δει κ σε αγγελια μου)!! μολις τελειωσω τις εργασιες που θελω να κανω φυσικα κ θα ξαναστησω ενυδρειο!! απλα (αν κ ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα καλυτερα τωρα για να ριξω κ λιγο διαβασμα) θελω να ρωτησω τις γνωμες σας...: να κρατησω το 300αρι μου κ να το ξανακανω γλυκο νερο φυτεμενο οπως το ειχα (κ ομολογω οτι παντα τετοιο ειχα κ μ'αρεσει πολυ)!! να το δωσω κ να παρω ενα αρκετα μικροτερο κ να το κανω θαλασσινο;;περιπου τι κοστος ανα λιτρο εχουν τα θαλασσινα;;εχω διαβασει καποια αρθρα αλλα θελω τις αποψεις σας!! η να κρατησω το 300αρι κ...να το κανω αυτο θαλασσινο;;το πιο πιθανο ειναι να δηλωσω πτωχευση βεβαια αλλα αλλο αυτο!! περιμενω τις απαντησεις γνωμες σας... ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 13 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2014 1)εσενα τι σου αρεση ποιο πολυ να κανεις? 2)εχεις γνωσεις πανω στο θαλασινο ενυδρειο? 3)εχεις την οικονομικη ανεση (μιας και σημερα ειναι ενας σοβαρος λογος αυτος) να ξεκινησεις να αγορασεις ολων αυτων τον εξοπλισμο εξτρα που θελει ενα τετοιο ενυδρειο? οπως και τα ψαρια του που ειναι τελειως διαφορετικα απο του γλυκου?οπως και μετα το αναλογο κοστος συντηρησης ενος τετοιου ενυδρειου? 4)εαν οπως λες δηλωσεις πτωχευση(φανταζομαι χαριτολογοντας) να μεινης εκει που βρισκεσαι για να μην πτωχευσεις. κριμα δεν ειναι? 5)ενα μεγαλο ενυδρειο σαφως ειναι καλυτερο απο ενα μικρο.συνχωρη λενε πολλα λαθη εαν κανης. πες μας τελικα εαν εχεις το οικονομικο μπατζετ να πας σε θαλασσινο και εαν γνωριζεις ποσο ειναι το κοστος μιας αλαγης ενυδρειου απο γλυκο σε θαλασσινο(αγορες εξτρα μηχανηματων οπως αναφερα παραπανω, βραχος,αλατι,σκιμερ,ρεφλεκτομετρο,τεστ πολλα πολλα πολλα .....και δεν τελειωνη ) και εαν εχεις ολες αυτες της γνωσεις να πας κατα κει μερια. γιατι αλλιως θελεις εκτος απο διαβασμα πολυ πολυ και βοηθεια απο ειδη ατομα χομπιστες που εχουν και κρατανε ενα τετοιο ενυδρειο για να σου αναφερουν ολα τα παραπανωσε γνωσεις και οικονομικο κοστος στην τσεπη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 13 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 13 Νοεμβρίου 2014 1) εγω τοσα χρονια εχω γλυκο κ φυτεμενο...ουτε σε κιχλιδες με αμμο κ πετρα δ ηθελα να παω!!!το θαλασσινο οπου κ να το εχω δει ειναι τελειο!!! 2) ουτε πανω στο θαλασσινο...αλλα ουτε κ στο γλυκο εχω τις φοβερες γνωσεις!!ποσο μαλλον στο πρωτο ποπυ δ το εχω αγγιξει καν!! 3)μμμ....δ θυμαμαι ποτε βρηκα ανθρωπο με οικονομικη ανεση τελευταια...5ετια...χαχαχ...αστειευομαι!!!αλλα βασικα δ ξερω ποση μπορει να ειναι η διαφορα τους...αλλα αν ειμαι σχετικα ανετος στο γλυκο φυτεμενο...δ ξερω...θα ζοριστω πολυ στη θαλασσα?? 4) πιο κριμα δ γινεται....θελετε εσεις εδω μεσα να πεφτω στα πατωματα του φορουμ κ να παρακαλαω να μου χαρισετε πραγματα???Χαχα 5) αυτο το γνωριζω καλα γιατι ειχα κ μικρο κ μεσαιο..κ μεγαλο...εχεις δικιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Θάλασσα και πάλι θάλασσα Πες το μπατζετ σου να σου πούμε! Είτε μικρό είτε μεγάλο μπορείς να το κανείς διαμάντι με υπομονή και διάβασμα ! Να ξέρεις ότι εδώ μέσα θα βρεις απεριόριστη βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 15 Νοεμβρίου 2014 Author #5 Share 15 Νοεμβρίου 2014 δ ειναι κ ιδιαιτρερα μεγαλο...γι'αυτο το λεω...απο το να κανω ενα μετριο θαλασσινο...ας μεινω με το γλυκο που το ξερω κ με ξερει εδω κ καμποσα χρονακια!!! δ κανει κ το ενυδρειο μου...ειναι στενο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Πόσο στενό είναι δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 15 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 15 Νοεμβρίου 2014 46 εκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Νοεμβρίου 2014 #8 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Εμένα είναι 40. Όπως βλέπεις είναι καθαρή επιλογή δική σου και το τι θέλεις να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 15 Νοεμβρίου 2014 Author #9 Share 15 Νοεμβρίου 2014 ναι αλλα για να γεμισει εμενα με κανα βραχο θελω αλλα μεγεθη...!!!το δικο σου ειναι πιο μικρο γενικα (πολυ ομορφο το ειδα)!!!αν τελικα αποφασισω για θαλασσα...θα δωσω το 300αρι μου κ θα παιξω σε τετοια λιτρα.....τωρα ελπιζω να βρεθει καποιος που να το παρει η να ανταλλαξουμε κ α μου δωσει εξοπλισμο μαζι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Ασε τα γλυκανάλατα και ελα στην ΑΛΜΥΡΆ! !!! Είναι ωραία η ΘΑΛΑΣΣΑ γιατι κινητέ πάντα....... Αχ ΘΑΛΑΣΣΑ μου σκοτεινη, Θάλασσα αγριεμενη..... Θες ξένα....... into the SEA......... MOBY (SEA of love) ........ Θες Παλιά......ΘΑΛΑΣΣΑ πλατιά (Αλικη Βουγιουκλακη) Ερωτικά..... La MER (Julio Inglesias) Και τόσα άλλα........ Ενώ στο γλυκό ...... ΤΙ? Πάει το παπάκι στην ποτάμια! Για να μην αρχίσω τωρα και τις ταινίες .... ΕΛΑ φίλε ARTSI σε εμάς του αλμυρούς γιατι μπορώ να γράφω μέχρι αύριο..... Έλα...... ΤΌΛΜΗΣΕ ΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Πέρα απο την πλακα , αν το πρόβλημα σου ειναι τα 46 εκ μην το σκέφτεσαι καν ! Δες το δικό μου που ειναι 30εκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 15 Νοεμβρίου 2014 Author #12 Share 15 Νοεμβρίου 2014 χαχαχ....τα'σπασες φιλε...χαχαχ!!!! οντος περα απο την πλακα επειδη κ εμενα μου αρεσει πολυ...κ η γυναικα θα ξετραλαθει αν δει τους κλουν (νεμο τυα ξερει...χαχα)!!! με βλεπω να κανω αυτο που σου ειπα!!οποιος εχει την ευχαριστηση θα το ανταλλαξω με ενα μεχρι 70 λιτρα...θα το κανω θαλασσινο κ θα ειναι κ τουμπανο!!! μολις το τολμησω...θα εισαι ο πρωτος που θα το στειλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Νοεμβρίου 2014 #13 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Άλλος ενας..... Θαλασσινος !!!! Πάλι τα κατάφερα....... μουαχα χαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artsi28 15 Νοεμβρίου 2014 Author #14 Share 15 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα...βρε ας βρω εγω το μπατζετ που χρειαζεται....εναν να μου λεει τι να κανω...κ θα γινω κ θαλασσινος...χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Νοεμβρίου 2014 #15 Share 15 Νοεμβρίου 2014 χαχαχ....τα'σπασες φιλε...χαχαχ!!!! οντος περα απο την πλακα επειδη κ εμενα μου αρεσει πολυ...κ η γυναικα θα ξετραλαθει αν δει τους κλουν (νεμο τυα ξερει...χαχα)!!! με βλεπω να κανω αυτο που σου ειπα!!οποιος εχει την ευχαριστηση θα το ανταλλαξω με ενα μεχρι 70 λιτρα...θα το κανω θαλασσινο κ θα ειναι κ τουμπανο!!! μολις το τολμησω...θα εισαι ο πρωτος που θα το στειλω.... Απορώ πως το σκέφτεσαι ακόμα! Έχεις έτοιμο το 90% τής δουλειάς......... κ η γυναικα θα ξετραλαθει αν δει τους κλουν (νεμο τυα ξερει...χαχα)!!! Μονο μικρές λεπτομέρειες και.... ΕΤΟΙΜΟ το REEF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος