Jump to content

Καλησπερα ! ( Αποριουλα)

Recommended Posts

Σημερα καθεται συνεχως κατω απο το ξυλο αναμεσα στις ανουμπιες ή κοντα στο σωληνακι πανω αριστερα.

Εμενα αυτο το ψαρακι δεν μου φαινεται για γκαπυ..κατι σαν υβριδιο μου φαινεται με endler..

Κανε αν μπορεις μετρησεις και πες μας τα αποτελεσματα.

• Like 1

καλησπερα. Λοιπον τα τεστακια που ψαχνω δεν τα εχω βρει ακομα πουθενα. Βρηκα στο ιντερνετ ενα σετακι που εχει αμωνια νιτρικα νιτρωδη λιγα απο το καθε ενα στα 25 ευρω αλλα το συγκεκριμενο σετακι δε μπορω να το βρω σε κανενα μαγαζι. Βρισκω μονο ξεχωριστα για το καθε ενα 15 ευρω το ενα.. δυστυχως δε μου περισσευουν 45 ευρω να δωσω για τεστς. Θα ψαξω κ αλλο μπας και βρω εκεινο που ειδα στο ιντερνετ. Οι εξελιξεις ειναι οτι ανοιγοκλεινει συνεχως το στομα του και καθεται σε μερη κρυμμενο. κατω απο τα φυλλα των φυτων, κατω απο το ξυλο. Γενικα ακινητο και χωμενο σε κρυψωνες. και εδω και 2 μερες δεν εχει ανεβει για φαγητο οταν ανοιγω το καπακι που ορμανε ολα τα αλλα

Οσο για το εαν ειναι διασταυρωση δεν ξερω ειναι απο εκεινα που μου ειχες δωσει εσυ.! οποτε εσυ ξερεις!

Χαχα εσυ! Ε μπερδευτικα με τα Rasta σας!

Καλημέρα Irena.

Τσέκαρε και αυτά τα τεστάκια http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-metriseis-nerou-aquili/aquili-aquarium-test-set

Το σετ περιέχει νιτρώδη, νιτρικά, ph, gh, kh. Αν πάρεις και της salifert για αμμωνία http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-metriseis-nerou-salifert/salifert-nh4-ammonia-profitest

το κόστος θα σου βγει γύρω στα 28 ευρώ με τα μεταφορικά και θα έχεις στο σύνολο 6 μετρήσεις.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις νιτρώδη & νιτρικά της aquili και αμμωνία της salifert και θα σου κοστίσουν γύρω στα 22 ευρώ (με τα μεταφορικά). Θα έχεις όμως στο σύνολο 3 μετρήσεις... :geek:

Ελπίζω να βοήθησα.

καλησπερα. Λοιπον τα τεστακια που ψαχνω δεν τα εχω βρει ακομα πουθενα. Βρηκα στο ιντερνετ ενα σετακι που εχει αμωνια νιτρικα νιτρωδη λιγα απο το καθε ενα στα 25 ευρω αλλα το συγκεκριμενο σετακι δε μπορω να το βρω σε κανενα μαγαζι. Βρισκω μονο ξεχωριστα για το καθε ενα 15 ευρω το ενα.. δυστυχως δε μου περισσευουν 45 ευρω να δωσω για τεστς. Θα ψαξω κ αλλο μπας και βρω εκεινο που ειδα στο ιντερνετ.

Για τεστ μπορείς να πάρεις αυτό

http://www.petsupermarket.gr/7854/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/api-freshwater-master-test-kit.html

έχει τα βασικά και απαραίτητα, και επειδή έχεις ζωοτόκα δεν είναι αναγκαίο GH & KH, έτσι και αλλιώς το νερό της Αθήνας είναι ιδανικό για ζωοτόκα.

Αυτό το τεστ είναι από τις καλύτερες τιμές που έχω δει, ακόμα και από ebay, επίσης συγκριτικά με άλλα τεστ που είναι πιο φθηνα , αυτό μακροπρόθεμα είναι πιο οικονομικό γιατί έχει ποσοτητα σχεδόν για τα διπλάσια τεστ, και αν σε βολεύει, το παραγγέλνεις απο Ιντερνετ και πας και το παίρνεις και γλυτώνεις τα μεταφορικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...