Jump to content

96 Lt Θαλασσινού Ξεκίνημα Εντελώς Άσχετου!

Recommended Posts

;αντιφωσφορος που εχεις εναι σιδηρου εγω σου λεω αλουμινιου [ταχειας αποροφησης],παρε ενα λαγο ,θα σε βοηθησει και μολις τελειωσει η αλγη δωστον αλλου γιατι θα ψοφησει,θεωρω οτι βιαστηκες,ευχομαι να μην εχεις θεματα.

• Like 1

Εκανα λαθος λες?Με τρομαξε και στο πετ σοπ οτι θα χαθει η βιολογια του ενυδρειου αν δεν βαλω ψαρι μεσα.Οκ θα παω για αλουμινιου αμεσα αυριο κιολας! Ο λαγος σορρυ αλλα δεν ξερω τι ειναι :(

Καλησπέρα παιδιά!

Πήγα και πήρα το Dolabella και έκανε πάρτι με το που το έβαλα μέσα. Τώρα βέβαια εχει κάτσει πίσω απο ενα βράχο και αράζει :lolu:

Πήρα και ενα τεστ φωσφ. και σύμφωνα με τις οδηγίες ρε παιδιά μου βγήκε 0.03 χωρίς να βάλω μέσα το αντι-φώσφορο αλουμινίου (εχω ακόμα του σιδήρου 5η μέρα).Τι να κάνω?

Βάζω και μια φωτο αν και το χέρι δεν είναι δικό μου μην παρεξηγηθούμε ε?

10269360_10204126806423077_4684244373005

Α και σημερα που πηγα για να παρω προερετικα τον αλουμινιου με εφαγε ο πολιτης να πάρω εναν reactor γιατι μου λέει οτι δεν πρέπει να βάζουμε μεσα στο φίλτρο το αντιφωσφορο... :bigemo_harabe_net-135: τι παιζει τελικα? Όντος χρειάζομαι?

Έγινε επεξεργασία - γιαννης85

Κοιτάς το τεστ Λάθος !

Πόσες σταγόνες έβαλες ;

Ο ρεακτορας δεν είναι ακόμα για το επίπεδο σου!

Το μαγαζι θέλει να πουλήσει .

Αν δεν έχεις φοσφωρικα πραγματικά περιμενε!

Το γαλικο στο νυχι ίσως σου παει καλύτερα :)

• Like 1

Αχαχαχ ναι θα το αφήσω έτσι το νύχι.

Όπως έγραφε το τεστ...4 σταγόνες στα 10ml και μετα 1 "κουταλάκι" απο την σκόνη

Το τεστ το κοιτάς απο πάνω και όχι απ το πλάι στις 4 σταγόνες

ναι το έκανα και αυτό αλλά δεν το έβγαλα φώτο που το κοιτάς απο πάνω...αυτό μου το είπε ο πωλητής Yeeeaaa! :devil:

το τεστ το κοιτας απο επανω, αρα και στην φωτο επρεπε να ειναι απο πανω...

δεν υπαρχει θεμα με τον αντιφωσφορο, αμα ηταν ετσι θα ειχαν ηδη πολλα ενυδρεια, επισης ο ριακτορα ειναι οτι πρεπει ανεξαρτητου επιπεδου, αρκει να υπαρχει χωρος να μπει και φυσηκα να μπορει καποιος να τον παρει γιατι αναλογα ποσο καλως ειναι τοσο περισσοτερο κοστιζει, μηνε μακρυα απ τους ριακτορες της tropic marin, δεν περνουν χυμα υλικα παρα μονο της εταιριας και κοστιζουν αρκετα....

• Like 1

Ομως γιατι υπαρχει αλγη πανω στον βραχο? Για την ωρα θα ειμαι οκ η πρεπει να κανω κατι?

Φωτο απ την αλγη :) να εχουμε μια ιδεα...

Ξεκινα μετρησεις καθε 3 μερες και αντιφωσφορο σιδηρου με αλλαγη καθε μηνα...

ναι το έκανα και αυτό αλλά δεν το έβγαλα φώτο που το κοιτάς απο πάνω...αυτό μου το είπε ο πωλητής Yeeeaaa! :devil:

Τελικά όπως στα ειπα !

Ήθελες απλά να μας δείξεις το νύχι! :icon_dance:

• Like 1

Εχω μια φωτο λιγο πιο πανω φιλε ακριδα :) Ναι το νυχι ειναι ολα τα λεφτα!

κάνε τις ρουτίνες σου σωστά με αλλαγές νερού και αντιφόσφωρο. Ο reactor είναι καλεί λύση αλλα με κόστος. Με σωστή ΄ροή στο φίλτρο σου μια χαρά δουλειά κάνεις. Απλά όλες οι αλλαγές στο ενυδρείο θέλουν το χρόνο τους. Μη νομίζεις οτι αν βάλεις reactor θα δεις διαφορά σε 2 βδομάδες. Ανάλογα με το τί έχεις και απο κοραλάκια (αν έχεις) μείωσε φωτοπερίοδο, πρόσεχε η κυκλοφορία σου να είναι παντού και όλα θα στρώσουν στην ώρα τους. ;)

• Like 1

Οπως τα λεει ο Πανος, ξεκινα αντιφωσφορο, ταιζε μια φορα την ημερα, μην βαλεις τιποτα αλλο εκτο απο κανα σαλιγκαρι, μειωσε την φωτο περιοδο στις 5ωρες...

Εφοσον ειχες δει οτι βραχος εχει αλγες επανω κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να τον παρει, καλητερα να εψαχνες να επερνες 2-3 κιλα για απο καποιον απο το φορουμ που θα ηταν καθαρος παρα με αλγες επανω, τωρα αναπτυσετε γιατι εχει βρει οργανικα για καταναλωσει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...