Jump to content

Μερικες Φωτογραφιες Με Τα Neolamprologus Brichardi Μου

stanisalus18

Recommended Posts

Και πάρα πολύ μάλιστα !! Πανέμορφα ψαράκια ! Ταίζεις πολλή σπιρουλίνα ;

σε ευχαριστω φιλε να εισαι καλα χαιρομαι που σου αρεσουν :) οχι απο οσο ξερω, οχι δεν ταιζω σπιρουλινα. καλο ή κακο ειναι αυτο?

Είδα κάποια σημαδάκια σε ένα ψαράκι αλλά μπορεί και να μην είναι τίποτα . :)

Γενικότερα τώρα καλό θα ήταν μια φορά την εβδομάδα να τους κάνεις νηστεία ή να τους δίνεις λίγη σπιρουλίνα.

Είδα κάποια σημαδάκια σε ένα ψαράκι αλλά μπορεί και να μην είναι τίποτα . :)

Γενικότερα τώρα καλό θα ήταν μια φορά την εβδομάδα να τους κάνεις νηστεία ή να τους δίνεις λίγη σπιρουλίνα.

ταιζω τον τελευταιο καιρο μονο δυο τροφες, την New Era Rift Lake Red Cichlid Pellets και την New Life Spectrum Cichlid Formula, δυο τρεις ισως και τεσσερις φορες την μερα. αλλες μερες ισως και να μην τα ταισω καθολου και αλλες μερες μονο μια δυο φορες. δεν εχω στανταρ προγραμμα ταισματος. νομιζω οτι ετσι ειναι καλα. λαθος? να το βαλω στο προγραμμα μου ετσι ωστε μια φορα τη βδομαδα να μην τα ταιζω? σπιρουλινα? μπορεις να μου προτεινεις καμια τροφη με σπιρουλινα ειδικα για τις κιχλιδες αυτες?

Πολυ ομορφα ψαρακια! Μπραβο!

ωραία ψαράκια ωραίες φωτογραφιες! Μπράβο σου!

Πολύ ωραίες φωτογραφίες και φυσικά πολύ ωραία ψάρια..!

Να τα χαίρεσαι φίλε μου..!

σας ευχαριστω παιδια να ειστε παντα καλα, χαιρομαι που σας αρεσει. το χαρηκα που τις εβγαλα τις φωτογραφιες, την δανειστηκα τη μηχανη και την επαιζα για δυο τρεις ωρες χα ...

Πολύ ωραίες οι φώτο! Να τα χαίρεσαι φίλε...

Βάλε και καμιά φώτο πιό γενική να απολαύσουμε

να είσαι καλά φίλε Spartan σε ευχαριστώ. πρέπει να έβγαλα γύρω στις 700 φωτογραφίες εχτες και οι καλές για μένα πρέπει να ήταν οι 15 μόνο χα χα. τα υπόλοιπα δεν ήταν τόσο καλες για το μάτι μου, δεν κατάφερα να βγάλω καμία γενική που να μου άρεσε, λίγο οι σωλήνες που φαίνονται λίγο το εσωτερικό φίλτρο. δεν την ηξερα την μηχανή για αυτό κ μου ήταν τόσο δύσκολο στο manual mode που την είχα :)

• 4 weeks later...

Τι θα γινει τωρα φιλαρακι,θα μας μπριζωσεις να παρουμε καμια DSLR???Χαχαχα...που λεφτα.Κταπληκτικη η μηχανη αλλα ειχες κ ωραιο θεμα. :bigemo_harabe_net-122:

Σπιρουλινα στα μπριχαρντι γιατι ομως ρε παιδια εφ οσον ειναι σαρκοφαγα?

χαίρομαι που σας αρέσει παιδια. δεν είναι δικιά μου η μηχανή, την δανείστηκα για λίγες μέρες μόνο ;)

τι ακριβώς όμως να δω με τις τροφές?

φιλικα, γιάννης

Σπιρουλινα στα μπριχαρντι γιατι ομως ρε παιδια εφ οσον ειναι σαρκοφαγα?

Για ισορροπημένη διατροφή. Το οτι είναι σαρκοφάγα δεν σημαίνει οτι δεν έχουν ανάγκη και από φυτικές πρωτείνες.

Όπως και με τα φυτοφάγα γίνεται το αντίστοιχο. ;)

Οι ψάρακες δεν παίζονται φιλαράκι..! Να τα χαίρεσαι. :)

Πολυ ομορφες φωτογραφιες να τα χαιρεσαι..Τα μαυρα στιγματα που φαινονται σχεδον σε ολες τις φωτογραφιες πανω στα ψαρια κατι ειναι..Οπως ειπε κ ο dpap φτιαξε λιγο την διατροφη τους κ τσεκαρε την αμμωνια σου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...