mouseman 10 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Ενα πανεμορφο ενυδρειο με τελεια ζωντανα και ολοι οι αυτοματισμοι πανω σε ενα επιπλο που μονο απο Αμερικανους κατα την ταπεινη μου αποψη θα το εβλεπα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 10 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Υπέροχο, πραγματικό αριστούργημα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Το εχω ξαναδει και οντως ο τυπος εχει κανει απιστευτη δουλεια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 10 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικά πάρα πολύ όμορφο. Όντως μόνο από Αμερικάνους τέτοιες τρέλες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 10 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Θελω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Πωωω ρεεε αυτά είναι , όλα αυτόματα Εκπληκτικό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Νοεμβρίου 2014 #7 Share 10 Νοεμβρίου 2014 (edited) Εκπληκτικη δουλεια με τρομερο αποτελεσμα. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Νοεμβρίου 2014 #8 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Εσεις ρε θαλασσινοι του γλυκου νερου γιατι δεν κανετε τετοια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Νοεμβρίου 2014 #9 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά σε αυτό το ενυδρείο δεν κανείς τίποτα! Μόνο βλέπεις! Αν είναι έτσι μήπως να βάλω DISCOVERY CHANNEL που θα μου βγει και πιο φτηνά !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Ε πως, κανεις! Δεν ειδες ποσην ωρα παταγε κουμπακια ο τυπος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 11 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Καλοί και ωραίοι οι αυτοματισμοί, αλλά πιστεύω ότι ξεφεύγει από τον όρο χόμπι. Απαραίτητο σε κάποια επιχείρηση που θα φιλοξενεί το ενυδρείο και ίσως να μην έχει τον άνθρωπο που θα ασχοληθεί, σε μας όμως…… Επίσης όλα τα σουπερ ντούπερ αυτόματα συστήματα θέλουν και συντήρηση, αν ο κάτοχος του ενυδρείου δεν είναι σχετικός τι γίνεται όταν θα παρουσιαστεί η πρώτη στραβή; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Νοεμβρίου 2014 #12 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Ενταξει χομπι κανει και αυτος απλα διαφορετικο και σε αλλο επιπεδο.Το χομπι αυτουνου ειναι ο αυτοματισμος και η παπατζα περισσοτερο παρα η συμπεριφορα των ψαριων ή η επαφη μαζι τους. Αλλο πραγμα να ταιζεις με το χερι,και ειδικα αν το ψαρι πηδαει πανω απο το νερο στο χερι σου για να παρει την τροφη..Εμενα μου αρεσει αυτη η πλευρα του χομπι.Βεβαια οχι οτι θα με χαλουσε ενας αυτοματισμος για τον ελεγχο του ενυδρειου οταν λειπω και ποσο μαλλον να το χειριζομαι απο το κινητο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Νοεμβρίου 2014 #13 Share 11 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ενταξει ωραιο ειναι, αλλα σιγα το τοσο ιδιαιτερο ρε παίδες. Αν ειχα τις δικές τους γνωσεις σε ηλεκτρονικα/προγραμματισμό θα ειχα φτιάξει ολόκληρο αεροδρόμιο εκει. Θελω καμερα; Γινεται, θελω μεσα στο νερο; Γινεται. Θελω να μου λεει τις τιμες; Γινεται. Αυτα ειναι πραγματα που ήδη υπαρχουν και γινονται. Το μονο που ζήλεψα ηταν το τάισμα, που διάλεγε μικρα η μεγαλα pellets. Και αυτο ειμαι σίγουρος πως καπου θα υπαρχει αν το ψαξει κάποιος. Περιττές ευκολίες οι περισοτερες, κοματι νεόπλουτικες. Καποιες λίγες ειναι ωραίες. Θέλετε τέτοιες ευκολίες και αλλες ακομα; Εχει ανακαλύψει χίλια μυρια τετοια κόλπα ο Παναγιωτης (Panagreco). Ειληκρινα δεν εντυπωσιάστηκα. Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Νοεμβρίου 2014 #14 Share 11 Νοεμβρίου 2014 (edited) Εεεεε, σταματήστε γιατι θα πω μια παροιμία που λένε στο χωριό μου! Ασε που αν έκανε τέτοια παρουσίαση κάποιο μέλος απο εδώ μέσα, θα υπήρχαν καμία 5-6 σελίδες με σχόλια που θα τον εκθείαζαν στην κυριολεξία. Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 11 Νοεμβρίου 2014 #15 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Εεεεε, σταματήστε γιατι θα πω μια παροιμία που λένε στο χωριό μου! Ασε που αν έκανε τέτοια παρουσίαση κάποιο μέλος απο εδώ μέσα, θα υπήρχαν καμία 5-6 σελίδες με σχόλια που θα τον εκθείαζαν στην κυριολεξία. Μην την πεις, την ξέρω……. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Νοεμβρίου 2014 #16 Share 11 Νοεμβρίου 2014 (edited) Εεεεε, σταματήστε γιατι θα πω μια παροιμία που λένε στο χωριό μου! Ασε που αν έκανε τέτοια παρουσίαση κάποιο μέλος απο εδώ μέσα, θα υπήρχαν καμία 5-6 σελίδες με σχόλια που θα τον εκθείαζαν στην κυριολεξία. Να την πεις την παροιμία γιατι πραγματικα δεν ενθουσιάστηκα. Eιμαι απο τους πρώτους που λεει μπράβο οταν βλεπω κατι που να το αξιζει, εδω δεν τρελάθηκα, τι να κανω δηλαδη με το ζόρι; Αυτο που με ενθουσίασε ηταν το app στο τηλεφωνο και το τάισμα. Αυτα μαλιστα, οχι το καπάκι αν σηκώνετε επειδη εχει μοτεράκια πίσω. Προσέξατε οτι κανεις δεν ασχολήθηκε με το εσωτερικό του ενυδρειου το οποιο ειναι αρκετα ομορφο ετσι; Αμα θέλετε παντως, εχουμε και εμεις καποιες τετοιες λυσεις ή έστω παρόμοιες οπως π.χ. Τον Poseidon controler (το φτιαχνει και ελληνας... ) το aquatronica, τα κόλπα με τα usb πολυμπριζα και τα tablet με usb socket του Panagreco, το seneye, το IKS κτλ. Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Νοεμβρίου 2014 #17 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Αυτο το τελευταίο που είπες λέει πολλά. Το ενυδρειο σαν σύνολο ειναι παρα πολυ όμορφο και όλα τα υπόλοιπα "μπλιμπλίκια" και "ψιψιψόνια" που έχει, πως να το κάνουμε, θα τα θέλαμε κι εμείς....οι περισσότεροι τουλάχιστον. Φυσικά και δε λέω να σου αρεσει με το ζόρι αλλα εδώ φτάσαμε να του "την πούμε" κι όλας του ανθρώπου που μπορει και τα έχει όλα αυτα. Ξαναρωτάω όμως, θα είχε τα ίδια σχόλια ενα μέλος που θα έκανε μια τέτοια παρουσίαση για το ενυδρειο του μέσα στο ΑΖ ή θα γινόταν αλλιώς τα πράγματα; Η παροιμία ειναι γνωστή και λέει "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Μη με μαλώσετε αλλα προσωπικά έτσι το είδα το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Νοεμβρίου 2014 #18 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Αυτο το τελευταίο που είπες λέει πολλά. Το ενυδρειο σαν σύνολο ειναι παρα πολυ όμορφο και όλα τα υπόλοιπα "μπλιμπλίκια" και "ψιψιψόνια" που έχει, πως να το κάνουμε, θα τα θέλαμε κι εμείς....οι περισσότεροι τουλάχιστον. Φυσικά και δε λέω να σου αρεσει με το ζόρι αλλα εδώ φτάσαμε να του "την πούμε" κι όλας του ανθρώπου που μπορει και τα έχει όλα αυτα. Ξαναρωτάω όμως, θα είχε τα ίδια σχόλια ενα μέλος που θα έκανε μια τέτοια παρουσίαση για το ενυδρειο του μέσα στο ΑΖ ή θα γινόταν αλλιώς τα πράγματα; Η παροιμία ειναι γνωστή και λέει "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Μη με μαλώσετε αλλα προσωπικά έτσι το είδα το θέμα. Ουτε αλεπού, ουτε γάτα και ουτε ζημια. Αν κάποιος το ειχε κανει εδω ναι θα του ελεγα τα ιδια ακριβώς. Υπεροχο app, τρομερή φάση να ταΐζεις ετσι, το καπάκι ωραια φάση αλλα μου φαινετε αδιάφορο.Δες και τις υπόλοιπες συσκευες που υπαρχουν και τις εβαλα και θα καταλάβεις γιατι λεω οτι λεω. Σε κάλυψα; Ή θα θεωρείς ακομα οτι "ζήλεψα" και τα λεω αυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Νοεμβρίου 2014 #19 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Θα σου απαντήσω εγω ναι αν εκανε παρουσίαση εδω θα των είχαμε θεό επιστήμονα και δεν ξερω τι αλλο! Με όλες τις υπερβολές και φυσικα πολυ θα θέλαμε κατι παρόμοιο η το ίδιο η μέρος απο αυτο απλα επειδη το παίζουμε ξερόλες και νομίζουμε οτι ανακαλύψαμε τον τροχό ξυνιζουμε αλλα τι να κάνουμε ετσι ειμαστε κλασικοί Έλληνες!! Και ενα σχολιο για το σύνολο πολυ ωραίο και έξυπνο και μπράβο του Αμερικάνου που το εκανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Νοεμβρίου 2014 #20 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Κατάλαβα τι λες ακριβώς Discos και το αντιλαμβάνομαι βλέποντας τον εαυτό μου. Εγω στα ενυδρεια έχω πολυ λίγο καιρό και μάλιστα στο γλυκό. Εσείς εχετε δει κατα καιρούς πράματα και θάματα και κάποια απο αυτα σας φαίνονται ψιλοφυσιολογικά και απλα. Σε αυτοματισμό εγω έχω φτάσει μονο μέχρι την ταίστρα οταν εσείς του θαλασσινού μιλάτε για πράγματα ακαταλαβίστικα σε μένα. Για να καταλάβεις, μια φορά περνούσε η σύζυγος απο τον υπολογιστή που καθομουν και βλέποντας μια φωτογραφία, γουρλώνει τα ματιά, απλώνει ενα χαμόγελο απο το ενα αυτί μέχρι το άλλο και μου λέει "Ωπαααα, τι ωραία μαγκιά ειναι αυτή;;;;;;" και της απαντάω "Μη χαίρεσαι, ρεφρακτόμετρο ειναι, εργαλείο για το ενυδρειο". Κατάλαβες, ειναι οτι εμπειρίες έχει ο κάθε ενας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 11 Νοεμβρίου 2014 #21 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Παιδια το οτι εχει αυτοματισμους δε σημαινει οτι δεν κανει και τα ταισματα με το χερι του η το οτιδηποτε. Μη τα μπερδευουμε!! Παντως εχω δει οντως πιο ''βαρυα'' συστηματα. Εκει που κολλαω εγω ειναι οτι εχει φτιαξει ενυδρειαρα, για τα γουστα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Νοεμβρίου 2014 #22 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Α ρε Δ.Ν.Τ που σας χρειάζεστε!!! Εγώ όταν φεύγω απο το σπίτι βάζω την μανούλα μου να ταΐζει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 11 Νοεμβρίου 2014 #23 Share 11 Νοεμβρίου 2014 υπερβολικες αμερικανιες!!!! Θα του βγήκε κανενα 10χιλιαρο του μπαγασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 13 Νοεμβρίου 2014 #24 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Παναγίτσα μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Νοεμβρίου 2014 #25 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Ρε παλικάρια δεν το κατακρίνουμε αυτό που έφτιαξε το παλικάρι. Αφού μπορεί καλά έκανε. Άλλωστε λίγο πολύ, όλοι μας, όταν μπορούμε να εφαρμόσουμε κάποιους μηχανισμούς που θα αυτοματοποιούν μερικές εργασίες του ενυδρείου μας το κάνουμε. Είτε αυτό είναι τάισμα, είτε αλλαγή νερού, είτε φωτισμός κτλ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για πιο λόγο να στήσω ένα ενυδρείο που θα το ελέγχω μέσω κινητού και κάμερας. Αν είναι να στήσω ένα τέτοιο ενυδρείο και να το χαίρομαι μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μου, κάθομαι και τα χαζεύω στο you tube και μου έρχεται και τσάμπα. Μην μου πείτε ότι είναι για θέμα ασφάλειας, γιατί καμία κάμερα και κανένα λογισμικό δεν θα μπορέσουν να αποτρέψουν μια διαρροή που θα πλημυρίζει το σαλόνι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος