AgMa 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #126 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα είναι να ρίξω την τέταρτη δόση βακτηρίων μιας και διανύω την 4η εβδομάδα.Αρχίζω και αμφιβάλλω αν πρέπει να τα συνεχίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Δεκεμβρίου 2014 #127 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα είναι να ρίξω την τέταρτη δόση βακτηρίων μιας και διανύω την 4η εβδομάδα.Αρχίζω και αμφιβάλλω αν πρέπει να τα συνεχίζω... Γιατί παιδεύεσαι και δεν βάζεις μπόλι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #128 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν βρίσκω εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 30 Δεκεμβρίου 2014 #129 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν βρίσκω εδώ... Στο Ηράκλειο υπάρχουν πολλοί συνχομπιστες, έβαλες καμια αγγελία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #130 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, μόνο εκεί που προσφέρουν κοίταξα, αλλά τώρα τέλειωσε.Σχεδόν μηδενίζει η αμμωνία.Έριξα άλλη μια δόση και δεν ξαναρίχνω άλλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 1 Ιανουαρίου 2015 Author #131 Share 1 Ιανουαρίου 2015 (edited) Η αμμωνία μηδένισε σήμερα: Nh3/Nh4 = 0 No2 = 0.1 No3 = 25 Τα νιτρώδη έχω την εντύπωση ότι με ταλαιπωρούν λίγο, γιατί αυτό; Επίσης άλλαξα το βαμβάκι που είχα στην τέρμα πάνω μεριά του φίλτρου γιατί είχε πιάσει μπίχλα και η έξοδός του ίσα που κατουρούσε.Έβαλα καινούριο και έστιψα και έτριψα το παλιό πάνω στο καινούριο ώστε να μεταφερθεί η όποια βιολογία υπήρχε απ' το παλιό. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στις μετρήσεις;Μήπως δεν έπρεπε να το αλλάξω ακόμη; Έγινε επεξεργασία 1 Ιανουαρίου 2015 - AgMa Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2015 #132 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Σωστα το εβγαλες κακος ξανα εβαλες.ξαναμετρησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιανουαρίου 2015 #133 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Σωστα το εβγαλες κακος ξανα εβαλες.ξαναμετρησε. Γιατι κακος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2015 #134 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Γιατι κακος?γιατι ειναι σακουλι συγκεντωση νιτρικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιανουαρίου 2015 #135 Share 1 Ιανουαρίου 2015 γιατι ειναι σακουλι συγκεντωση νιτρικων. Το ενυδρειακο βαμβακι? Απο που και ως που? το εχεις διαβασει καπου αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2015 #136 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Το ενυδρειακο βαμβακι? Απο που και ως που? το εχεις διαβασει καπου αυτο?οχι δεν το εχω διαβασει καπου την αποψη μου εξεφρασα εξαλου οι μετρησεις θα δειξουν τι και πως,μπορει να κανω και λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιανουαρίου 2015 #137 Share 1 Ιανουαρίου 2015 οχι δεν το εχω διαβασει καπου την αποψη μου εξεφρασα εξαλου οι μετρησεις θα δειξουν τι και πως,μπορει να κανω και λαθος. Λαθος κανεις..το ενυδρειακο βαμβακι το βαζουμε για να κρατησει τα αιωρουμενα σωματιδια και το αλλαζουμε σε καθε αλλαγη νερου. Δεν καταλαβα απο που εβγαλες το συμπερασμα για τα νιτρικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Ιανουαρίου 2015 #138 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Κανε μια καλη αλλαγη νερου και εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 2 Ιανουαρίου 2015 Author #139 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Τα νιτρώδη μου δεν πρέπει να είναι πιο χαμηλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 2 Ιανουαρίου 2015 #140 Share 2 Ιανουαρίου 2015 απ'όσα έχω διαβάσει για τον κύκλο του αζώτου, πρώτα η αμμωνία φτάνει στο θεό, πέφτει, ανεβαίνουν τα νιτρώδη στο θεό, πέφτουν κ μετά μετράς νιτρικά (με μια επικάλυψη ανάμεσα στις περιόδους αυτές). οπότε μην προβληματίζεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 2 Ιανουαρίου 2015 Author #141 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Νιτρικά μετράω απ' την αρχή του στρωσίματος, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ποτέ δεν τα έχω δει μηδενικά.Μήπως λόγω φυτών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Ιανουαρίου 2015 #142 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Τα φυτα τραβανε νιτρικα. Μετρησε το νερο της βρυσης σου για νιτρικα η μετρα και με αλλο τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 2 Ιανουαρίου 2015 Author #143 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον τα τεστ μου είναι κουκουρούκου γιατί μου βγάζουν κάτι ροζ, ενώ το χρωματολόγιο έχει μωβ και μελιτζανί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 2 Ιανουαρίου 2015 Author #144 Share 2 Ιανουαρίου 2015 (edited) Μέτρησα 0.25 αμμωνία από 0 που είχα χθες.Μήπως επειδή άλλαξα την τροφή που βάζω στο τούλι με καινούρια χθες; Θα πρέπει να συνεχίσω να ρίχνω τροφή;Έλεγα αύριο να πάρω το ψάρι αλλά με τέτοιες αστάθειες... Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2015 - AgMa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 2 Ιανουαρίου 2015 Author #145 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Και ναι έχουμε και άλλο κουλό: No2: 0.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 3 Ιανουαρίου 2015 Author #146 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Τσάμπα αγχώθηκα. Είχα την εντύπωση ότι για 0 αμμωνία έπρεπε να βγει κατακίτρινο και με μια μέτρηση στο νερό δικτύου διαπίστωσα ότι έχω 0 αμμωνία, γιατί βγήκε το ίδιο χρώμα με του ενυδρείου. Βλέπετε καμιά διαφορά εσείς μήπως στραβώθηκα;Είναι μικρή η αλήθεια είναι η διαφορά από το 0 στο 0.25, αλλά δεν μου φαίνεται να είμαι στο 0.25.Μόνο που του ενυδρείου η φώτο είναι λίγο πιο σκοτεινή, δεν ξέρω αν σας φανεί άλλο το χρώμα... Ενυδρείου: Δικτύου: Και μια σούμα με σημερινές μετρήσεις: Αμμωνία: 0 ? Νιτρώδη: Λιγότερο από 0.05 Νιτρικά: 5 Πως έγινε πάλι και έπεσαν μόνα τους τα νιτρικά χωρίς αλλαγή νερού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 3 Ιανουαρίου 2015 Author #147 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Είμαι έτοιμος να βάλω ψάρι;Τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 4 Ιανουαρίου 2015 #148 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Είμαι έτοιμος να βάλω ψάρι;Τι λέτε; Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 4 Ιανουαρίου 2015 Author #149 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραία ευχαριστώ!Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως έπεσαν τόσο γρήγορα τα νιτρικά;Τόσο πολύ τράβηξαν τα φυτά;2 moss έχω μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 4 Ιανουαρίου 2015 #150 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον εχει προβλημα το test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος