sailor247 27 Ιανουαρίου 2015 #101 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Για caulastrea μου φαίνεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Ιανουαρίου 2015 #102 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Για caulastrea μου φαίνεται +1 caulasteta ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kormos 27 Ιανουαρίου 2015 #103 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Βασίλη πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!!Φίλε την ξένια στην είχα δώσει εγώ?Αν είναι αυτή μάλλον είχα και εγώ απταιζια και δεν το είχα προσέξει!!!είχα μια έξαρση και τελικά τα κατάφερα με ένα chelmon.Θα σε πάρω και τηλ να τα πούμε θα τις βγάλουμε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 28 Ιανουαρίου 2015 #104 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Καλή επιτυχία με την peppermint. Εμένα με βοήθησε πολύ. 6-7 απταίζιες τις καθάρισε σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Αλλά πρέπει να παραμείνει μέσα γιατί οι απταίζιες είναι πολύ ύπουλα πλάσματα. Δεν καθαρίζουν τελείως ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιανουαρίου 2015 #105 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Μιας και το ενυδρειο εχει γίνει reef θες να αλλάξουμε τίτλο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 28 Ιανουαρίου 2015 #106 Share 28 Ιανουαρίου 2015 caulasteta ειναο το κοραλλι σιγουρα.oi aptasies ειναι μικρες ανεμονες που αναπαραγωντε αρκετα γρηγορα η peppermind γαριδα κανει πολυ αξιολογη δουλεια με αυτες.επειδη και εγω εχω τυχη στην tudastrea μου να ειχε και aptasia kai xenia λαθροεπιβατη της εβγαλα με μια οδοντοβουρτα και με καλο τριψημω.κανονας εξαντλητηκος ελενγχος πριν μπει κατι μεσα στο ενυδρειο.καλη επιτυχεια στο ΡΕΕΦ σου πλεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Ιανουαρίου 2015 Author #107 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Για caulastrea μου φαίνεται +1 caulasteta ειναι... Βασίλη πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!!Φίλε την ξένια στην είχα δώσει εγώ?Αν είναι αυτή μάλλον είχα και εγώ απταιζια και δεν το είχα προσέξει!!!είχα μια έξαρση και τελικά τα κατάφερα με ένα chelmon.Θα σε πάρω και τηλ να τα πούμε θα τις βγάλουμε!!! Γιωργο αυτη ειναι ρε φιλε, να σαι καλα θα τα πουμε Καλή επιτυχία με την peppermint. Εμένα με βοήθησε πολύ. 6-7 απταίζιες τις καθάρισε σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Αλλά πρέπει να παραμείνει μέσα γιατί οι απταίζιες είναι πολύ ύπουλα πλάσματα. Δεν καθαρίζουν τελείως ποτέ. Ευχαριστω πολυ Λουκα! Μιας και το ενυδρειο εχει γίνει reef θες να αλλάξουμε τίτλο; Λυκουργο μπορει πλεον να αλλαξει σε light reef caulasteta ειναο το κοραλλι σιγουρα.oi aptasies ειναι μικρες ανεμονες που αναπαραγωντε αρκετα γρηγορα η peppermind γαριδα κανει πολυ αξιολογη δουλεια με αυτες.επειδη και εγω εχω τυχη στην tudastrea μου να ειχε και aptasia kai xenia λαθροεπιβατη της εβγαλα με μια οδοντοβουρτα και με καλο τριψημω.κανονας εξαντλητηκος ελενγχος πριν μπει κατι μεσα στο ενυδρειο.καλη επιτυχεια στο ΡΕΕΦ σου πλεων. Ευχαριστω πολυ Πετραν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 31 Ιανουαρίου 2015 Author #108 Share 31 Ιανουαρίου 2015 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το πρωι εβαλα μια peppermint shrimp Μολις αναψαν τα φωτα την βρηκα στην αριστερη πλευρα του ενυδρειου κατω απ το μεγαλο βραχο Η μεγαλη απταιζια που ηταν εκει εξαφανιστηκε Για να δουμε..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 31 Ιανουαρίου 2015 #109 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Άντε μπράβο!! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Ιανουαρίου 2015 #110 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Οταν πειναει δεν αφηνει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 31 Ιανουαρίου 2015 Author #111 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Άντε μπράβο!! Καλή συνέχεια! Ευχαριστω Λουκα Οταν πειναει δεν αφηνει τιποτα. Πεινασμενη την πηρα, χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kormos 1 Φεβρουαρίου 2015 #112 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο ρε Βασίλη!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #113 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Η γαριδα εχει εκγατασταθει στην αριστερη πλευρα κατω απ το μεγαλο βραχο και κανει βολτες σε μικρη ακτινα Και επειδη δεν εχω υπομονη μετακινησα ενα βραχακι με απταιζια απο τερμα δεξια στην αριστερη πλευρα κοντα στη γαριδα Σε χρονο dt εξαφανισε την απταιζια μπροστα στα ματια μου, εχω παθει πλακα Δεν προλαβα βιντεο, θα ανεβασω φωτο Την θεωρω απαραιτητη πλεον σε καθε ενυδρειο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Φεβρουαρίου 2015 #114 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο ρε Βασιλη!!! Προσεχε μονο οταν ταιζεις να μην πεφτει πολυ τροφη κατω γιατι αμα βρισκει να φαει , δεν θα σου τις ακουμπαει μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Φεβρουαρίου 2015 #115 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Αντε ακομη οι φωτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kormos 1 Φεβρουαρίου 2015 #116 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Η γαριδα εχει εκγατασταθει στην αριστερη πλευρα κατω απ το μεγαλο βραχο και κανει βολτες σε μικρη ακτινα Και επειδη δεν εχω υπομονη μετακινησα ενα βραχακι με απταιζια απο τερμα δεξια στην αριστερη πλευρα κοντα στη γαριδα Σε χρονο dt εξαφανισε την απταιζια μπροστα στα ματια μου, εχω παθει πλακα Δεν προλαβα βιντεο, θα ανεβασω φωτο Την θεωρω απαραιτητη πλεον σε καθε ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #117 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Θα βαλω ρε Θοδωρη, βιαστικε....... Ναι εχω μειωει λιγο το ταισμα Ερωτηση τωρα: Να βαλω το βραχακι με την ξενια απ το ενυδρειακι με το στασιμο νερο;;; Εχει γεμισει απταιζιες τεραστιες, τουμπανα εχουν γινει Λεω να μην το ρισκαρω, δεν καιγομαι κιολας για την ξενια, τι λετε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 2 Φεβρουαρίου 2015 #118 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Βασίλη τρώει μόνο τις απτέσιες ή τσιμπάει και από κοραλλάκια. Σκέπτομαι να βάλω και εγώ μία στο δικό μου μιας και έχω θέμα με τις απτέσιες, αλλά έχω και μία Stenopus hispidus και φοβάμαι μην σφαχτούν μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #119 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Σταματη 2 μερες την εχω και απο κοραλλακια ελαχιστα, κανα δυο εχω, τι να σου πω; Δεν εχω ακουσει παντως απο αλλους να χτυπαει.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2015 #120 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Βασίλη τρώει μόνο τις απτέσιες ή τσιμπάει και από κοραλλάκια. Σκέπτομαι να βάλω και εγώ μία στο δικό μου μιας και έχω θέμα με τις απτέσιες, αλλά έχω και μία Stenopus hispidus και φοβάμαι μην σφαχτούν μεταξύ τους.Σταματη μια δεν φτανει τουλαχιστον 3 για αρχη και βλεπεις ασχετως εαν μπουν μια μια,δεν θα εχει κανενα θεμα με τον συγκατοικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2015 #121 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Θα βαλω ρε Θοδωρη, βιαστικε....... Ναι εχω μειωει λιγο το ταισμα Ερωτηση τωρα: Να βαλω το βραχακι με την ξενια απ το ενυδρειακι με το στασιμο νερο;;; Εχει γεμισει απταιζιες τεραστιες, τουμπανα εχουν γινει Λεω να μην το ρισκαρω, δεν καιγομαι κιολας για την ξενια, τι λετε;;;; Εγω θα ελεγα το βραχακι να μπει μπροστα στο τζαμι για φωτογραφηση τι λες?ποιο σωστο και ασφαλες ειναι.χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Φεβρουαρίου 2015 Author #122 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Πηρα μια εφυλια απο τον Γιωργο(digital reason), να δω πως θα παει μ αυτον τον φωτισμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Φεβρουαρίου 2015 #123 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Και ο νεμο επιασε δουλεια χαχαχα,μεγειες Βασιλη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 15 Φεβρουαρίου 2015 #124 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλοριζικη Βασίλη!!Μια χαρά φαίνεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Φεβρουαρίου 2015 #125 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλοριζικη η euphyllia ειναι πολυ ωραια!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος