vasilis4x4 10 Δεκεμβρίου 2014 Author #26 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 Προστεθηκε ενα μικρουλης το προηγουμενο Σαββατο, δεν αντεξα.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Δεκεμβρίου 2014 #27 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 Προστεθηκε ενα μικρουλης το προηγουμενο Σαββατο, δεν αντεξα.... χαχαχα σε καταλαβαινω Βασιλη απολυτα ,μεγειες φιλε ,να τον ζαρεις τον σπορο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Δεκεμβρίου 2014 #28 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 Μεγεια!!! Ααχ!!! Πολυ ομορφος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Δεκεμβρίου 2014 #29 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ όμορφος! Πόσο είναι 3-4 πόντους; Περίπου τόσος ήταν και ο δικός μου όταν τον πήρα πριν 2 περίπου χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Δεκεμβρίου 2014 Author #30 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια Maik τοσο ακριβως, ο Μ ειχε διπλασια τιμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Δεκεμβρίου 2014 #31 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Προστεθηκε ενα μικρουλης το προηγουμενο Σαββατο, δεν αντεξα.... Κούκλος ο πιτσιρικάς! Να σου ζήσει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 #32 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλοριζικο φιλε και εγω τοσο μικρουλη το πηρα ειναι φοβερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #33 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Κούκλος ο πιτσιρικάς! Να σου ζήσει! Ευχαριστω πολυ Λουκα! Καλοριζικο φιλε και εγω τοσο μικρουλη το πηρα ειναι φοβερο Να σαι καλα Παυλαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2014 #34 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Απο τροφη τι του δινεις? Γιατι σε εμενα την πρωτη βδομαδα δεν εφαγε pellets αλλα τωρα τρωει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #35 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Απο τροφη τι του δινεις? Γιατι σε εμενα την πρωτη βδομαδα δεν εφαγε pellets αλλα τωρα τρωει μια χαρα Παυλο ταιζω flakes 4 τροφες ενναλαξ, και 1-2 φορες την βδομαδα κατεψυγμενη αρτεμια η mysis Το φυλλαρακι το τριβω λιγο http://www.oceannutrition.com/post/formula-two-flakes/ http://www.oceannutrition.com/post/spirulina-flakes/ http://www.oceannutrition.com/post/formula-one-flakes/ http://www.oceannutrition.com/post/prime-reef%E2%84%A2-flakes/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2014 #36 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Δεκεμβρίου 2014 #37 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Σε λίγες μέρες δοκίμασε και πέλετ. Είναι από τα ψάρια που τρώνε από όλα και λαίμαργα. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με το τάισμα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 13 Δεκεμβρίου 2014 #38 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Φιλέ θα ήθελα να σε ρωτησω αν ηταν ντροπαλό το ψάρι ή έκοβε βόλτες απο την αρχή? Ρωταω γιατί εγώ πήρα ενα τέτοιο μικρο την παρασκευή χτες δηλαδή και είναι μόνιμος κρυμμένος.Τρώει μονο οτι παει κοντά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #39 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Σε λίγες μέρες δοκίμασε και πέλετ. Είναι από τα ψάρια που τρώνε από όλα και λαίμαργα. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με το τάισμα του. Οντως πολυ λαιμαργα, γινεται μαχη με τα χρομις οταν ταιζω...... Θα παρω και πελετ, αλλα σκεφτομαι και μανταλακι με marine algae Φιλέ θα ήθελα να σε ρωτησω αν ηταν ντροπαλό το ψάρι ή έκοβε βόλτες απο την αρχή? Ρωταω γιατί εγώ πήρα ενα τέτοιο μικρο την παρασκευή χτες δηλαδή και είναι μόνιμος κρυμμένος.Τρώει μονο οτι παει κοντά του. Φιλε μου το εβαλα μεσημερι με σβηστα φωτα και το απογευμα εκανε βολτες και εφαγε κιολας Υπομονη θα ξεψαρωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 14 Δεκεμβρίου 2014 #40 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραίο Aqua scape περιμένουμε εξελίξεις συνχαριτηρια παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Δεκεμβρίου 2014 #41 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Βασίλη σου εύχομαι τα καλύτερα αδελφέ!! Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου :thumbsu: Ρε συ η βάση σου πήγε 50€ όλοι η ξυλεία κομμένη και περασμένα με PVC τα σόκορα; Που είναι αυτή η αποθήκη ξυλείας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Δεκεμβρίου 2014 Author #42 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ Σταματη, και στα δικα σου!!! Ναι φιλε ιχθυοσκαλα κοντα, (ενα στενο στη Μπουμπουλινας δεξια, νομιζω Κιου) θα περασω το απογευμα να τσεκαρω ονομα κ δ/νση Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #43 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Nεες προσθηκες και παγωνουν για καποιο διαστημα γιατι πηρα φορα Η cleaner shrimp εξαφανιστηκε ως δια μαγειας και μπηκε ενας γιατρος και ενα zebrasoma veliferum(τρομερο ψαρι και φθηνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 28 Δεκεμβρίου 2014 #44 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο το ψαρακι αλλα και ολο το ενυδρειο!! Βαλε τωρα που μπορεις πραμα Ανεβασε λιγο την σταθμη, θα φενεται πιο ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 28 Δεκεμβρίου 2014 #45 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Ομορφιές, ομορφιές!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Δεκεμβρίου 2014 #46 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Μεγεια μεγεια βασιλαρε! Πολυ ωραιο το σημειο ψηλα στη πλατη του ενυδρειου,πολυ φυσικο! Πολυ ομορφα ζωντανα και γενικα το ενυδρειο! Μου αρεσει αυτο το "κρεμασμα" που κανει η αριστερη πλευρα στο δεξι νησι! Θα δειξει φοβερο οποιο κοραλι βαλεις σε εκεινο το σημειο φιλε! Φτου φτου φτου!(ladieeeees koutsoballing tilephoning) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 28 Δεκεμβρίου 2014 #47 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 μεγεια το ψαρακι πολυ ομορφο!! και γενικα το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #48 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο το ψαρακι αλλα και ολο το ενυδρειο!! Βαλε τωρα που μπορεις πραμα Ανεβασε λιγο την σταθμη, θα φενεται πιο ομορφο Nα σαι καλα Αγγελε, ευχαριστω! Η σταθμη ναι θ ανεβει, η αληθεια ειναι οτι το εχω παραμελησει λιγο τελευταια Ομορφιές, ομορφιές!!!! Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Μεγεια μεγεια βασιλαρε! Πολυ ωραιο το σημειο ψηλα στη πλατη του ενυδρειου,πολυ φυσικο! Πολυ ομορφα ζωντανα και γενικα το ενυδρειο! Μου αρεσει αυτο το "κρεμασμα" που κανει η αριστερη πλευρα στο δεξι νησι! Θα δειξει φοβερο οποιο κοραλι βαλεις σε εκεινο το σημειο φιλε! Φτου φτου φτου!(ladieeeees koutsoballing tilephoning) Μιχαλη ευχαριστω πολυ, αναμενουμε φωτο απο το διαμαντι σου! μεγεια το ψαρακι πολυ ομορφο!! και γενικα το ενυδρειο! Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasXatz 28 Δεκεμβρίου 2014 #49 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 έχεις πολύ χώρο ακόμα και για live Rock και για ψάρια. ...να βάζεις να τα βλέπουμε. .άμμο δεν έχεις καθόλου. .? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #50 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλοριζικο το ψαρι ειναι πανεμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος