jpavly 11 Νοεμβρίου 2014 #26 Share 11 Νοεμβρίου 2014 "Κότα" ο μονομάχος σου μάλλον, μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 11 Νοεμβρίου 2014 #27 Share 11 Νοεμβρίου 2014 ΄΄Λειρατη'' σου λεω!Αστα τρελλη ξεφτιλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Ιανουαρίου 2015 Author #28 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Το ενυδρειο αρχισε να στηνεται. Ο μονομαχος θα γινει η πραγγελεια του αυριο. Απλα ηθελα να ρωτησω το φιλτρακι που βρηκα δεν χωραγε πολυ βιολογικο και χωρεσε μονο δυο subtract και 2 siporax. φτανουν αυτα για 20 λιτρα ενυδρειο που θα ειναι σχετικα πυκνωφυτεμενο και με μονο ενα ψαρι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 5 Ιανουαρίου 2015 #29 Share 5 Ιανουαρίου 2015 2 siporax εννοείς τα πακετάκια των 30 γρ; αν ναι, φτάνουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιανουαρίου 2015 Author #30 Share 5 Ιανουαρίου 2015 οχι εννοω 2 siporax Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Ιανουαρίου 2015 #31 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Εννοεις δυο μακαρονια σιποραξ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιανουαρίου 2015 Author #32 Share 5 Ιανουαρίου 2015 ναι. πιστευω θα φτανει γιατι εχω διαβασει οτι σε ενυδρειο πυκνωφυτεμενο μπορει να κρατηθει και με μονο ενα μικρο κυκλοφορητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Ιανουαρίου 2015 #33 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Σιγουρα δεν χωρανε αλλα αν κοψεις λιγο βαμβακι πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 5 Ιανουαρίου 2015 #34 Share 5 Ιανουαρίου 2015 έτσι έχω διαβάσει κ εγώ για τη μέθοδο walstad, αλλά εκεί μπαίνουν κ άλλοι παράγοντες κ πράγματα που δεν έχω διαβάσει εδώ. ίσως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιανουαρίου 2015 Author #35 Share 5 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σας. χωρεσα αλλο ενα σιποραξ. θα το αφησω ετσι και βλεπουμε. λοιπον ενας smaragdina wild caught betta παραγγελθηκε αμμος carat6 αγοραστηκε. μια ριζα moorwood κοπηκε και μαζεψα τα κλαδακια που εψαχνα. Φυλλα αγοραστηκαν. Τυρφη αγοραστηκε Πετρες μαζευτηκαν. Τωρα μενουν καποια φυτα. Το σχεδιο για την πλατη δεν πετυχε οποτε εβαλα ενα μαυρο χαρτονι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2015 #36 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Πολυ λιγο βιολογικο υλικο κατα τη γνωμη μου..σφουγγαρι υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιανουαρίου 2015 Author #37 Share 5 Ιανουαρίου 2015 σφουγγαρι υπαρχει αλλα δεν μπορει να κοπει ωστε να μπει βιολογικο. ορισττε και φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2015 #38 Share 5 Ιανουαρίου 2015 (edited) Για μενα δεν κανει αυτο το φιλτρο. Ασε που τα 400lt/h που βγαζει ειναι πολλα για τον μονομαχο. Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Ιανουαρίου 2015 #39 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Οντως δεν κανει αυτο,πολλα λιτρα ανα ωρα και καθολου χωρος για βιολογικο. Αεροφιλτρο ειναι αυτο κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιανουαρίου 2015 Author #40 Share 5 Ιανουαρίου 2015 (edited) του μιωσα στο κατωτερο επιπεδο τη ροη και το εχω τοποθετησει πανω πανω και δεν κανει ουτε αναταραξη. δεν ειναι αεροφιλτρο Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2015 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 5 Ιανουαρίου 2015 #41 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά Αντώνη. Πού κατάφερες ρε σύ και σφίνωσες 2 siporax εκεί μέσα; Μικρό πολύ μικρό θά'λεγα αλλά μιά που τό'χεις,μπορείς να το δοκιμάσεις τη στιγμή που δέ θά'χεις μεγάλη ιχθυοφόρτωση. Οι μετρήσεις σου στη συνέχεια θα σου δείξουν άν μπορεί να ανταπεξέλθει ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Ιανουαρίου 2015 Author #42 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια Ε τα σφηνοσα λιγο δεν ηερω αν θα βγαινουν και χωρεσα και δυο μπαλακια subtract. Αυτο λεω και εγω να το δοκιμασω και να κανω και τακτικες μετρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Ιανουαρίου 2015 Author #43 Share 6 Ιανουαρίου 2015 μια πρωτη εικονα. Λειπουν αρκετα φυτα και δεν εχω βαλειακομη τα φυλα. Μου μενει η πλατη. Κατο ακομη καπου ειχα διαβσσει οτι μπορουμε στο βυθο να ριξουμε για ποιο βιοτοπικη εικονα λιγη τυρφη. Και αν την ριξωω θα χρειαστει να την αλλαζω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Ιανουαρίου 2015 #44 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Εγω δεν θα εριχνα τυρφη κατω,μπορει να σου γινει βουρκος. Επισης,τον θερμοστατη βγαλτον μεσα απο την αμμο,θα σου χαλασει τεσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Ιανουαρίου 2015 Author #45 Share 6 Ιανουαρίου 2015 ε τοτε δεν θα ριξω. Ο θερμοστατης εχει ειδικο προστατευτικο κατω κατω. Το στησιμο μεχρι τωρα πως σας φαινεται;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Ιανουαρίου 2015 #46 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Η τυρφη μετα απο 40 ημερες εντος νερου υπαρχει περιπτωση να σκουλικιασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Ιανουαρίου 2015 #47 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Κανενας θερμοστατης δεν ειναι φτιαχμενος για να μπαινει μεσα στην αμμο φιλε μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Ιανουαρίου 2015 Author #48 Share 6 Ιανουαρίου 2015 οκ αρα η τυρφη ακυρο. Τον θερμοστατη τον εβαλα ποιο πανω αλλα παντως κατω κατω εχει ενα πλαστικο μπλε σαν καπακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος