johnjohn2003 7 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2014 θα ηθελα να ρωτισω γιατι δεν μπορουν να μπουν τα χρυσοψαρα σε γυαλα εκτος απο τον χωρο και γιατι να πω στους φιλους μου να τα βγαλουν.επισης θελω να ρωτισω απο τι εξαρτατε τα λιτρα του καθε χρυσοψαρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Αναφερεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα-πόστ; Οταν λες γυάλα, εννοείς την κλασική σφαιρική γυάλα των 4-5 λίτρων; Έχεις χρυσόψαρα και ποιό είδος; Δεν είσαι πολυ σαφής και μπερδεύτηκα λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Ριξε μια ματια σε αυτο το αρθρο, για να σου λυθουν οι αποριες σου. http://www.aquazone.gr/forums/topic/94252-oothiiioao-ia-aaioaenaassi-aea-noouoeana/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Οι λόγοι είναι οι παρακάτω: Αυτές οι γυάλες είναι μικρές και τα χρυσόψαρα θέλουν πολλά λίτρα γιατί μεγαλώνουν πολύ. Λόγω των λίτρων λίτρων, τα χρυσόψαρα παθαίνουν νανισμό. Το στρογγυλό σχήμα τους αντανακλά το φως και τους ήχους και βρίσκονται σε μόνιμη κατάσταση στρες. Δεν έχουν μεγάλη επιφάνεια και το νερό δεν οξυγονώνεται επαρκώς. Λόγω του μεγέθους και του σχήματός τους δεν μπορούν να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Χωρίς φίλτρο τα ψάρια πεθαίνουν από δηλητηρίαση λόγω αμμωνίας. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο, αν μου έρθει θα συμπληρώσω με άλλο post. Την γυάλα έπειτα μπορούν να την κάνουν: υπέροχο διακοσμητικό με διάφορα μπιχλιμπίδια μέσα γλάστρα με παχύφυτα (το έκανα εγώ στη δική μου) γλάστρα με φυτά εσωτερικού χώορυ γυάλα με αερόφυτα γυάλα με φυτά υδρόβια και υδρόφιλα (το έκανε ο SOTIRIS και ήταν πανέμορφο, αξιοζήλευτο) να βάλεις δράκαινα σαντεριάνα (lacky bamboo) να την κάνεις βάζο Όταν βρω χρόνο θα βρω και θα βάλω τα link με τη δική μου και του Σωτήρη. Υ.Γ. Μόλις χτες έμαθα από τον μπαμπά μου, ότι όταν ήμουν μικρή και είχα ένα χρυσόψαρο σε γυάλα, τον Ψαρούλη, δεν ήταν ένας! Κάθε φορά πέθαινε και μου έπαιρναν άλλο χωρίς να το καταλάβω. Νόμιζα ότι έζησε 3 χρόνια στη γυάλα, αλλά τελικά μου είχαν αλλάξει γύρω στα 5 χρυσόψαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 8 Νοεμβρίου 2014 Author #5 Share 8 Νοεμβρίου 2014 σας ευχαριστω ολους τωρα ειναι που θα πεισω φιλους μου να τα βγαλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος