dimitris76 6 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Kαπου πηρε το ματι μου το συγγεκριμενο αλατι σε πολυ καλη τιμη. Το εχει δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη; Για πες τιμη και ποσοτητα φιλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 7 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Λεει 24,99Ε τα 10 κιλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πρώτη φορά το ακούω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 8 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 8 Νοεμβρίου 2014 το εψαξα στο ιντερνετ εγω βρηκα ελληνικο μαγαζι 24,99 αλλα γραφει 24 κιλα οχι 10 εκτος και αν δεν βλεπω καλα μπορω να βγαλω το link???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Το είδα κι εγώ στο oceantech.gr.Εντάξει έχει την φωτογραφία της συσκευασίας των 24 κιλών αλλά λέει στην περιγραφή ότι είναι η συσκευασία των 10 κιλών.Το αλάτι αποτι έψαξα είναι προϊόν της ιταλικής prodac.Αν όντως βγάζει τις τιμές που λέει μου φαίνεται μια χαρά και ειδικά σε αυτή την τιμή. Sent from my W910 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 8 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Το είδα κι εγώ στο oceantech.gr.Εντάξει έχει την φωτογραφία της συσκευασίας των 24 κιλών αλλά λέει στην περιγραφή ότι είναι η συσκευασία των 10 κιλών.Το αλάτι αποτι έψαξα είναι προϊόν της ιταλικής prodac.Αν όντως βγάζει τις τιμές που λέει μου φαίνεται μια χαρά και ειδικά σε αυτή την τιμή. Sent from my W910 using Tapatalk 4 Ετσι λεω και εγω. Το εχει αραγε δουλεψει κανεις να μας πει συμπερασματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 9 Νοεμβρίου 2014 Author #8 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Περασα εχθες απο το μαγαζι. Δεν το ειχε και θα το εφερνε σε 2 εβδομαδες περιπου. Ειναι γερμανικης προελευσης. Αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος