billtsou 6 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα...αυτο ειναι το ενυδρειακι μου..που αν ολα πανε καλα θα βαλω μεσα νανονικιχλιδες τανκανικα.....αναλογα τι θα βρω,θα προτιμουσα για αρχη κοχυλοψαρα με κατι σε julidochromis συμβατα να ειναι.....ειμαι στη διαδικασια του στρωσιματος με χρηση βακτηριων της seachem stability...και καθημερινη χρηση λιγης τροφης μεσα.....εχθες (5/11/14)εβαλα μεσα μπολι απο ενα φιλο αλλα ισως ηταν λιγη ποσοτητα δεν ξερω....θα δειξει.....το ενυδρειο τρεχει απο την παρασκευη και αυριο κλεινω ηδη μια εβδομαδα....απο φυτα υπαρχουν μεσα βαλισνεριες και ανουμπιες....η βαλισνερια καποια φυλα εμφανισαν πιθανοτατα αλγη απο τη δευτερη μερα σα χνουδι-τριχουλα στο πανω μερος...και ενα φυλο ανουμπιας κατι σαν λεκε ο οποιος μεγαλωνε με τις μερες....φυσικα αυτα κοπηκαν και απομακρυνθηκαν.....εχω την αισθηση οτι η τροφη ενω τριβετε μενει στο βυθο....σαν να σαπιζει(βγαζει κατι σαν χνουδι)αυτο ειναι καλο;;;οτιδηποτε επισημανση σε οτι ειπα περιμενω να την ακουσω..σας ευχαριστω πολυ ολους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billtsou 6 Νοεμβρίου 2014 Author #2 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχως δεν ανεβαινει η φώτογραφια λογω μεγαλυτερου αρχειου απο 1 mb την στελνω απο ipad,πως θα την μικρυνω σε χωρητικοτητα;;....στο ενυδρειο τρεχει ενα φιλτρο eheim 2071 με πολυ καλη ροη και κινηση μεσα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Γεια σου φιλαρακι! Εδω εισαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Γεια σου φιλε μου και καλως ηρθες! Το πρωτο σου ενυδρειο ειναι αυτο? Μπολι δεν χρειαζεται να βαζεις τωρα,θα βαλεις μια μερα πριν βαλεις ψαρια... Πρεπει ομως να κανεις και μετρησεις για να δεις που βρισκεσαι....Νο2 - Νο3 - ΝΗ3/ΝΗ4 δηλαδη ντρωδη - νιτρικα - αμμωνια κατα προτιμηση με υγρα τεστ που ειναι αξιοπιστα Εχεις διαβασει καθολου για το στρωσιμο και τον κυκλο του αζωτου εδω? http://www.aquazone.gr/forums/topic/79915-c-dhnthoc-aadhaoeth-iaa-oi-aaioaenaassi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Καλώς ήρθες φίλε μου στην Αφρική..! Πρέπει να κάνεις μετρήσεις όπως σου είπαν παραπάνω για να δεις σε τι σημείο βρίσκεσαι. Επίσης φρόντισε να ρίχνεις 1 με 2 μικρά φιλαράκια τροφής και όχι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος