savvaskom 5 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Γενική κατηγορία ενυδρείου ΑΣΙΑΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):Συνολικά Λίτρα:30Sump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτά:εχινοδορος,microsorum (αν το λεω σωστα)Ψάρια:3 bumbleebee cobiesΆλλα είδη:Διακοσμητικά υλικάΦόντο:Πέτρες:2 παραλιαςΞύλα:ριζα mopaniΆλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα:fluval stratumΒυθός:χαλικι μαυροΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες(1 το πρωι 7 το βραδυ)Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:BT200 HAILEAΘέρμανση/ Ψύξη:50 WΛίπανση:Παροχή CO2:Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:κατεψυγμενη bloodwormsΠαράμετροιpH:8Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):10Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:10 λιτρα /βδομαδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:10 λιτρα με prime θερμοκρασια ενυδρειουΆλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 5 Νοεμβρίου 2014 Author #2 Share 5 Νοεμβρίου 2014 (edited) συγνωμη αλλα φωτο εβγαλα και δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι ειναι μεγαλες μου λεει Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2014 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/66172-dhuo-aiaaaucioiaa-oeuoianaoessaao/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Τελικα εξαπλβθηκε η αρρωστια των bubblebee! Αντε βαλε φωτο να θαυμασουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 5 Νοεμβρίου 2014 Author #5 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Ελα βρε συ, βαλε κατι καλυτερο να δουμε! Και μαζεψε το θερμομετρο απο κει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 5 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 5 Νοεμβρίου 2014 μου εχει σπασει τα νυρα δεν καθεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 5 Νοεμβρίου 2014 Author #8 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Νοεμβρίου 2014 #9 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Κλεισε ολα τα φωτα και ασε μονο το φως του ενυδρειου ανοιχτο. Βγαλε και το φλας απο την μηχανη ή το κινητο και μεσα στην εικονα βαλε μονο το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 5 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θέλω και άλλες φωτογραφίες από τα ψαρακια.. Το ξέρω ότι σου έχει σπάσει τα νεύρα το θερμόμετρο αλλά.. κάνε κάτι.. Είναι πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 6 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 6 Νοεμβρίου 2014 κανε οτι σου ειπε ο Θοδωρης, βγαλε το φλας... και μην εισαι τσιγουνης, βγαλε 5-6 βαλε την βεντουζα σε καυτο νερο κανενα 10λεπτο, αν δεν κολλαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Νοεμβρίου 2014 #12 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Καλώς τα δέχτηκες !!! Θα πρέπει να βγάλεις αρκετές για να πετύχεις και λίγες καλές... Θα είναι πολύ πιο εύκολο σε λίγο καιρό. Μόλις σε συνηθίσουν όλο μπροστά θα είναι και θα ποζάρουν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 6 Νοεμβρίου 2014 Author #13 Share 6 Νοεμβρίου 2014 σας ευχαριστω πολυ παιδες!!!!!!!με εχει τρελανει......μου αρεσει πολυ......ναι θα βαλω και αλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 6 Νοεμβρίου 2014 Author #14 Share 6 Νοεμβρίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 6 Νοεμβρίου 2014 Author #15 Share 6 Νοεμβρίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Νοεμβρίου 2014 #16 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Βγαλε βρε το φλας! Μας τυφλωσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 7 Νοεμβρίου 2014 Author #17 Share 7 Νοεμβρίου 2014 καλημερα παιδες!!!!!που θα παει.....θα μαθω να βγαζω φωτο....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 7 Νοεμβρίου 2014 Author #18 Share 7 Νοεμβρίου 2014 σκεφτομαι να ριξω και κανενα φυτο επιφανειας παιζει?η θα του χαλασει η σκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 12 Νοεμβρίου 2014 Author #19 Share 12 Νοεμβρίου 2014 και μερικες ακομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 12 Νοεμβρίου 2014 #20 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Είμαι κ εγώ χάλια φωτογράφος.. αλλά είσαι κ εσύ.. Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ όμορφα τα ψαράκια σου.. Αλλά εμείς πότε θα καταφέρουμε να τα δούμε;;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 12 Νοεμβρίου 2014 Author #21 Share 12 Νοεμβρίου 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα εγω μαλλον το παρακανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Νοεμβρίου 2014 #22 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Είμαι κ εγώ χάλια φωτογράφος.. αλλά είσαι κ εσύ.. Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ όμορφα τα ψαράκια σου.. Αλλά εμείς πότε θα καταφέρουμε να τα δούμε;;; Χαχαχαχαα! Ρε φιλαρακι που μενεις να ρθω να τα δω απο κοντα γιατι απο δω δεν το βλεπω να γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 13 Νοεμβρίου 2014 Author #23 Share 13 Νοεμβρίου 2014 (edited) χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα καλημερα!!!!!!!οποτε θες αδερφε μου οπως το κοβω δεν θα μαθω ποτε........εχω κανει προσπαθειες με κινητα με φωτογραφικη αλλααααααααα πιο εφικτο το βλεπω να ερθει καποιος απο κοντα......... Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2014 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 17 Νοεμβρίου 2014 Author #24 Share 17 Νοεμβρίου 2014 μερικες ακομα ελπιζω καλυτερες αυτη την φορα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 17 Νοεμβρίου 2014 Author #25 Share 17 Νοεμβρίου 2014 μερικες ακομα ελπιζω καλυτερες αυτη την φορα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος