Jump to content

Recommended Posts

Οπως σας ειχα υποσχεθει,παρακατω θα δειτε μερικες φωτο απο το ενυδρειο φιλου μου για να δειτε οτι υπαρχουν και εξερεσεις αλλα φυσικα δεν ειναι ο κανονας και δεν μπορουμε να τις προτεινουμε σε αλλους.

Το ενυδρειο ειναι 500 λιτρα με δισκους,διαφορα κοπαδοψαρα και παρα παρα πολλες ρεντ τσερυ.Κανενα ψαρι του δεν πειραζει τις γαριδες και εχει και παρα πολλες γεννες αφου ξεκινησε με πολυ λιγες γαριδες που του ειχα δωσει εγω.Βεβαια εχει πολλα φυτα και πολλες κρυψωνες,αλλα τα ψαρια του τρωνε διπλα διπλα με τις γαριδες χωρις προβλημα.

Ζητω συγνωμη για τις φωτο,ειναι απο το κινητο μου και ειναι χαλια..το ενυδρειο χανει πολυ απο τις φωτο που εβγαλα.

post-26285-0-42592800-1415891192_thumb.jpg

post-26285-0-24001800-1415891199_thumb.jpg

post-26285-0-70587900-1415891206_thumb.jpg

post-26285-0-19236600-1415891214_thumb.jpg

post-26285-0-09889000-1415891220_thumb.jpg

post-26285-0-21570600-1415891226_thumb.jpg

post-26285-0-96829300-1415891232_thumb.jpg

post-26285-0-86428000-1415891239_thumb.jpg

πολυ ομορφο το ενυδρειο πραγματικα.μολις βαλω τα ψαρια στο δικο μ θα ανεβασω και εγω καμια φωτο :P

Έγινε επεξεργασία - Thodoris Vogiatzis

στο μυαλο μ εχω μαζι με τις τσερι και τις τρεις αμανο να βαλω στο ενυδρειο μου ενα κοπαδι cpd 3-4 μονομαχους(1αρσενικο) και απο ψαρια βυθου 4-5 οτοκυκλους η κορυντορας.ειναι καλη η συνθεση?

στο μυαλο μ εχω μαζι με τις τσερι και τις τρεις αμανο να βαλω στο ενυδρειο μου ενα κοπαδι cpd 3-4 μονομαχους(1αρσενικο) και απο ψαρια βυθου 4-5 οτοκυκλους η κορυντορας.ειναι καλη η συνθεση?

Οχι δεν ειναι σωστη,μη βαλεις πανω απο 1 μονομαχο,οπως και οι οτοκυκλοι ειναι δυσκολα ψαρια και πολυ ευαισθητα.

Παντως και με τα ψαρια που εχεις διαλεξει,δεν ειναι σιγουρο οτι θα την βγαλουν καθαρη οι γαριδες..

για τους μονομαχους το ειπα επειδη ειχα και παλια πανω απο 1 στο εμυδρειο μ και δεν ειχα προβλημα οσο για τους οτο δεν βλεπω να παιρνω διοτι δεν εχει κανενα αποτα πετ σοπ που παω οποτε με κανα κορυ θα βολευτω επισης τα cpd τα εχουν προτείνει πολυ συνχομπιστες με εμπειρια για αυτο τα διαλεξα.

για τους μονομαχους το ειπα επειδη ειχα και παλια πανω απο 1 στο εμυδρειο μ και δεν ειχα προβλημα οσο για τους οτο δεν βλεπω να παιρνω διοτι δεν εχει κανενα αποτα πετ σοπ που παω οποτε με κανα κορυ θα βολευτω επισης τα cpd τα εχουν προτείνει πολυ συνχομπιστες με εμπειρια για αυτο τα διαλεξα.

Αν πεσουν στα χερια σου επιθετικοι μονομαχοι δεν θα εχει καλο αποτελεσμα το ολο θεμα..ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα των ψαριων και ποτε δεν ξερεις τι μονομαχους θα παρεις.Βεβαι δεν μιλαμε για αρσενικους μονομαχους αλλα για χαρεμι.Για να γινει αυτο πρεπει το ενυδρειο σου να ειναι αρκετα μεγαλο και πυκνοφυτεμενο με κρυψωνες αλλα και παλι μπορει να εχεις μαχες με τα θυληκα μεταξυ τους..

Οσον αφορα για τα cpd,που ισχυει και για τους μονομαχους,μπορει να σου τσιμπισουν γοννο μπορει και οχι,ειναι παλι θεμα χαρακτηρα του ψαριου που θα παρεις.Οι φωτογραφιες που εβαλα πιο πανω ειναι ενα παραδειγμα,ομως ποτε δεν θα προτεινω σε καποιον να βαλει δισκους με γαριδες επειδη στον φιλο μου πετυχε..Αυτο που θελω να σου πω,ειναι οτι μπορει σε καποιον να πετυχε η συγκατοικιση και σε σενα να μη πετυχει..

Σχετικά με τους ωτόκυκλους, δεν είναι πλέον όλοι άγρια πιασμένοι, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι επιτυχημένες αναπαραγωγές σε φάρμες.

Αν πεσουν στα χερια σου επιθετικοι μονομαχοι δεν θα εχει καλο αποτελεσμα το ολο θεμα..ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα των ψαριων και ποτε δεν ξερεις τι μονομαχους θα παρεις.Βεβαι δεν μιλαμε για αρσενικους μονομαχους αλλα για χαρεμι.Για να γινει αυτο πρεπει το ενυδρειο σου να ειναι αρκετα μεγαλο και πυκνοφυτεμενο με κρυψωνες αλλα και παλι μπορει να εχεις μαχες με τα θυληκα μεταξυ τους..

Οσον αφορα για τα cpd,που ισχυει και για τους μονομαχους,μπορει να σου τσιμπισουν γοννο μπορει και οχι,ειναι παλι θεμα χαρακτηρα του ψαριου που θα παρεις.Οι φωτογραφιες που εβαλα πιο πανω ειναι ενα παραδειγμα,ομως ποτε δεν θα προτεινω σε καποιον να βαλει δισκους με γαριδες επειδη στον φιλο μου πετυχε..Αυτο που θελω να σου πω,ειναι οτι μπορει σε καποιον να πετυχε η συγκατοικιση και σε σενα να μη πετυχει..

ευχαριστω παρα πολυ για τις χρήσιμες συμβουλες σου :) αμα ειναι θα κανω μια δοκιμη με την με τους μονομαχους τα cpd και τα κορυ και θα σου πω αν πετυχε.το ενυδρειο μ ειναι 100lt και εχει αρκετα φυτα ας ελπισουμε πως θα πετυχει η συγκατοίκηση

Σχετικά με τους ωτόκυκλους, δεν είναι πλέον όλοι άγρια πιασμένοι, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι επιτυχημένες αναπαραγωγές σε φάρμες.

μακαρι , αυτο ειναι ευχαριστο!

ρε παιδια κοιταγα κατι παλαιότερα θεματα στο φορουμ και ενα ελεγε πως απαγορεύτηκε η εισαγωγη των apple snail στην ελλαδα. ισχύει???

Για Γερμανία από ότι ξέρω ναι. Για Ελλάδα δεν μπορώ να σου δυστυχώς. :)

Έγινε επεξεργασία - dpap

ρε παιδια κοιταγα κατι παλαιότερα θεματα στο φορουμ και ενα ελεγε πως απαγορεύτηκε η εισαγωγη των apple snail στην ελλαδα. ισχύει???

Ισχυει.

τα βρισκεις κανονικα!!

τα βρισκεις κανονικα!!

εγω δεν εχω δει πολυ καιρο σε οποιο πετ σοπ και να παω

Ισχυει.

λες να απογορεύτηκε λογο ασθενειών η τιποτα αλλο?

λες να απογορεύτηκε λογο ασθενειών η τιποτα αλλο?

http://fishkeeper.co.uk/news/confirmation-of-the-official-ban-on-the-importation-of-apple-snails

ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...