koutelos 4 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Εχω σχεδον ετημασει το ενυδρειο μου και σε λιγες μερες θα το γεμησω με νερο.Εχω δει οτι πολοι εχουν μια λαμπα blacklight στα δικα τους και ελεγα να βαλω και εγω μια. α)Ξερει να μου πει καπιος αν δεν ειναι βλαβερη ? β)Ποια ειναι η χριση της ? γ)Και για ποση ωρα πρεπει να ειναι αναμενη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 4 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον εννοεις moonlight. Η blacklight αποσο μου ειχαν πει δεν κανει για τα ψαρια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 4 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να την βάλεις για moonlight. Στην ουσία δεν προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από κάποιους παράξενους χρωματισμούς. Θα την βάλεις για καμιά ώρα από την στιγμή που θα σβήσουν τα φώτα και έπειτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 4 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2014 (edited) Φιλε koutelos, εισαι σίγουρος οτι η λάμπα,που εχεις δει ειναι black light; Ειναι πολυ σύνηθες για τον αρχάριο να μπερδευτη με την ακτινικη λάμπα. Που παράγει ενα βαθύ μπλε φως στο ενυδρειο. Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 4 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Συμφωνώ με τον Μάριο, αυτό που βλέπεις συνήθως στα ενυδρεία είναι μια ακτινική λάμπα με έντονο βαθύ μπλε φως. Δεν έχει καμία σχέση με τη blacklight που και το φως που δίνει δεν έχει καμία σχέση με την ακτινική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Καπου εχεις μπερδευτει σιγουρα. Η moonlight ειδες η ακτινικη. Η πρωτη μπαινει για 1 ωρα μετα το κλεισιμο των κυριων λαμπων και η δευτερη μπαινει σε θαλασσινο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 4 Νοεμβρίου 2014 #7 Share 4 Νοεμβρίου 2014 εγωξερω οτι τις black light τις χρησιμοποιουν στα αεροπλανα οταν θελουν να δουν ρωγμες και τα εχουν περασει με ενα ειδικο σπρει και στο θεατρο οταν οι ηθοποιοι φορανε ασπρες μπλουζες για να τους αναδεικνυουν..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 4 Νοεμβρίου 2014 #8 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Έχει κι άλλες χρήσεις το black light http://youtu.be/u8QRFPNfI8M?t=3m5s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος