giorgosmarios 2 Νοεμβρίου 2014 #26 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Μπραβο παλικαρι μου πολυ ωραιο. Σκεφτεσε να βαλεις και καμια αλλη διακοσμηση η θα το αφησεις ετσι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Νοεμβρίου 2014 #27 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Πιστεύω οτι θα ηταν ακόμη πιο ωραίο αν κρεμούσες τη ρίζα σε εκείνη τη πλευρά και αν έβαζες και μια δεύτερη να κρέμεται πάλι είτε απέναντι είτε στο κέντρο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 2 Νοεμβρίου 2014 #28 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Ίσως θέλει μια μεγαλύτερη ρίζα δεξιά να κρύβει το φίλτρο και η αριστερή να μπεί κρεμαστή. Πάντως είναι χάρμα οφθαλμών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Νοεμβρίου 2014 #29 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Αντώνη... μερικές απορίες από μένα... γιατί υποτίθεται ότι έχεις ήδη και μια σχετική εμπειρία, στο θέμα ενυδρείο (έστω και μικρή). Έγραψες... Παράμετροι pH: 7-7,5Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3): 0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3): 9-11Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): 29 1. Από 7 μέχρι 7,5... είναι η μέρα με τη νύχτα... πιο ακριβές test ΡΗ... ΔΕΝ έχεις βρει στο εμπόριο; 2. Σε τι συνθήκες νερού και θερμοκρασίας... ζουν οι καρδινάλιοι; 3. Σκληρότητες... γιατί ΔΕΝ υπάρχουν μετρήσεις; 4. Μπαίνει υαλοβάμβακας... σε ενυδρείο (αγγλικά φαντάζομαι γνωρίζεις και αρκετά καλά για να μεταφράσεις, αυτό που αναγράφεται στην συσκευασία... ΔΕΝ χρειάζεσαι google translator); 5. Και το κυριότερο... 6 δισκάκια... είναι αξιόλογος αριθμός ομάδας; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 2 Νοεμβρίου 2014 Author #30 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ. Ναι θα μπουν καποια φυτα ακομα και ψαχνω και καποια ριζα συγκεκριμενη για να αντικαταστησω αυτην που εχω Οσο για την ριζα θα ηθελα να ειναι ποιο χαμηλα (να εχει δηλαδη μικροτερο καινο απο το εδαφος. Κυριε νικο εχετε δικιο Τεστακι ειχα αλλα μου τελιωσε οποτε βασιστικα αυτα που ξερω για το νερο του δυκτιου. Μολισ παρω θα ανεβασω ακριβης μετρησης. Τους καρδιναλιους σκεφτομαι να τους βγαλω γιατι σημερα οι δισκοι αρχισαν να τουσ κυνηγανε. Σκληροτητες μου εχουν ληξει τεστακια και πρεπει να παρω αλλα. Ενυδρειακο βαμβακι απλα μερικες φορες το ξεχναω. Τα δισκακια θα αυξηθουν απλα σιγα σιγα λογω χρηματων. Σιγα σιγα προσθετω. Εχω ειδη στο προγραμμα το σαββατο να βαλω αλλα δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 2 Νοεμβρίου 2014 #31 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Αντώνη μια χαρά σε βλέπω. Χαίρομαι που ο Eruption πήγε σε ωραίο σπιτικό με φροντίδα. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνει πολύ κτητικός όταν ζευγαρώνει. Εγώ θα σου πρότεινα κοντά στο εσωτερικό φίλτρο να βάλεις βαλισνέιρες ώστε να το καλύψεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 2 Νοεμβρίου 2014 Author #32 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ Βαλσινεριες ψαχνω να βρω αλλα παντου μου λενε οτι υπαρχει ελλειψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Νοεμβρίου 2014 #33 Share 2 Νοεμβρίου 2014 (edited) Αντώνη... αυτά τα λάθη είναι για αρχάριους... 1. Για να βγάλεις τους καρδινάλιους... τώρα θα αρχίσεις τα κυνηγητά (τι θα γίνει με τους δίσκους; )... και ήταν τόσο απλό... να το έχεις αποφύγει. 2. Βαλλισνέριες να ΜΗΝ βάλεις... ΔΕΝ έχουν δουλειά στο δισκοενυδρείο (αμάν πια... με την μόδα). Ούτε φυτά επιφανείας χρειάζεσαι. Αδιαφορείτε για το ΡΗ των δίσκων... και συζητάτε για την σκίαση; Αν θέλεις οπωσδήποτε κάποια φυτά... βάλε 1-2 πχ. Echnodorus Blecheri. Θα γίνουν τεράστια (υπολόγισε 60Χ40)... ΜΗΝ παρασυρθείς και βάλεις πολλά. Δέσε και στην χειρότερη μια ανούμπια σε κάποια ρίζα (αν και ξεφεύγεις λίγο από... την θεωρία). 3. Ούτως ή άλλως... σε νερό βρύσης τους έχεις οπότε... μάλλον γνωστές είναι (και χωρίς να τις μετρήσεις).- Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2014 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Νοεμβρίου 2014 #34 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Αααααα... καλά... τώρα πρόσεξα ότι... έχει ήδη Bleheri... μέσα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Νοεμβρίου 2014 Author #35 Share 5 Νοεμβρίου 2014 (edited) Πως σας φαινομαστε??? Καλα αυτος ο eruption οποτε βλεπει φωτογραφικη ερχεται και στηνεται για να τον βγαλω Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2014 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Νοεμβρίου 2014 #36 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Πραγματικά τα ψάρια ειναι πανέμορφα! ....."φτού" να μη στα ματιάσω κι όλας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 5 Νοεμβρίου 2014 Author #37 Share 5 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ευχαριστω πολυ Τα ψαρια πανε παρα πολυ καλα αλλα εχω ενα προβλημα οτι ο μικροτερος μου που τον εχω μια βδομαδα οι αλλοι δεν τον εχουν αγησει να φαει τιποτα Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2014 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Νοεμβρίου 2014 #38 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Υπομονη!!! Ακομα δεν την εμαθες? Πιασε με την τσιμπιδα ( αν εχεις ) την κατεψυγμενη η φλεηκ και πηγαινε την προς τη μερια του,να δωσεις φαγητο πρωτα σε αυτον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Νοεμβρίου 2014 Author #39 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Μα οτι και να μπει στο ενυδρειο απο τροφη καταβροχθιζεται σε δευτερολεπτα. Και απο μπροστα του που περναει απλα καθεται. Δεν την κυνηγαει να την φαει. Αλλα ακομα δεν με ανησυχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 6 Νοεμβρίου 2014 #40 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο Αντώνη, να τα χαίρεσαι, πανέμορφα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 6 Νοεμβρίου 2014 #41 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Υπέροχοι Αντώνη!Πολύ όμορφες Φώτο... Αλλά για τον eruption είναι αναμενόμενο Αφού έχει μάθει να στήνεται από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη😜 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Νοεμβρίου 2014 Author #42 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ Ειναι εκπαιδευμενος😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 17 Νοεμβρίου 2014 Author #43 Share 17 Νοεμβρίου 2014 (edited) Μια ανανεωση και ενας καινουριος στην παρεα. Τα ψαρια μεγαλωνουν με γοργους ρυθμους. Ο καινουριος μπηκε το σαββατο οποτε δεν εχει προσαρμωστει πληρως ωστε να βγαλει τα χρωματα του αλλα τρωει πολυ και ασταματητα. Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2014 - antonium98 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 17 Νοεμβρίου 2014 #44 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Kαι ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός(Eruption) είναι αλλιώς!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Νοεμβρίου 2014 #45 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Κουκλοι αλλα ο eruption τρομερος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 18 Νοεμβρίου 2014 Author #46 Share 18 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ευχαριστω πολυ. Οντως ειναι τρομερος αλλα τα αλλα ειναι μικρα ακομα μολις μεγαλωσουν και αυτα βλεπουμε. Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2014 - antonium98 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 18 Νοεμβρίου 2014 #47 Share 18 Νοεμβρίου 2014 πολυ ομορφα ψαρια σε ομορφο ενυδρειο!!! μπραβο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 18 Νοεμβρίου 2014 Author #48 Share 18 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Νοεμβρίου 2014 #49 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Τι μέγεθος έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 19 Νοεμβρίου 2014 Author #50 Share 19 Νοεμβρίου 2014 ο eruption πρεπει να ειναι τωρα κοντα στα 18-19cm, η malboro καπου στα 15-16, ο γαλαζιος γυρω στα 11-12, ο sun merah 8-9cm, o white diamond καπου στα 10, ο alenquer καπου στα 7 και ο red turquise στα 8-9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος