Jump to content

200Αλιτρο

Recommended Posts

θα αγορασω ενα 200αλιτρο και θελω να ρωτησω πως γινεται στο υψος αν η βαση ειναι 65*35

Εννοεις ποσο υψος φτανει με την βαση;

αν καταλαβα καλα ρωτας ποσο θα ειναι το υψος του ενυδρειου αν η βαση ειναι 65*35..Για να ειναι 200 λιτρα και να εχει τοσο μικρη βαση το υψος θα ειναι κοντα στο ενα μετρο...Μηπως εχει κανει λαθος στις διαστασεις??

Αποτι κατάλαβα θέλει

να πάρει ένα ενυδρείο (φτιάξει)

περίπου 200 λίτρα το οποίο θα

μπει πάνω σε μια βάση με επιφανει 65x35

Και μας ρωτάει πόσο ύψος πρέπει να έχει

το ενυδρείο ώστε να χωράει πάνω στην βάση

και να είναι 200 λίτρα

Η απάντηση είναι πως το ύψος πρέπει να είναι

περίπου 88 εκατοστά

:thumbsu:

αν καταλαβα καλα ρωτας ποσο θα ειναι το υψος του ενυδρειου αν η βαση ειναι 65*35..Για να ειναι 200 λιτρα και να εχει τοσο μικρη βαση το υψος θα ειναι κοντα στο ενα μετρο...Μηπως εχει κανει λαθος στις διαστασεις??

Aν οντως ισχυει κατι τετοιο σου σεω φιλε πως 88 εκ θα σε ταλαιπωρησει παρα πολυ στις καθαριοτητες σου!

• Like 1

Και δεν θα μπορεις να βαλεις τα ψαρια οου θελεις σε 200 λιτρα γιατι δεν θα εχεις το καταλληλο μηκος!!

Και δεν θα μπορεις να βαλεις τα ψαρια οου θελεις σε 200 λιτρα γιατι δεν θα εχεις το καταλληλο μηκος!!

Σωστο και αυτο!

Επισης σε περιπτωση σεισμου θα ειναι πιο επικινδυνο!!!

αυτο που καταλαβες ενοο

Εγω εχω ενα diy 300 λιτρα με μηκος 0,90 και υψος 0,70 και πιστεψεμε με ταλαιπορει παρα πολυ και στο στησημο και στην καθαριοτητα

Με βαση τους 80 ποντους και υψος 70 παμε στο 1,5 μετρα .οπωτε μονο με σκαλα και κραμασμενος μεσα στο ενυδριο κανω δουλεια

• Like 1

Εγω εχω ενα diy 300 λιτρα με μηκος 0,90 και υψος 0,70 και πιστεψεμε με ταλαιπορει παρα πολυ και στο στησημο και στην καθαριοτητα

Με βαση τους 80 ποντους και υψος 70 παμε στο 1,5 μετρα .οπωτε μονο με σκαλα και κραμασμενος μεσα στο ενυδριο κανω δουλεια

Πραγμα που ειναι επικινδυνο για τα τζαμια αλλα και για εσενα!! :)
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...