Beteranos 30 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Ξερει κανεις εαν και πως μπορω να κατεβασω το word δωρεαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 30 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Θέλεις συγκεκριμένα το Word; Π.χ. το αντίστοιχο του Open Office ή κάτι παρόμοιο δεν σου κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Το word και δωρεάν δεν γίνεται. . . Υπάρχει όμως το openoffice δωρεάν και στα Ελληνικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 30 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορούσες να το googlάρεις και να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο "σπασμένο" ή κωδικούς ενεργοποίησης, αλλά εκτός του ότι μπορεί να σπαταλήσεις πολύ χρόνο μέχρι να βρεις, αν τελικά βρεις κάτι ρισκάρεις να κατεβάσεις και άλλα πράγματα μαζί με αυτό. Εκτός από το Open Office, μπορείς να χρησιμοποιείς νόμιμα το Microsoft Word Online ή, αν δεν το θέλεις μόνιμα, να το κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά για όσο το δίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να το βρεις και "πειρατικό", με κίνδυνο να περιέχει κάποιο ιό, εκτός του ότι είναι παράνομο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Το word και δωρεάν δεν γίνεται. . . Υπάρχει όμως το openoffice δωρεάν και στα Ελληνικά σωστος αυτο εχω κατεβασει και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beteranos 2 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω παιδια. Κατεβασα το openoffice και ειμαι ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος