Sturm 4 Νοεμβρίου 2014 #51 Share 4 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ναι ειχε μεινει αρκετο καιρο και ειχε γινει οξινο! 0,4 ειναι μια διαφορα στο ph αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ικανη να σκοτωσει. Βεβαια πρεπει να λαβουμε υποψην μας πως, ισως, το ψαρι ηταν εξουθενωμενο, με πεσμενο ανοσοποιητικο και καμμενο απο την αμμωνια! Ας μην ριχνει τροφη και ας το αφησει μονο του να δεσει. Οταν ερθει η ωρα του δινεις μπολι και τελειωνει το παραμυθι! Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 4 Νοεμβρίου 2014 Author #52 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Τι μπολι να του δωσω απο το 30λιτρο? 3 μακαρονια ? το λεω γτ το φιλτρο του πηρε πολυ υλικο μεσα! Απο διαφορα ψαρια που ειδαμε κοντα στο ph του αρεσουν οι ξιφοφοροι! Ρωταω και εγω γτ δεν ειμαι ειδημων τα βακτηρια λενε μετα απο 24 ωρες βαλτε μεσα ψαρι! Αρα να περιμενει ή να παει να βαλει μεσα ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Νοεμβρίου 2014 #53 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Ακου, απο την στιγμη που πεθανε ψαρι εκει μεσα, εγω θα το αδειαζα ολο και θα το επλενα με καυτο νερο! Το ιδιο και το βιολογικο! Υστερα θα γεμιζα και θα το αφηνα αδειο για καμια 2 βδομαδες! Υστερα, ναι, θα επαιρνα μπολι απο σενα 3 μακαρονια και θα εβαζα εναν μικρο αριθμο ψαριων για μια βδομαδα με προσθηκη βακτηριων! Την επομενη βδομαδα θα εβαζα αλλα λιγα κτλ κτλ μεχρι να εφτανα στον επιθυμητο αριθμο! Παντα με την χρηση βακτηριων και μετρησεων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 19 Νοεμβρίου 2014 Author #54 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Αγορασαμε απο την xomatexniki το "χαλαζιακο/μη ασβεστολιθικο χαλικι" αφου λοιπον χαθηκε το ψαρι ξεκινησαμε σωστα απο την αρχη το στρωσιμο σημερα πηγα να κανω μετρησεις να δουμε πως παει και ιδου τα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanisalus18 19 Νοεμβρίου 2014 #55 Share 19 Νοεμβρίου 2014 οτι πρεπει για τανγκανικα (αρκει να ειναι αρκετα ψιλο το χαλικακι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 19 Νοεμβρίου 2014 #56 Share 19 Νοεμβρίου 2014 Αγορασαμε απο την xomatexniki το "χαλαζιακο/μη ασβεστολιθικο χαλικι" αφου λοιπον χαθηκε το ψαρι ξεκινησαμε σωστα απο την αρχη το στρωσιμο σημερα πηγα να κανω μετρησεις να δουμε πως παει και ιδου τα αποτελεσματα... Δεν τσεκάρεις το χαλίκι να δεις αν είναι όντως μη ασβεστολιθικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 20 Νοεμβρίου 2014 Author #57 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Μα το χαλικι φταιει,μας πουλησαν οτι νανε και την εχουν πατησει και αλλα μελη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 20 Νοεμβρίου 2014 #58 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα,πηρες τηλεφωνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 20 Νοεμβρίου 2014 Author #59 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Οχι θα τελειωσω τις δουλειες μου και μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 29 Νοεμβρίου 2014 Author #60 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Μετα το λαθος με το χαλικι επρεπε να χαναξεστηθει (δεν ειχε και πολλα) αυτη την φορα ομως φυγαν ολα τα ψευτικα και μπηκαν πετρες (τον επεισα επιτελους).... Κατα την διαδικασια.... Κατα το γεμισμα απο πανω.. Πλαινη αριστερα... ...απο δεξια... Γεμισε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Νοεμβρίου 2014 #61 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Φυτα και ριζες δεν σκεφτεσαι καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 29 Νοεμβρίου 2014 Author #62 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι δικο μου του ξαδερφου μου ειναι και τον εβαλα να το φτιαξει σωστα (σε σχεση με το αρχικο ποστ)! Μεχρι τωρα ηθελε ψευτικα φυτα κτλ του ειπα να βαλει πετρα και το καναμε σημερα,σημερα αρχισα να του λεω να βαλουμε φυτα στην καφε μερια και το σκεφτοταν....σιγα σιγα θα το θελησει μονος του πιστευω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Νοεμβρίου 2014 #63 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο, με μερικα ευκολα φυτακια και πολλα μικροψαρα θα γινει σουπερ !! Μπραβο σας ρε παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2014 #64 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Μονο εκεινη την κακογουστια στο κεντρο χαλαστε και θα ειστε πρωτοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 30 Νοεμβρίου 2014 Author #65 Share 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν ηταν επιλογη μου ,το ηθελε μπας ξκαι περνανε απο μεσα τα ψαρακια,απο το πλαι οπου ειναι και ο καναπες φαινεται ωραιο παντως απο μπροστα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος