noa1978 29 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2014 καλημερα σε ολους, εχω ενα ενυδριο 200 λιτρα εδω και 2 χρονια με μια αποικια brichardi,αυτη την στιγμη μετραω περιπου 30-35 ψαρακια ολων των μεγεθων!!!!!απλα σκεφτομουν να βαλω και κανενα leleupi η κανενα julidochromis regani.....παντα για 3-4 ψαρακια,μην βρισετε....απλα θελω λιγο χρωμα μετα απο τοσο καιρο,αν εχει κανεισ καμια ιδεα θα με βοηθουσε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Και να κρατησεις ολη την αποικια? Τι μηκος εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Καλό θα ήταν να βάλεις και μιά φωτό του ενυδρείου να δούμε τον διάκοσμο/κρυψώνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 29 Οκτωβρίου 2014 Author #4 Share 29 Οκτωβρίου 2014 αυτο ειναι το ενυδρειο και ναι δεν θελω να χαλασω την αποικια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν πολλοι πολέμιοι των φυτών σε ενα Αφρικάνικο ενυδρείο, ίσως η συντριπτική πελειοψηφια των αφρικανων και πολλών άλλων απλών "θεατών". Είμαι απο τους ελάχιστους που εχουν διαφορετική άποψη. Το ενυδρειο σου ειναι πανέμορφο φίλε μου, να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Διαστάσεις δεν μας έδωσες. Αν δεν θέλεις να χαλάσεις την αποικία,μην βάλεις άλλα ψάρια.Οπως κ αν έχει,καθώς θα αυξάνεται ο αριθμός των ψαριων,κάποια στιγμη θα βγάλεις κάποια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 29 Οκτωβρίου 2014 Author #7 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν πολλοι πολέμιοι των φυτών σε ενα Αφρικάνικο ενυδρείο, ίσως η συντριπτική πελειοψηφια των αφρικανων και πολλών άλλων απλών "θεατών". Είμαι απο τους ελάχιστους που εχουν διαφορετική άποψη. Το ενυδρειο σου ειναι πανέμορφο φίλε μου, να το χαίρεσαι! το γνωριζω αυτο απλα η καψουρα μου ηταν να γινει ετσι....γνωριζοντας οτι ξεφευγω λιγο απο το κανονικο περιβαλον των συγκεκριμενων ψαριων,απ την στιγμη που δεν τους διμιουργω προβλημα ομως ...!!!!!! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 29 Οκτωβρίου 2014 Author #8 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Διαστάσεις δεν μας έδωσες. Αν δεν θέλεις να χαλάσεις την αποικία,μην βάλεις άλλα ψάρια.Οπως κ αν έχει,καθώς θα αυξάνεται ο αριθμός των ψαριων,κάποια στιγμη θα βγάλεις κάποια. 101 cm ειναι το μηκος,γνωριζω πως ειναι μικρο για δυο ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη,με αυτες τις συνθηκες δεν σε παιρνει για αλλο ειδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος