mageiras293 28 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2014 σε ενα θεμα που ειχα ανοιξει(ασχετο με το celio )καποιος χομπιστας μου ειπε οτι υπηρχαν καποιοι που ειχαν το φωτιστικο celio και αλλαξαν την φωτοπεριοδο(να μην ανοιγει 06:00 το πρωι αλλα 09:00 για παραδειγμα) δεν εχω το marine celio εχω το προηγουμενο ξερει καποιος να μου πει πως γινεται ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2014 σε ενα θεμα που ειχα ανοιξει(ασχετο με το celio )καποιος χομπιστας μου ειπε οτι υπηρχαν καποιοι που ειχαν το φωτιστικο celio και αλλαξαν την φωτοπεριοδο(να μην ανοιγει 06:00 το πρωι αλλα 09:00 για παραδειγμα) δεν εχω το marine celio εχω το προηγουμενο ξερει καποιος να μου πει πως γινεται ευχαριστω Για γυρισε το ρολοι 3 ωρες π.χ. πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 28 Οκτωβρίου 2014 Author #3 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Για γυρισε το ρολοι 3 ωρες π.χ. πισω. ok αλλα δεν θα κλεινει 9 το βραδυ αλλα 12 κι αυτο δεν ειναι καλο θελω αντι να ειναι 15 ωρες ανοιχτο θελω να ειναι 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 28 Οκτωβρίου 2014 ok αλλα δεν θα κλεινει 9 το βραδυ αλλα 12 κι αυτο δεν ειναι καλο θελω αντι να ειναι 15 ωρες ανοιχτο θελω να ειναι 12 Το προγραμμα του ειναι δυγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα 12 ωρες μερα 12 νυχτα.Δυστηχος δεν εχεις αλλη παρεμβολη εκτος του ρολογιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2014 ενδιαφέρει και μένα το θέμα αν γίνετε. Προς το παρόν το έβαλα σε χρονοδιακόπτη για 11ώρες στη επιλογή που δίνει το φώς των 12:00 συνεχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 29 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2014 (edited) ενδιαφέρει και μένα το θέμα αν γίνετε. Προς το παρόν το έβαλα σε χρονοδιακόπτη για 11ώρες στη επιλογή που δίνει το φώς των 12:00 συνεχές. Μπράβο βρε Πανό για το σχολιο. Ειναι μια αξιοπρεπή επιλογή να παίξεις ετσι. Εχει πολλες ωρες μαμά φωτισμο το Celio και θελει ιδιαίτερη προσοχη το γεγονός αυτο. Αλλιως κανεις αυτο που προτείνεις.Mageiras γνωριζεις πως να κανεις οτι πρότεινε ο Πάνος; Ειναι απλο να γινει αυτο Πάνο ή θελει καποια ιδιαίτερη οδηγία; Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 29 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο βρε Πανό για το σχολιο. Ειναι μια αξιοπρεπή επιλογή να παίξεις ετσι. Εχει πολλες ωρες μαμά φωτισμο το Celio και θελει ιδιαίτερη προσοχη το γεγονός αυτο. Αλλιως κανεις αυτο που προτείνεις. Mageiras γνωριζεις πως να κανεις οτι πρότεινε ο Πάνος; Ειναι απλο να γινει αυτο Πάνο ή θελει καποια ιδιαίτερη οδηγία; όχι.. στο τηλεχειριστήριο έχει μια επιλογή να δείχνει το φως στις 8:00, στις 12:00 και στις 20:00.. επιλέγεις τη ρύθμιση και το αφήνεις. Δε παίζει ρόλο που χάνει τη ρύθμιση της ώρας. Ανοίγει και κλείνει σε αυτό το mode. Στις 12pm η ρύθμιση που έχει είναι royal blue: 80%- white: 100% & moonlight 100%. Εμένα για να πώ την αλήθεια μου αρέσει οπτικά το πρόγραμμα στις 20:00 γι αυτό λέω όταν είμαι σπίτι και καμια ώρα πριν κλείσουν να το πηγαίνω σε αυτή τη ρύθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 30 Οκτωβρίου 2014 Author #8 Share 30 Οκτωβρίου 2014 Αδερφέ δεν ξέρω πως γίνεται αυτό .δεν έχω το μανουαλ .αν μπορείς να βοηθήσεις ? Αν κατάλαβα καλά έχει μόνο τρεις σκάλες φώτο περιοδο; 8 12 20 ?το δικό μου το τηλεχειριστιριο είναι με γράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 31 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 31 Οκτωβρίου 2014 το τηλεχειριστιριο εχει 3 σειρές κουμπιά.. στη δεύτερη σειρά το δεξια κουμπί. Καθε φορά που το πατάς αλαζει σκάλα (3 σκάλες) 12pm είναι το δεύτερο πάτημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 31 Οκτωβρίου 2014 Author #10 Share 31 Οκτωβρίου 2014 καταλαβα τι λες αλλα δεν μου κανει αυτο επειδη το εχεις μετατρεψει σε ενα απλο φωτιστικο που κανει μονο on off δεν εχεις την ανατολη δυση και moon light Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 1 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 1 Νοεμβρίου 2014 αυτό είναι αλήθεια, και μένα με χαλάει λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 7 Δεκεμβρίου 2014 #12 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε πανό καλημέρα 😀😀άμα το βάλεις στις σκάλες που λες π.χ 12:00 μετά προχωράει μόνος του ο φωτισμός κανονικά όπως ειναι και στην αυτόματη λειτουργία να υποθέσω;;η μένει στο 12:00 στάσιμος ;;και κλείνει βάζοντας χρονοδιακόπτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Δεκεμβρίου 2014 #13 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 ναί φιλε μου, έχει την επιλογή να μείνει στάσιμος στο φωτισμό μου δίνει στις 12.. μετα ανοιγεις- κλείνεις με χρονοδιακόπτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 11 Δεκεμβρίου 2014 #14 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 👍👍👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 26 Ιανουαρίου 2015 Author #15 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω τα λεντ από το celio? Να βάλω κάτι άλλο πιο καλά για να έχω πιο καλό χρώμα στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 26 Ιανουαρίου 2015 #16 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Το άνοιξα πρόσφατα φίλε μάγειρα και καθάρισα τα ανεμιστηράκια...και απο ότι είδα ειναι μανούρα να αλλάξουν αυτά τα led..ψάξτο αμα θες όμως!!αλλα και γιατι να τα αλλάξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 27 Ιανουαρίου 2015 Author #17 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Πήγα να πάρω κάτι μανιτάρια από ένα παιδί στο ενυδρείο του όλα είχαν χρώμα .στο δικό μου το ζο ανθούς τα πράσινα τα μανιτάρια τα πράσινα και τα κόκκινα είναι προς το καφέ πράσινο και καφέ κόκκινο αντίστοιχα .Το βράδυ που μπαίνουν τα μπλε λεντ έχουν ωραίο χρώμα αλλά είναι όλα το ενυδρείο μπλε .δεν ξέρω αν λέω βλακείες αλλά το παιδί που τα πήρα αυτά είχε φωτιστικό που το έκανε αυτος και είχε λεντ κόκκινα πράσινα uv blue royal και δεν ξέρω τι αλλο.Δεν μπορεί να γίνει έτσι το celio αλλά λίγο μπλε να είχε ακόμη θα ήταν πολύ καλό και θα είχαν χρώμα τα κοράκια. Θα φωσφοριζαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 28 Ιανουαρίου 2015 #18 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Θες Να σου στείλω μια φωτογραφία να δεις πως γίνονται τα κοράλια μου εμενα το βράδυ;;έτσι απο περιέργεια να συγκρίνεις γιατι δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά;; :)ούτε την εμπηρια εχω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 28 Ιανουαρίου 2015 Author #19 Share 28 Ιανουαρίου 2015 το βραδυ κι εμενα μια χαρα μου ειναι οταν ειναι μερα ειναι λιγο καπως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος