ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Μαρτίου 2016 Author #376 Share 29 Μαρτίου 2016 Πριν λίγα λεπτά εριξα μία ταμπλέτα βυθού...... Χα.....οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν με αφορμή το χαμό που δημιουργήθηκε. Όρμηξαν τα κόρυ πρώτα, πρόλαβαν κάτι.... Την πήρε μυρωδιά το μεγάλο στουρι και την καβατζωσε ουσιαστικά. Την φερμαρε σε μία γωνιά και βουρ. Έλα όμως που την λιμπιζονται και τα σκαλαρια... Ο αρχηγός τόλμησε να βουτήξει και να κλέψει.... Πήρε και αυτός κάτι. Σε κάποιες φώτο φαίνεται ένα νεουδι στουρι από τον φίλο και στουροπατερα Χρήστο (kadmos). Στην τελευταία φωτο φαίνεται και ο δείκτης του χεριού μου. Για σύγκριση με το μέγεθος του στουρι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Μαρτίου 2016 #377 Share 29 Μαρτίου 2016 Ωραία πράγματα! Κάνα βίντεο έπρεπε να στειλεις βρε Παρασκευά. Το ενυδρείο σου μου αρέσει πολύ, στο έχω ξαναπεί και το ξαναλέω.....ή το στουρι είναι μικρό ή ο δείκτης σου τεράστιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 29 Μαρτίου 2016 #378 Share 29 Μαρτίου 2016 Χαμος! Την επομενη να τραβηξεις βιντεο! Να σου ζησει το μικρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Μαρτίου 2016 Author #379 Share 29 Μαρτίου 2016 Ωραία πράγματα! Κάνα βίντεο έπρεπε να στειλεις βρε Παρασκευά. Το ενυδρείο σου μου αρέσει πολύ, στο έχω ξαναπεί και το ξαναλέω.....ή το στουρι είναι μικρό ή ο δείκτης σου τεράστιος.Thanks Πανό. Βίντεο....ΑΣΕ δεν το έχω καθόλου.... Το συγκεκριμένο στουρι είναι χωρίς την διχάλα της ουράς 10-12 πόντους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Μαρτίου 2016 Author #380 Share 29 Μαρτίου 2016 (edited) Χαμος! Την επομενη να τραβηξεις βιντεο! Να σου ζησει το μικρο! Ευχαριστω Γιωργο. Βίντεο και συ;;;;Όποιος έχει καλή κάμερα και κάτι σκαμπαζει από βίντεο, κερναω καφέ στο σπίτι! Ακούς panagreco!!!!! Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2016 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 29 Μαρτίου 2016 #381 Share 29 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω Γιωργο. Βίντεο και συ;;;; Όποιος έχει καλή κάμερα και κάτι σκαμπαζει από βίντεο, κερναω καφέ στο σπίτι! Ακούς panagreco!!!!! Που μενεις ειπαμε??? Παίρνω κάμερα-booman και μακιγιέρ και έρχομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαρτίου 2016 Author #382 Share 30 Μαρτίου 2016 Που μενεις ειπαμε??? Παίρνω κάμερα-booman και μακιγιέρ και έρχομαι...Χαχαχα καλημερα. Κορυδαλλο λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 30 Μαρτίου 2016 #383 Share 30 Μαρτίου 2016 Πολύ ωραία Παρασκευά και περιμένουμε το βίντεο. Με κάθε επιφύλαξη, αφού δε ξέρω πως ταΐζεις, προτείνω να πέφτει πιο πολύ τροφή που θα διασκορπίζεται, ώστε να τρώνε και οι πιο ντροπαλοί με ησυχία. Η ταμπλέτα ποιά είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Μαρτίου 2016 #384 Share 30 Μαρτίου 2016 Που μενεις ειπαμε??? Παίρνω κάμερα-booman και μακιγιέρ και έρχομαι...Αν μένει "μέσα", να ξέρεις ότι δεν επιτρέπονται κάμερες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Μαρτίου 2016 #385 Share 30 Μαρτίου 2016 Αν μένει "μέσα", να ξέρεις ότι δεν επιτρέπονται κάμερες. Εχουμε τις άκρες μας.....!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαρτίου 2016 Author #386 Share 30 Μαρτίου 2016 (edited) Πολύ ωραία Παρασκευά και περιμένουμε το βίντεο. Με κάθε επιφύλαξη, αφού δε ξέρω πως ταΐζεις, προτείνω να πέφτει πιο πολύ τροφή που θα διασκορπίζεται, ώστε να τρώνε και οι πιο ντροπαλοί με ησυχία. Η ταμπλέτα ποιά είναι;Ευχαριστώ Χρήστο. Πέφτει αρκετή τροφή στον πάτο για όλους. Γιατί το λες; Είδες κάτι στις φωτό; Ή ταμπλέτα είναι sera viformio. Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2016 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 30 Μαρτίου 2016 #387 Share 30 Μαρτίου 2016 Είδα μόνο ότι έπεσε μια ταμπλέτα και πέσαν όλα πάνω της. Αν έγινε έτσι αυτή τη φορά, εντάξει. Αν όχι, ρίχνε 2-3+ ταμπλέτες σε διαφορετικά σημεία, για να τρώνε όλοι άνετα. Η viformo είναι περιζήτητη τροφή και τη δούλευα παλιότερα. Μετά το διαφημιστικό φωτορεπορτάζ, θα την ξαναπάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαρτίου 2016 Author #388 Share 30 Μαρτίου 2016 Είδα μόνο ότι έπεσε μια ταμπλέτα και πέσαν όλα πάνω της. Αν έγινε έτσι αυτή τη φορά, εντάξει. Αν όχι, ρίχνε 2-3+ ταμπλέτες σε διαφορετικά σημεία, για να τρώνε όλοι άνετα. Η viformo είναι περιζήτητη τροφή και τη δούλευα παλιότερα. Μετά το διαφημιστικό φωτορεπορτάζ, θα την ξαναπάρω. Ποτέ δεν έχω ρίξει παραπάνω από μία ταυτόχρονα. Ίσως γιατί φοβάμαι την επιβάρυνση του νερού.... Θα το κάνω όμως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Μαρτίου 2016 #389 Share 30 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν έχω ρίξει παραπάνω από μία ταυτόχρονα. Ίσως γιατί φοβάμαι την επιβάρυνση του νερού.... Θα το κάνω όμως.Ειναι σαν να λες δεν ταιζω για να μην επιβαρυνθει το νερο. Αν δεν θες να ριχνεις παραπανω απο μια απλα σπασε την σε δυο κομματια.Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαρτίου 2016 Author #390 Share 30 Μαρτίου 2016 Ειναι σαν να λες δεν ταιζω για να μην επιβαρυνθει το νερο. Αν δεν θες να ριχνεις παραπανω απο μια απλα σπασε την σε δυο κομματια. Send from the heart of the Amazonas Φιλέ πανω στη συσκευασία γράφει το γνωστό " να απομακρύνεται η ταμπλέτα αν δεν καταναλώνεται για να μην επιβαρυνθεί το νερό".... Αυτο με έχει παρασύρει. Αν ρίξω δύο πχ ταμπλέτες θα γίνουν φαγωθούν και οι δύο, άρα.... Είδες πως παρασύρεται ο νους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Μαρτίου 2016 #391 Share 30 Μαρτίου 2016 Χαχαχα ρε τρελε, το ιδιο αναφερεται για ολες τις τροφες. Αφου βλεπεις οτι τα ψαρια σου τρωνε τι σε προβληματιζει; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Μαρτίου 2016 Author #392 Share 31 Μαρτίου 2016 Σήμερα εριξα φέτα αγγούρι αλλά δεν την τίμησε κανείς. Είναι φυσιολογικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 1 Απριλίου 2016 #393 Share 1 Απριλίου 2016 Φυσιολογικό είναι Παρασκευά. Αν δεν είναι μαθημένα δεν πάνε πάντα αμέσως στα φρέσκα. Μόνο τα στούρι θα φάνε από κει. Ρίχνε δυο- τρεις φορές τη βδομάδα το βραδάκι και την άλλη μέρα το βγάζεις. Αν δεις μετά από κάποιο καιρό ότι δε το τιμάνε, σταμάτα το. Πιθανό να καλύπτουν τις ανάγκες τους για πρασινάδα από τις ξηρές που ρίχνεις και να τις έχουν συνηθίσει. Θα δεις ότι αρχίζουν να τρώνε το κέντρο του αγγουριού-κολοκυθιού (που είναι μαλακό), και πάνε συνέχεια προς τα έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Απριλίου 2016 Author #394 Share 1 Απριλίου 2016 Φυσιολογικό είναι Παρασκευά. Αν δεν είναι μαθημένα δεν πάνε πάντα αμέσως στα φρέσκα. Μόνο τα στούρι θα φάνε από κει. Ρίχνε δυο- τρεις φορές τη βδομάδα το βραδάκι και την άλλη μέρα το βγάζεις. Αν δεις μετά από κάποιο καιρό ότι δε το τιμάνε, σταμάτα το. Πιθανό να καλύπτουν τις ανάγκες τους για πρασινάδα από τις ξηρές που ρίχνεις και να τις έχουν συνηθίσει. Θα δεις ότι αρχίζουν να τρώνε το κέντρο του αγγουριού-κολοκυθιού (που είναι μαλακό), και πάνε συνέχεια προς τα έξω.Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Ιουνίου 2016 Author #395 Share 10 Ιουνίου 2016 Χθεσυνες οι φωτογραφίες. Λέτε να έχουμε τίποτα ενδιαφέρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Ιουνίου 2016 #396 Share 10 Ιουνίου 2016 To ενδιαφερον ειναι ήδη εκεί,αυγά βλέπω πάνω στην πέτρα!Και μάλιστα κάποια έχουν ασπρίσει.Απο σκληροτητες πως πας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Ιουνίου 2016 Author #397 Share 10 Ιουνίου 2016 Δημήτρη είμαι πχ 6,5 kh 3-4 δεν θυμάμαι ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιουνίου 2016 #398 Share 10 Ιουνίου 2016 Αχααααα! Καπου τα ξερω εγω αυτα τα ψαρακια! Παμε γερα Παρασκευα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Ιουνίου 2016 Author #399 Share 10 Ιουνίου 2016 Αχααααα! Καπου τα ξερω εγω αυτα τα ψαρακια! Παμε γερα Παρασκευα. Send from the heart of the Amazonas Χαχα ειδικά εσένα κάτι πρέπει να σου θυμίζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 10 Ιουνίου 2016 #400 Share 10 Ιουνίου 2016 Μπράβο Παρασκευά καλώς τα δέχτηκες! Πάμε δυνατά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος