ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Νοεμβρίου 2015 Author #301 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Κερατοφυλο έχω μέσα αλλά έχει κόψει το μεγάλωμα του.... Δεν ξέρω γιατί. Θα το πιασω ακριβώς κάτω από το φως, μπας και παρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Νοεμβρίου 2015 #302 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να ταλαιπωρηθηκε από την αύξηση θερμοκρασίας το καλοκαίρι ή ίσως από την μικρή συγκέντρωση νιτρικών. Ίσως και το φως βέβαια Λίγο βλάστηση στην επιφάνεια θα το ομορφύνει και άλλο. Ίσως και λίγο πόθο αν έβαζες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Νοεμβρίου 2015 Author #303 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Καλή ιδέα ο πόθος. Σε φυτώριο το βρίσκω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Νοεμβρίου 2015 #304 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Ναι σε φυτώριο.Και στην γλάστρα του γείτονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Νοεμβρίου 2015 Author #305 Share 16 Νοεμβρίου 2015 Γεια σου ΓΕΙΤΟΝΑ!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind 18 Νοεμβρίου 2015 #306 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ομορφο ειναι το κολπο με το φως, και το ενυδρειο ειναι απο αυτα που μου αρεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Νοεμβρίου 2015 #307 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ομορφο Παρασκευα. Αυτο ακριβως εννοουσα με τις δυο δεσμες. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Νοεμβρίου 2015 #308 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Να σου κανω μια πρόταση μπορει και να σε βολέψει... θα έπαιρνα ενα κώνο(απο χωνί, από φωτιστικο) απο οτιδήποτε εχει αυτο το σχημα και θα το περνουσα στο ντουι του φωτιστικού για να μην διαχέεται στο δωμάτιο και να φαίνεται και πιο ομορφο το ενυδρείο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Νοεμβρίου 2015 #309 Share 18 Νοεμβρίου 2015 (edited) Καλή ιδέα ο πόθος. Σε φυτώριο το βρίσκω;Κανει φυτο απο γλαστρα στο νυδρειο μεσα????Αν θυμαμαι καλα ο ποθος ειναι αναρυχομενο???? Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2015 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Νοεμβρίου 2015 #310 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Κανει φυτο απο γλαστρα στο νυδρειο μεσα???? Αν θυμαμαι καλα ο ποθος ειναι αναρυχομενο???? Δεν θα μπει ολόκληρος στο νερό. Κάτι παρόμοιο γίνεται και με το φυλλοδενδρο. Και βέβαια πρώτα θα μπει για μέρες σε κουβά, ώστε να ξεπλυθουν πιθανά φάρμακα. Προσωπικά το έχω κάνει αρκετές φορές, όπως και άλλοι φίλοι, χωρίς πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 18 Νοεμβρίου 2015 #311 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Από περιέργεια, γιατί τυχαίνει να το έχω σε γλάστρα, δεν θα βουλιάξει στο νερό; Μπαίνει στην επιφάνεια, όμως δεν θα έχει πρόβλημα από τη λάμπα;Και τέλος εμένα είναι μεγάλο και έχει καλύψει ένα κομμάτι από τον τοίχο, πως θα πάρω κομμάτι, θα κόψω κλαδί και θα το αφήσω στο κουβά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Νοεμβρίου 2015 #312 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Θα το πιάσεις από κάπου και δεν θα βουλιάξει. Συνήθως έπαιρνα γλαστρακι, έχω κούρεψει και γλάστρα αλλά έβγαλα και ρίζα μαζί. Αν το κόψεις και το βάλεις σε νερό, νομίζω ότι θα βγάλει ρίζα, αλλά όρκο δεν παίρνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 18 Νοεμβρίου 2015 #313 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει θα πειραματιστώ και θα δω τι θα κάνω, όμως θα μπει σε ενυδρείο με καπάκι ή θα πρέπει να βγει το καπάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Νοεμβρίου 2015 #314 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Ένας μέρος του πρέπει να είναι σίγουρα εκτός νερού και καλύτερα να μην είναι τελείως κλειστό το ενυδρείο. Θα δείξει όμορφα θεωρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 18 Νοεμβρίου 2015 #315 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Νοεμβρίου 2015 Author #316 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι το πράξεις σε κάποια ρίζα στην επιφάνεια, ώστε τα φύλα να είναι εκτός νερού και ή ρίζα μέσα. Αλήθεια αν το παρω από φυτώριο τι επεξεργασία θα χρειαστεί; Ξέπλυμα σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Νοεμβρίου 2015 #317 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Ξέβγαλμα και για πολλές μέρες σε κουβά με τακτικές αλλαγές στο νερό. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ. Αν αποκτηθεί από φυτώριο μπορείς να ρωτήσεις και για τυχών λιπάσματα που θα έχουν ρίξει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 18 Νοεμβρίου 2015 #318 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Ξέβγαλμα και για πολλές μέρες σε κουβά με τακτικές αλλαγές στο νερό. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ. Αν αποκτηθεί από φυτώριο μπορείς να ρωτήσεις και για τυχών λιπάσματα που θα έχουν ρίξει +1 Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ Παρασκευά, χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Νοεμβρίου 2015 Author #319 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Νοεμβρίου 2015 Author #320 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Δημόσιο ευχαριστώ στο Μιχάλη για τη τροφή που έδωσε στον Georgerocks και αυτός σε εμένα να δοκιμάσουν τα μίζερα σκαλάρια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 20 Νοεμβρίου 2015 #321 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Φαγανε τα μικρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 20 Νοεμβρίου 2015 #322 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Δημόσιο ευχαριστώ στο Μιχάλη για τη τροφή που έδωσε στον Georgerocks και αυτός σε εμένα να δοκιμάσουν τα μίζερα σκαλάρια μου! Τιποτα φιλαρακι,μακαρι να μπορουσα να σου δωσω παραπανω αλλα την μοιραστηκαμε τρια ατομα οποτε δεν εχει μεινει και παρα πολυ.Και γενικα τροφες καλο ειναι να μαζευομαστε να παραγγελνουμε και να σπαμε τις ποσοτητες ωστε να εχουμε ολοι οσο χρειαζομαστε και να ειναι συνεχεια φρεσκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Νοεμβρίου 2015 #323 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Τιποτα φιλαρακι,μακαρι να μπορουσα να σου δωσω παραπανω αλλα την μοιραστηκαμε τρια ατομα οποτε δεν εχει μεινει και παρα πολυ.Και γενικα τροφες καλο ειναι να μαζευομαστε να παραγγελνουμε και να σπαμε τις ποσοτητες ωστε να εχουμε ολοι οσο χρειαζομαστε και να ειναι συνεχεια φρεσκες. Τι τροφη έπαιξε??? Καλη για μωρα?? Μιχαλη αυτη που μου ειπες για τα μικρα της ocean nutricion την τρωνε σαν τρελα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Νοεμβρίου 2015 Author #324 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Τους κινεί το ενδιαφέρον ή τροφουλα. Είναι αλήθεια ότι έχουν δοκιμάσει και δεν το έχουν φτυσει... Άρα μάλλον πάμε καλά!!! Νομίζω είναι αυτή ή τροφή : http://igna.gr/index.php/eshop/trofe-8/2323-uk01-0019-nls-thera-a-small-formula-50-g-detail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Νοεμβρίου 2015 #325 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Αυτη έλεγα να παρω για τα μικρα που μου ηρθαν... αλλη φορα αν παραγγείλετε σφυρατε πρωτα... ειμαστε κι αλλοι εθελοντές εδω... δεν υπαρχει στην αθηνα η συγκεκριμένη την εψαχνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος