vasilis4x4 17 Οκτωβρίου 2015 #251 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Αγρια ομορφια Παρασκευα Νομιζω υπαρχει και δευτερη δεσμη, αλλα που ειναι; οεο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 17 Οκτωβρίου 2015 #252 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Πολύ όμορφο περιβάλλον. Θα συμφωνήσω με το Θοδωρή για τη δεύτερη δέσμη φωτός. Καλορίζικα και τα καινούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Οκτωβρίου 2015 Author #253 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους. Είναι δύο τα φωτίστηκαν σώματα αλλά προς το παρόν τα έχω και φωτίζουν στο κέντρο. Αυτό θα το φτιαξω όταν ολοκληρωσω τα ξύλα. Σκέφτομαι να βάλω κάποια ακόμη στην επιφάνεια, θα δουμε. Ή αρχική σκέψη ήταν να πέφτει λοξά και όχι κάθετα το φως. Ειδωμεν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Οκτωβρίου 2015 #254 Share 17 Οκτωβρίου 2015 στο ποστ 258 στην πρώτη φωτογραφία το ξύλο στην μέση της φωτογραφίας πάνω πάνω θα παραμείνει έως έχει; Γιατί μπορεί να φαίνεται ωραίο το ξύλο σαν ξύλο, αλλά έτσι όπως το τοποθέτησες η στάση του είναι αφύσικη και δεν δίνει μια αρμονία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Οκτωβρίου 2015 #255 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Πανεμορφο και πολυ ατμοσφαιρικο!!! Πολυ ομορφα τα καινουρια σκαλαρακια!Να τα χαιρεσαι!!! Κι εμενα ομως με χαλαει λιγο στο ματι η ριζα που επιπλεει....μου φαινεται λιγο αφυσικη.... Επιπλεει ακομα ή την εχεις κρεμασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Οκτωβρίου 2015 Author #256 Share 17 Οκτωβρίου 2015 στο ποστ 258 στην πρώτη φωτογραφία το ξύλο στην μέση της φωτογραφίας πάνω πάνω θα παραμείνει έως έχει; Γιατί μπορεί να φαίνεται ωραίο το ξύλο σαν ξύλο, αλλά έτσι όπως το τοποθέτησες η στάση του είναι αφύσικη και δεν δίνει μια αρμονία. Είναι δεμένο στην κόντρα, δεν επιπλέει. Για ριχτε ιδέες; Ουδέν μονιμοτερον του προσωρινού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Οκτωβρίου 2015 #257 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Παρασκευά πανέμορφο το ενυδρειο. Εμένα η μια δέσμη μου αρεσει περισσότερο απο τις δυο. Ειναι πιο ατμοσφαιρικό και ας μη ξεχνάμε, το φως που έρχεται απο πάνω, ενα και μοναδικο ειναι.....ιφ γιου νόου γουάτ αι μην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Οκτωβρίου 2015 #258 Share 17 Οκτωβρίου 2015 Ωραιο Παρασκευα,μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 18 Οκτωβρίου 2015 #259 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Όμορφο, "ατμοσφαιρικό", μπράβο Παρασκευά,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για την ρίζα, εγώ θα την έβαζα στην διαγώνιο κορφή από την χοντρή ρίζα, δηλαδή πάνω αριστερά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Οκτωβρίου 2015 Author #260 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Όμορφο, "ατμοσφαιρικό", μπράβο Παρασκευά,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για την ρίζα, εγώ θα την έβαζα στην διαγώνιο κορφή από την χοντρή ρίζα, δηλαδή πάνω αριστερά...Θα γίνουν οι ανάλογες δοκιμές! Ευχαριστώ για τις ιδέες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Οκτωβρίου 2015 #261 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Πολύ όμορφο Παρασκευά!Πέρα από την αισθητική παρατήρηση που έκαναν τα παιδιά, μια ερώτηση, τα ξύλα σχηματίζουν αρκετές κρυψώνες για τα ψάρια; Από την φώτο δεν το καταλαβαίνω με σιγουριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Οκτωβρίου 2015 #262 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Πολυ ομορφο στησιμο!! Θα συμφωνησω και γω για την "κρεμαστη" ριζα και την θεση της αλλα διαφωνω με τον φωτισμο και τις δυο δεσμες. Μου κανει καλυτερα ετσι ειναι πιο ατμοσφαιρικο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Οκτωβρίου 2015 #263 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Παιδια, το φως του ηλιου προερχεται απο μια πηγη, προφανως, αλλα διερχεται στο νερο απο οπου δεν συνανταει εμποδια. Πχ φυλλα, κλαδια κτλ. Αν ειναι μονο μια δεσμη, φαινεται λες και εχει βαλει τον προβολεα απο πανω. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Οκτωβρίου 2015 #264 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Πολυ σωστα Τεο αλλα μιας και μιλαμε για βυθο φαντασου οτι ολα αυτα που περιγραφεις βρισκονται πανω απο αυτο το μικρο τμημα που προσπαθει να αποικονισει στο ενυδρειο του ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Οκτωβρίου 2015 #265 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Και το προβλημα που ειναι; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Οκτωβρίου 2015 #266 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Σου εξήγησα με το δικό μου σκεπτικό πως αναιρείται αυτό που γράφεις παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Οκτωβρίου 2015 #267 Share 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλα δεν σε πιανω. Που ειναι το προβλημα αν περισσοτερες απο μια δεσμες φωτος εισερχονται στο ενυδρειο; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Οκτωβρίου 2015 Author #268 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Κοιταξτε. Προσωπικα προτιμω την μια πιο φαρδια δεσμη, δλδ και τα δυο προβολια κοντα για να αποκτα περισοτερο ευρος η δεσμη και αυτο που σκεφτεται ο Θοδωρης (να σπαει σε πολλα σημεια και να φαινονται στο νερο περισσοτερες ακτινες) , να το πετυχω με περισσοτερες ριζες κοντα στην επιφανεια του νερου. Ετσι και ο " ηλιος"θα ειναι φυσικα ενας και μεσα θα εχω περισσοτερες δεσμες φωτος. Πρεπει ομως να βαλω περισσοτερες ριζες (αν του περισευει καμιανου καμια ριζουλα εδω ειμαι . ). Οσον αφορα τις κρυψωνες...... Το μεσαιο ξυλο στον πατο δεν ακουμοαει στην πλατη του ενυδρειου και σχηματιζει μια σουπερ σπηλια-κρυψωνα πισω του. Ακομη ευελπιστω οι ριζες που αναφερω παραπανω να βρεθουν και να στηθουν ετσι που να πρισφερουν κρυψωνες στις ακφες του ενυδρειου. Απ' οτι καταλαβατε συμφωνω μαζι σας οτι η μια ξυλοσυνθεση στο κεντρο πρεπει να ρετουσαριστει και να πολλαπαλασιαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 19 Οκτωβρίου 2015 #269 Share 19 Οκτωβρίου 2015 Ετσι μαλιστα!! Μια δεσμη με πολλες ακτινες ... Αυτο προσπαθω να πω ο ερημος .... Οχι 2 ξεχωριστες σαν να φωτιζεις τους πρωταγωνιστες στην σκηνη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 22 Οκτωβρίου 2015 #270 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Πάρα πολύ ωραίο. Η προσέγγιση είναι πολύ καλή. Κανένα δισκάκι πότε θα δούμε? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Οκτωβρίου 2015 Author #271 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Πάρα πολύ ωραίο. Η προσέγγιση είναι πολύ καλή. Κανένα δισκάκι πότε θα δούμε? ) Χαχαχα. Ευχαριστω...Για δισκακι......δεν ξερω ακομη, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Οκτωβρίου 2015 #272 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχα. Ευχαριστω... Για δισκακι......δεν ξερω ακομη, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ!!!! Οταν βάλεις δίσκους, εγω θα κανω θαλασσινό και αυτο ειναι δέσμευση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Οκτωβρίου 2015 Author #273 Share 22 Οκτωβρίου 2015 Οταν βάλεις δίσκους, εγω θα κανω θαλασσινό και αυτο ειναι δέσμευση!ΧμμμμΘα αργησει μαλλον το θαλασσινο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Οκτωβρίου 2015 Author #274 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Τα ξυλα μπηκαν. Τωρα εχει σειρα ο πειραματισμος με τα φωτα..... Αντε να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Οκτωβρίου 2015 #275 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Ωραιος. Αντε να δουμε. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος