dpap 8 Μαίου 2015 #176 Share 8 Μαίου 2015 Σκοτεινές καταστάσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Μαίου 2015 #177 Share 8 Μαίου 2015 Πολυ ομορφο φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 8 Μαίου 2015 Author #178 Share 8 Μαίου 2015 Σκοτεινές καταστάσεις ! Χαχαχαχαχαχα....καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 8 Μαίου 2015 Author #179 Share 8 Μαίου 2015 Πολυ ομορφο φιλε μου! Ευχαριστώωωω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Μαίου 2015 #180 Share 8 Μαίου 2015 Έχει γίνει μαγευτικό το τοπίο . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 9 Μαίου 2015 #181 Share 9 Μαίου 2015 Ωραιο,να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Μαίου 2015 #182 Share 10 Μαίου 2015 Μπραβο Παρασκευα!!! Ειναι πανεμορφο και νομιζω οτι τελικα του πανε οι βαλισνεριες...... Ειδες διαφορα στο νερο σου με το δευτερο φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 11 Μαίου 2015 #183 Share 11 Μαίου 2015 Παρασκευά κάτι δεν μου κάθεται καλά στις φωτογραφίες. Βγάζει μια πρασινίλα στο φως ή είναι η φωτογραφίες έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Μαίου 2015 Author #184 Share 11 Μαίου 2015 Μπραβο Παρασκευα!!! Ειναι πανεμορφο και νομιζω οτι τελικα του πανε οι βαλισνεριες...... Ειδες διαφορα στο νερο σου με το δευτερο φιλτρο? Με το δεύτερο φίλτρο αισθητή διαφορά στο αποτέλεσμα. Πρώτα οπτικά με κρύσταλλο νερό και οι μετρήσεις είναι σούπερ. Δοκιμαστικά 15 μέρες χωρίς αλλαγή νερού και τα ν03 είναι 10...με 3/4 ταϊσματα τη μέρα Παρασκευά κάτι δεν μου κάθεται καλά στις φωτογραφίες. Βγάζει μια πρασινίλα στο φως ή είναι η φωτογραφίες έτσι; Καλά κάνει και δεν σου κάθετε καλά Σταμάτη. Είναι κακές οι φωτό. Βγήκαν με επαγγελματική μηχανή χωρίς να πάρω το αποτέλεσμα που ήθελα χρωματικά (για πολλούς λόγους). Τις ανέβασα μετά από σκέψη αφού τις πείραξα να δείχνουν πιο φυσικές, μόνο και μόνο γιατί είναι σε καλή ανάλυση και καθαρές. Δεν έχουν καμία σχέση με την χρωματική εικόνα του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Μαίου 2015 Author #185 Share 11 Μαίου 2015 Μπραβο Παρασκευα!!! Ειναι πανεμορφο και νομιζω οτι τελικα του πανε οι βαλισνεριες...... Ειδες διαφορα στο νερο σου με το δευτερο φιλτρο? Η μεγαλύτερη διαφορά και την καλύτερη αίσθηση μου έχει κάνει το σκιμεράκι επιφανείας που έχει ενσωματωμένο το φίλτρο αυτό. Κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Μαίου 2015 #186 Share 11 Μαίου 2015 Κι εμενα μου φανηκε λιγο πιο φωτεινο! Ομορφο ενυδρειο απο την αρχη! Σιγουρα τα δυο φιλτρα κανουν καλυτερη δουλεια και το σκιμερακι, στο λεγα οτι ειναι απιθανο! Η ψαροσυνθεση συνεχιζει να μην μου καθεται καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Μαίου 2015 #187 Share 11 Μαίου 2015 Σιγουρα τα δυο φιλτρα κανουν καλυτερη δουλεια και το σκιμερακι, στο λεγα οτι ειναι απιθανο!Το σκιμερ σε τι χρησιμεύει στο γλυκο νερο???? Πολυ ομορφο αποτελεσμα πάντως!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Μαίου 2015 #188 Share 11 Μαίου 2015 Το σκιμερ σε τι χρησιμεύει στο γλυκο νερο???? Πολυ ομορφο αποτελεσμα πάντως!!!! Mην φανταστεις σκιμερ θαλασσινου! Ενα απλο κυκλοφορητακι ειναι που ρουφαει απο την επιφανεια και καθαριζει το φιλμ! https://www.eheim.com/en_GB/products/accessories/cleaning/new-surface-skimmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Μαίου 2015 Author #189 Share 11 Μαίου 2015 Ευχαριστω φιλε μου για ταωκαλα σου λογια. Το σκιμερακι επιφανεις βοηθαει πολυ στην καθαριοτητα της επιφανεις του νερου, μαζευει οτι βρωμα, υπολειμματα, βιοφιλμ κτλ υπαρχει εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Μαίου 2015 #190 Share 11 Μαίου 2015 Εχουμε καποιο λινκ για το δω?? Ειναι κρεμαστο φιλτρο μηπως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Μαίου 2015 #191 Share 11 Μαίου 2015 Στο εβαλα το λινκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Μαίου 2015 Author #192 Share 11 Μαίου 2015 Δες και αυτό, αλλά σκέψου το σε εξωτερικό φίλτρο, όχι κρεμαστό, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Μαίου 2015 Author #193 Share 11 Μαίου 2015 Έτσι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Μαίου 2015 #194 Share 11 Μαίου 2015 Στο sun sun που ειχα, ειχε την ιδια επιλογη! Μολις το εβαζα λοιπον, ρουφαγε αερα το φιλτρο και σταματαγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Μαίου 2015 #195 Share 11 Μαίου 2015 Αχρειαστο ειναι ρε παιδια, λιγη αναταραξη χρειαζεται τπτ αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Μαίου 2015 Author #196 Share 11 Μαίου 2015 Στο sun sun που ειχα, ειχε την ιδια επιλογη! Μολις το εβαζα λοιπον, ρουφαγε αερα το φιλτρο και σταματαγε! Εμένα λειτουργεί άψογα. Βέβαια έχουν αλλάξει την κεφαλή και είναι σαν και αυτή του σκιμερ της eheim που έχεις. Δεν ξέρω ίσως παίζει κάποιο ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Μαίου 2015 #197 Share 11 Μαίου 2015 Πολυ καλη πατεντα!!! νομίζω με κέρδισε το eihem και λογο μεγέθους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Μαίου 2015 Author #198 Share 11 Μαίου 2015 Πολυ καλη πατεντα!!! νομίζω με κέρδισε το eihem και λογο μεγέθους!!!! Βασικά και τα δυο την ίδια φιλοσοφία έχουν.Απλά το sun sun είναι ενσωματωμένο στο εξωτερικό φίλτρο. Αν δεν έχεις ανάγκη φίλτρο πας στο μικρό, αν ψάχνεσαι και για φίλτρο πας στο άλλο. Με ένα σπάρο δυο τρυγόνια,που λέει η παροιμία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 11 Μαίου 2015 #199 Share 11 Μαίου 2015 το σκιμερ δεν προυποθετει και αυτοματη αναπληρωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 11 Μαίου 2015 #200 Share 11 Μαίου 2015 (edited) το σκιμερ δεν προυποθετει και αυτοματη αναπληρωση? Υποθέτω πως ναι... για αυτό και εχει και μια διαδρομή η κεφαλή πανω-κατω... ώστε παντα να υπερχειλιζει γιατι αν πεσει κατω απο το οριο μαλλον καίγεται!!! Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2015 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος