Jump to content

Butterfly Copperband (Chelmon Rostratus)

submarine1981

Recommended Posts

Καλησπερα σας...

Αυτο το ψαράκι μου αρέσει πολύ, και θα ήθελα να το βάλω μεσα στο ενυδρειο.Όμως μεσα στο ενυδρειο εχω φουλ κοράλια sps,lps, ζωανθους.

(Επισης εχω και απταισιες)

Έσεις που το είχατε στο ενυδρειο σας , σας έχει πειράξει κοράλια? Ακούγονται πολλες αποψείς και έχω μπερδευτει.

http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+212&pcatid=212

Έγινε επεξεργασία - submarine1981

Ευγενιε αυτο που ξερω ειναι οτι χτυπάει τους σπειρογράφους, clams και ασπόνδυλα. Επίσης και ανεμώνες, γι αυτο και ειναι κατάλληλο για τις αιπτάσιες.

Το θεμα ομως ειναι να το μάθεις να τρωει γενικά. Κατα τα άλλα ειναι πανέμορφο ψαρι. :thumbsu:

With caution φιλε σημαινει ειναι θεμα τυχης. Οπως και αν θα σου φαει αιπτασιες.

Στο προηγουμενο ενυδρειο μου τις ειχε καθαρισει αλλα δεν εφαγε ποτε και το εχασα. Δεν πειραξε τιποτα ουτε το clam ουτε την cleaner. Τωρα μου τρωει και δεν πειραζει τιποτα αλλα ακομη βλεπω αιπτασιες.

Για μενα αμα σου αρεσει σαν ψαρι δικιμασε το. Οπως και να εχει νομιζω οτι δεν θα σου κανει τη ζημια σε μια νυχτα. Αν δεις και σου πειραζει κοραλια το βγαζεις.

Έγινε επεξεργασία - magman

Καλησπερα σας...

Αυτο το ψαράκι μου αρέσει πολύ, και θα ήθελα να το βάλω μεσα στο ενυδρειο.Όμως μεσα στο ενυδρειο εχω φουλ κοράλια sps,lps, ζωανθους.

(Επισης εχω και απταισιες)

Έσεις που το είχατε στο ενυδρειο σας , σας έχει πειράξει κοράλια? Ακούγονται πολλες αποψείς και έχω μπερδευτει.

http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+212&pcatid=212

Δεν θα αγχωνόμουν για εσένα προσωπικά στο να το κρατησεις αυτο το ζωντανο μιας και αυτο που χρειάζεται στην αρχη ειδικα μπορεις να του το προσφερεις φίλε μου ...

Δεν θα αγχωνόμουν για εσένα προσωπικά στο να το κρατησεις αυτο το ζωντανο μιας και αυτο που χρειάζεται στην αρχη ειδικα μπορεις να του το προσφερεις φίλε μου ...

+1000000000000

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

With caution φιλε σημαινει ειναι θεμα τυχης. Οπως και αν θα σου φαει αιπτασιες.Στο προηγουμενο ενυδρειο μου τις ειχε καθαρισει αλλα δεν εφαγε ποτε και το εχασα. Δεν πειραξε τιποτα ουτε το clam ουτε την cleaner. Τωρα μου τρωει και δεν πειραζει τιποτα αλλα ακομη βλεπω αιπτασιες. Για μενα αμα σου αρεσει σαν ψαρι δικιμασε το. Οπως και να εχει νομιζω οτι δεν θα σου κανει τη ζημια σε μια νυχτα. Αν δεις και σου πειραζει κοραλια το βγαζεις.

Το θεμα Ανεστη ειναι πως το βγαζεις μετα....
  • Like 1

Αυτο σκεφτομαι και γω Νικο. Αντε το βαζεις. Αν αρχισει και χτυπαει τα Tube worms ή καποια κοραλια τι γινετε? Αντε παλι βραχια εξω, σπασιμο κοραλιων (απο αποσεξιες) κλπ :(

Θα ειναι τρελα να το βλεπεις μπροστα σου και να σου "κουρευει" star polyps, ή να τσιμπολογαει ζωανθους. Για να μην πω να χτυπαει τα tube worms, τα οποια τα εχω αρκετο καιρο και μου αρεσουν. Το ενα κλεινει 1 χρονο σιγουρα.

Απο την αλλή δε , ειναι ενα πανεμορφο ψαρι, σε χρωματα και σε σχημα, και θα φαει και καμια απταισια.

Αυτο σκεφτομαι και γω Νικο. Αντε το βαζεις. Αν αρχισει και χτυπαει τα Tube worms ή καποια κοραλια τι γινετε? Αντε παλι βραχια εξω, σπασιμο κοραλιων (απο αποσεξιες) κλπ :(

Θα ειναι τρελα να το βλεπεις μπροστα σου και να σου "κουρευει" star polyps, ή να τσιμπολογαει ζωανθους. Για να μην πω να χτυπαει τα tube worms, τα οποια τα εχω αρκετο καιρο και μου αρεσουν. Το ενα κλεινει 1 χρονο σιγουρα.

Απο την αλλή δε , ειναι ενα πανεμορφο ψαρι, σε χρωματα και σε σχημα, και θα φαει και καμια απταισια.

Συμφωνο Ευγενιε εξαλου για αυτο το λενε χομπι.... ;)

Ευγένιε κοραλια μπορει να μη σου χτυπήσει, αλλα τα tubeworms δεν βλεπω να την γλυτώσουν. Εχεις πολλους εκλεκτούς μεζέδες για να αγνόηση το ψαράκι αυτο. Εισαι hi risk

χμμ... οπωτε δεν θα το βαλω. Δεν πειραζει. Μπορει να μου αρεσει πολυ αλλα τα σκουληκια δεν μου φταινε σε τιποτα. Και περα απο αυτο μου αρεσουν τα σκουληκια αυτα με τις "βενταλιες τους" :)

Απλα αυτο το ψαρακι παντα μου κεντριζε το ενδιαφερων. Ωραια χρωματα και σχημα περιεργο. :)

Τα tubeworm θα τα φαει σε ενα ποσοστο 99% φιλε μου....

Απο θεμα λίτρων και σε σχέση με την συγκατοικηση του με το yellow tang που εχεις μεσα (είναι ο αρχηγος φανταζομαι τωρα), δεν θα εχει πρόβλημα?

Ξέρω από χομπυστα οτι σε ενα 400αρι ειχε yellow tang και ριχνοντας το chelmon, του το στρεσσαρε πολύ με αποτελεσμα να το χασει.

Ειναι πολύ ευαισθητα τα chelmon.

Αλλα και πανεμορφα!!!

Ναι αυτο με την συγκατοικηση δεν το ειχα λάβει πολυ υπόψιν γιατι εχω μονο ενα Yellow και ενα firefish. (Τον γοβιο δεν τον βάζω, γιατι ειναι κρυμενος στην τρυπα του :P ).

Αλλα και μονο για τα σκουλήκια δεν το ρισκαρω. Μερικες φορες κλεινω την κυκλοφορια μονο και μονο να κανω Target feeding σε κανενα σκουλήκι. Μερικες φορες καταλαβαίνω τον εαυτό μου να ασχολείτε ποιο πολυ με τα σκουλήκια παρα με τα κοράλια :P

Ναι αυτο με την συγκατοικηση δεν το ειχα λάβει πολυ υπόψιν γιατι εχω μονο ενα Yellow και ενα firefish. (Τον γοβιο δεν τον βάζω, γιατι ειναι κρυμενος στην τρυπα του :P ).

Αλλα και μονο για τα σκουλήκια δεν το ρισκαρω. Μερικες φορες κλεινω την κυκλοφορια μονο και μονο να κανω Target feeding σε κανενα σκουλήκι. Μερικες φορες καταλαβαίνω τον εαυτό μου να ασχολείτε ποιο πολυ με τα σκουλήκια παρα με τα κοράλια :P

Σε κάθε έναν από εμάς οτι του αρέσει περισσότερο :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...