Jump to content

N. Caudopunctatus

DeLk

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Νομίζω πως κατέληξα στα ψαράκια που θα μπουν στο νέο μου ενυδρείο, και είναι τα N. Caudopunctatus.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν το ενυδρείο μου 60*35*40Υ είναι αρκετό για αυτά..

Και επίσης, πως θα έπρεπε να είναι το Aquascape? Από τα λίγα που βρήκα, κατάλαβα ότι χρειάζονται λίγα κοχύλια και ένα νταμαράκι, σωστά?

Γενικά, τι άλλο πρέπει να προσέξω?

:)

Για τις διαστασεις εισαι οκ κ οσον αφορα το ακουσκειπ μια χαρα το σκεφτεσαι.Καλη αρχη αφρικανέ!

Moνα τους θα μείνουν ετσι;Υπεροχα ψάρια,που όταν κάτσουν στο ενυδρείο σου θα βγάλουν απίστευτα χρώματα...!Είναι πολύ τσαμπουκάδες όμως.

Δες και το ακόλουθο θέμα

http://www.aquazone.gr/forums/topic/31193-ncaudopunctatus/?p=327441

Για τις διαστασεις εισαι οκ κ οσον αφορα το ακουσκειπ μια χαρα το σκεφτεσαι.Καλη αρχη αφρικανέ!

Ευχαριστώ φιλαράκι!!

Moνα τους θα μείνουν ετσι;Υπεροχα ψάρια,που όταν κάτσουν στο ενυδρείο σου θα βγάλουν απίστευτα χρώματα...!Είναι πολύ τσαμπουκάδες όμως.

Δες και το ακόλουθο θέμα

http://www.aquazone.gr/forums/topic/31193-ncaudopunctatus/?p=327441

Species θα είναι το ενυδρείο ναι! Διαβάζοντας το θέμα και κάποια άλλα ποστς, βλέπω πως σε μικρά ενυδρεία δεν έγινε δουλειά... Και σκέφτομαι να κάνω κάποιες αλλαγούλες ως προς το μέγεθος του ενυδρείου, όμως δεν είμαι ακόμη σίγουρος..

Κάποια στιγμή θα κάνω και μερικά στησίματα για να καταλήξω κάπου..

Καλησπέρα, με κάποιες νέες απορίες!

1. Πως ξεχωρίζουμε αρσενικά θηλυκά και από ποιο μέγεθος;
  2. Τα μωρά τι τροφή θέλουν τις πρώτες βδομάδες? Κάπου διάβασα για Δάφνια, ισχύει?

Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας στο πόσα ψαράκια να πάρω, 4 ή 6; Από οικονομικής άποψης είμαι εντάξει, όμως με 4 θα βγει ζευγαράκι? Θα έπαιρνα 6 αλλά το θέμα είναι που θα δώσω μετά τα άλλα 4..

Εγω θα επαιρνα μια 5αδα κ τα παραπανισια θα τα βαζα αγγελια στο φορουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...