lykourgos 25 Οκτωβρίου 2014 Author #1401 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό !!! Όσα μπράβο και να πω, πάλι λίγα θα είναι !! :bow: Να σε καλα φίλε Σταμάτη!!! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 25 Οκτωβρίου 2014 #1402 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Υπεροχα ζωντανα και χρωματα φιλε Λυκουργο. Δεν εχεις αφησει σπιθαμη βραχου. Αυτη η πορτοκαλι μοντιπορα ξεχωριζει απο το χρωμα της. Πες και το μυστικο πως κολλας πχ. τη νεα προσθηκη που κολλησες καθετα. Αν προσπαθουσα να κολλησω κατι τετοιου μεγεθους ετσι καθετα σε καμια ωρα θα το εβρισκα κατω. Κανεις καποια υποστηλωση μεχρι να δεσει η κολλα? Θυμησε μου διαστασεις στο νεο να μην ψαχνω. Μου αρεσει σαν εικονα και σκεφτομαι μηπως κανω κατι παρομοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Οκτωβρίου 2014 Author #1403 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Υπεροχα ζωντανα και χρωματα φιλε Λυκουργο. Δεν εχεις αφησει σπιθαμη βραχου. Αυτη η πορτοκαλι μοντιπορα ξεχωριζει απο το χρωμα της. Πες και το μυστικο πως κολλας πχ. τη νεα προσθηκη που κολλησες καθετα. Αν προσπαθουσα να κολλησω κατι τετοιου μεγεθους ετσι καθετα σε καμια ωρα θα το εβρισκα κατω. Κανεις καποια υποστηλωση μεχρι να δεσει η κολλα? Θυμησε μου διαστασεις στο νεο να μην ψαχνω. Μου αρεσει σαν εικονα και σκεφτομαι μηπως κανω κατι παρομοιο. ευχαριστω φιλε μου το ενυδρειο ειναι 110χ80χ50 και το κοραλλι κωλύθηκε πολυ ευκολα και χωρις προετοιμασια με τις eco tech glue http://ecotechmarine.com/products/coralglue Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 25 Οκτωβρίου 2014 #1404 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Εχεις κανει φοβερη δουλεια Λυκε. Θελω να το δω απο κοντα αυτο που εχεις φτιαξει. Τα χρωματα ειναι απιστευτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STESS 25 Οκτωβρίου 2014 #1405 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Φίλε, τωρα μπήκα ξανά στο θέμα σου και είδα όλη την πρόοδο του ενυδρείου σου. Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Κ Ο !!!!!!!! Καλή συνέχεια και πολύ χρώμα σου εύχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Οκτωβρίου 2014 Author #1406 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Εχεις κανει φοβερη δουλεια Λυκε. Θελω να το δω απο κοντα αυτο που εχεις φτιαξει. Τα χρωματα ειναι απιστευτα!! τον δρόμο των ξέρεις η πόρτα για πάρτι σου είναι πάντα ανοιχτή!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Οκτωβρίου 2014 Author #1407 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Φίλε, τωρα μπήκα ξανά στο θέμα σου και είδα όλη την πρόοδο του ενυδρείου σου. Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Κ Ο !!!!!!!! Καλή συνέχεια και πολύ χρώμα σου εύχομαι να σε καλα φιλε Στελιο στειλε απο τεταρτη να περασεις να σου δωσω απο τις μοντιπορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 25 Οκτωβρίου 2014 #1408 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Θα το κανονισω Λυκε Μολις πληρωθω No money, no benzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 25 Οκτωβρίου 2014 #1409 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Τεραστια βελτίωση στις φωτογραφιες, οι trahiphylias μπροστα δίνουν αλλο χαρακτήρα και τα έντονα διαφορετικά χρωματα τους ειναι το κατι αλλο. Συνολικά το ενυδρειο φαινετε σε ωραια φάση και βελτιώνετε update στο update. Ομορφα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Οκτωβρίου 2014 #1410 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω ναι κανει διχρωμία και απο κοντά ειναι ποιο έντονη! Ωραιααα οταν με το καλο μπορεσεις θα ηθελα ενα πολυ μικρο κομματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Οκτωβρίου 2014 Author #1411 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Θα το κανονισω Λυκε Μολις πληρωθω No money, no benzin υπομονή φίλε μου! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Οκτωβρίου 2014 Author #1412 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Τεραστια βελτίωση στις φωτογραφιες, οι trahiphylias μπροστα δίνουν αλλο χαρακτήρα και τα έντονα διαφορετικά χρωματα τους ειναι το κατι αλλο. Συνολικά το ενυδρειο φαινετε σε ωραια φάση και βελτιώνετε update στο update. Ομορφα πραγματα Ευχαριστώ πολύ Μάριε αντε να πάρει φορα και το δικο σου. Ωραιααα οταν με το καλο μπορεσεις θα ηθελα ενα πολυ μικρο κομματακι Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Οκτωβρίου 2014 Author #1413 Share 27 Οκτωβρίου 2014 ανοίγω καινούριο θεμα μιας και το αλλο κατα λαθος το έσβησα (καταραμενω tapatalk) ωσπου να το επαναφέρουν οι διαχειριστές θα ενημερώνω εδω και μετα θα τα συγχωνεύσουμε στο παλιο εχουμε και λεμε 110χ80χ50 και sump 50χ50χ40 φωτισμος 8χ39 τ5 και 2χ10watt λεντ diy και λιγες φωτογραφιες για αρχη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Οκτωβρίου 2014 #1414 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Αααχχχχ ενας πραγματικος υφαλος να το χαιρεσαι Λυκουργο και αργα ή γρηγορα θα γινει ακομα πιο εντυπωσιακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 27 Οκτωβρίου 2014 #1415 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Ποοοοοοπο. Τι ψαρουκλα ειναι αυτη!?!?!? Ολα τελεια ειναι! Να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 27 Οκτωβρίου 2014 #1416 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Eρωτηση: Αλγες στο τζαμι σου πιανει καθολου? Και αν ναι πως τις καθαριζεις.. Προσπαθω να βρω ενα καταλληλο τροπο, πιστευω πως η ξυστρα της JBL κανει δουλεια αλλα καποιες φορες ειναι απλα πολυ δυσκολη στη χρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Οκτωβρίου 2014 Author #1417 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Αααχχχχ ενας πραγματικος υφαλος να το χαιρεσαι Λυκουργο και αργα ή γρηγορα θα γινει ακομα πιο εντυπωσιακο Ποοοοοοπο. Τι ψαρουκλα ειναι αυτη!?!?!? Ολα τελεια ειναι! Να τα χαιρεσαι ευχαριστω παιδια να στε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Οκτωβρίου 2014 Author #1418 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Eρωτηση: Αλγες στο τζαμι σου πιανει καθολου? Και αν ναι πως τις καθαριζεις.. Προσπαθω να βρω ενα καταλληλο τροπο, πιστευω πως η ξυστρα της JBL κανει δουλεια αλλα καποιες φορες ειναι απλα πολυ δυσκολη στη χρηση. , βγαζει ενα μικρο φιλμ στα τζαμια καθε 5-6 μερες οχι πολυ και το καθαριζω με εναν μαγνητη που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2014 #1419 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Εξαιρετικος υφαλος ,μπραβο Λυκουργο ,σε λιγο δεν θα φαινετε ο βραχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Οκτωβρίου 2014 #1420 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Πανεμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Οκτωβρίου 2014 Author #1421 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Πανεμορφο!! Ευχαριστω να σε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 28 Οκτωβρίου 2014 #1422 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω να σε καλα! Πανε για υπνο βρε Διαμαντακι ειναι, μινιμαλ οσο δεν παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 28 Οκτωβρίου 2014 #1423 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο ρε φιλε ωραίο και καθαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Οκτωβρίου 2014 Author #1424 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Πανε για υπνο βρε Διαμαντακι ειναι, μινιμαλ οσο δεν παει... Έτοιμος ειμαι φίλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Οκτωβρίου 2014 Author #1425 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο ρε φιλε ωραίο και καθαρό. Να σε καλα ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος