lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1326 Share 9 Οκτωβρίου 2014 μπραβο ρε συ Λυκούργο! respect φίλε!! ευχαριστω φιλε μου Νταξ τα σπαει!!! Θα μπορούσες να έβαζες κάτι καλύτερο σε ήχο....κάτι σε Πάολα, ή Παντελίδη!!! χαχαχαχαχαχα!!!! να σε καλα φιλε μου ευχαριστω οσο για ηχο καλυτερα μην σου την αποψη μου για τα ονοματα που αναφερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1327 Share 9 Οκτωβρίου 2014 και λίγες φωτογραφίες ακόμα φρεσκιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 9 Οκτωβρίου 2014 #1328 Share 9 Οκτωβρίου 2014 και λίγες φωτογραφίες ακόμα φρεσκιες τωρα αυτο γιατι το κανεις??Δεν σκεφτεσαι και αυτους που σε λιγο εχουν φροντιστηριο ή δουλεια και δεν θα μπορουν να συγκεντρωθουν??χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 9 Οκτωβρίου 2014 #1329 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Υπέροχο ενυδρείο, τι να λεμε τωρα... Εχω κι εγω ενα scooter, φοβερή φάτσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 9 Οκτωβρίου 2014 #1330 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Η τελευταια φωτογραφια που δειχνει την γενικη εικονα του ενυδρειου σου, μου επιτρεπει να πω οτι, για μενα, εχεις το πιο καλαίσθητο ύφαλο μακραν. Από όλες τις απόψεις..... Ψάρια, Κοράλια, Aquascape, από που να το πιασεις και που να τελειωσεις. Μπράβο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 9 Οκτωβρίου 2014 #1331 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Προσπαθεις να κάνει τσουναμι? Απλο και ωραιο το στησιμο , σαν να θέλει ομως κατι στην δεξια μερια , λιγο βραχο παραπάνω. Ποσα λιτρα ειναι Λυκουργο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1332 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Υπέροχο ενυδρείο, τι να λεμε τωρα... Εχω κι εγω ενα scooter, φοβερή φάτσα! Ευχαριστώ πολύ! Η τελευταια φωτογραφια που δειχνει την γενικη εικονα του ενυδρειου σου, μου επιτρεπει να πω οτι, για μενα, εχεις το πιο καλαίσθητο ύφαλο μακραν. Από όλες τις απόψεις..... Ψάρια, Κοράλια, Aquascape, από που να το πιασεις και που να τελειωσεις. Μπράβο. Να σε καλα φιλε μου!Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1333 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Προσπαθεις να κάνει τσουναμι? Απλο και ωραιο το στησιμο , σαν να θέλει ομως κατι στην δεξια μερια , λιγο βραχο παραπάνω. Ποσα λιτρα ειναι Λυκουργο ? Ευχαριστώ πολύ βραχο δεν βαζω αλλο θα αφησω τα κοραλλια να πιάσουν τον χωρο το ενυδρείο ειναι 500+ λιτρα και εχω μεσα περίπου 20 κιλα βραχο.Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Οκτωβρίου 2014 #1334 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνω με τον Digital Reason!!! Η τελευταια φωτο....ειναι σαν κάρτα - αφίσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 9 Οκτωβρίου 2014 #1335 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Φανταστικό ενυδρείο με πανέμορφα ψάρια !!!! Λυκούργο να είσαι καλά αδελφέ να το χαίρεσαι και συ και εμείς μαζί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 9 Οκτωβρίου 2014 #1336 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Λυκούργο σήμερα κατάφερα να μπω στο ίντερνετ!Πανέμορφο το ενυδρείο ότι είπαν τα παιδιά ισχύει!!! Αλλά αυτό το καλώδιο του κυκλοφοριτή ρε συ να έκρυβες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Οκτωβρίου 2014 #1337 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Πωωωω ρε Λυκουργο , τι ενυδρειο εφτοιξες ειναι πανεμορφο και οταν φουντωσουν τα κοραλια θα γινει ενας τρομερος υθαλος Το Zanclus εντυπωσιακο ψαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1338 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Φανταστικό ενυδρείο με πανέμορφα ψάρια !!!! Λυκούργο να είσαι καλά αδελφέ να το χαίρεσαι και συ και εμείς μαζί σου. Ευχαριστώ πολύ! Λυκούργο σήμερα κατάφερα να μπω στο ίντερνετ!Πανέμορφο το ενυδρείο ότι είπαν τα παιδιά ισχύει!!! Αλλά αυτό το καλώδιο του κυκλοφοριτή ρε συ να έκρυβες.. Ευχαριστώ πολύ θα το μαζεψω βρε ακομα δεν ασχοληθεί με τα ηλεκτρολογικα Πωωωω ρε Λυκουργο , τι ενυδρειο εφτοιξες ειναι πανεμορφο και οταν φουντωσουν τα κοραλια θα γινει ενας τρομερος υθαλος Το Zanclus εντυπωσιακο ψαρι Ευχαριστώ πολύ αυτο θελω και ελπιζω!Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 10 Οκτωβρίου 2014 #1339 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Παλικαρι μου φωτιστικο γυαλα και τα ζωντανα σου ειναι απιστευτα!!! Να σου ζησουν και να τα χαιρεσε!! Οσο για το ακουασκειπ ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Οκτωβρίου 2014 #1340 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ομορφο!!! Θα γινει απιστευτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Οκτωβρίου 2014 #1341 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Καλουτσικος ο νεροχυτης σου μωρε....τουλαχιστον εβαλες ωραιο τραγουδι στο βιντεο! Αυτος που ειπε για παντελιδη και παολα παρακαλειται στη συναντηση να φερει και του λουρι του Θα συμφωνησω και με το βασιλη...κρυψε με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ αυτο το καλωδιο πισω να μην ερθω με πριονια,μαχαιρια κτλ και το κοψω απο τη ριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Οκτωβρίου 2014 #1342 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Καλουτσικος ο νεροχυτης σου μωρε....τουλαχιστον εβαλες ωραιο τραγουδι στο βιντεο! Αυτος που ειπε για παντελιδη και παολα παρακαλειται στη συναντηση να φερει και του λουρι του Θα συμφωνησω και με το βασιλη...κρυψε με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ αυτο το καλωδιο πισω να μην ερθω με πριονια,μαχαιρια κτλ και το κοψω απο τη ριζα Θα κανει επιδειξη και η παολα καο ο παντελιδης στη εκθεση στο dogfestival! χαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Οκτωβρίου 2014 #1343 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 10 Οκτωβρίου 2014 #1344 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Λυκούρκο ποια θα ειναι η διαρκεια φωτισμου στο ενυδρειο με το νεο φωτισμό? Από τι ωρα θα ξεκιναει, με ποση ενταση και ποτε θα σβηνει εντελως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Οκτωβρίου 2014 Author #1345 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Παλικαρι μου φωτιστικο γυαλα και τα ζωντανα σου ειναι απιστευτα!!! Να σου ζησουν και να τα χαιρεσε!! Οσο για το ακουασκειπ ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει !!! ευχαριστω πολυ φιλε μου να σε καλα!!!! Πολυ ομορφο!!! Θα γινει απιστευτο!! μακαρι ευχαριστω!!!! Καλουτσικος ο νεροχυτης σου μωρε....τουλαχιστον εβαλες ωραιο τραγουδι στο βιντεο! Αυτος που ειπε για παντελιδη και παολα παρακαλειται στη συναντηση να φερει και του λουρι του Θα συμφωνησω και με το βασιλη...κρυψε με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ αυτο το καλωδιο πισω να μην ερθω με πριονια,μαχαιρια κτλ και το κοψω απο τη ριζα οτι εχει γινει το χρωσταω σε εσας τους δυο ειστε διπλα μου συνεχεια σε σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Οκτωβρίου 2014 Author #1346 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Λυκούρκο ποια θα ειναι η διαρκεια φωτισμου στο ενυδρειο με το νεο φωτισμό? Από τι ωρα θα ξεκιναει, με ποση ενταση και ποτε θα σβηνει εντελως? ξεκιναει 16:30 και σβηνει 01:00 και αναβουν 2 λαμπες με τα λεντ και ανα μια ωρα 3 και 3 λαμπες και με τον ιδιο τροπο σβηνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Οκτωβρίου 2014 #1347 Share 10 Οκτωβρίου 2014 (edited) Οτι εχει γινει το χρωστας στον εαυτο σου,που αγαπας αυτο που κανεις και ασχολεισαι μαζι του,χωρις να θυσιαζεις ουτε λεπτο απο τη συντηρηση/διατηρηση του,σε τηλεφωνα,κουτσομπολια,τριχες,βιντεακια,φωτο,ματιασματα,φτυαρισματα κτλ κτλ! Laaaaaaaadieeees παμε λιγο Απολαυσε το γιατι εχεις κανει πραγματικα κατι πολυ ομορφο Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 10 Οκτωβρίου 2014 #1348 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Πολυ πολυ ωραίο το ενυδρείο !!!! Το Moorish ειναι έρωτας!!!! συγχαρητήρια για το ενυδρείο πραγματικά απο τα πιο ομορφα !!!!!! Να το χαιρεσαι για καιρο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 11 Οκτωβρίου 2014 #1349 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Φτου,φτου πανέμορφο ενυδρειαρα !!Καλή συνέχεια σου εύχομαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 11 Οκτωβρίου 2014 #1350 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Σκορδα φιλαρακι πανεμορφο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος