Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

Συγχαρητηρια...Πανεμορφο...Τα ψαρια φαινονται κουκλια οσο και τα κοραλλια...Βαλε και κανενα βιντεο

Ποτε το μεταφερατε βρε τρελαμενοι!!!

Λυκουργο φιλαρακι μου χωρις σου ευχομαι το νεο και πανεμορφο ενυδρειο σου να παει τοσο καλα οσο και το προηγουμενο και ακομα παραπανω!!αν και η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να ειμουν εκει για βοηθεια!

Συγχαρητηρια...Πανεμορφο...Τα ψαρια φαινονται κουκλια οσο και τα κοραλλια...Βαλε και κανενα βιντεο

Ευχαριστω φίλε μου θα ετοιμάσω σύντομα!

Ποτε το μεταφερατε βρε τρελαμενοι!!!

Λυκουργο φιλαρακι μου χωρις σου ευχομαι το νεο και πανεμορφο ενυδρειο σου να παει τοσο καλα οσο και το προηγουμενο και ακομα παραπανω!!αν και η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να ειμουν εκει για βοηθεια!

Αδερφέ η απόφαση παρθηκε αργά γιατι Ελειπα εκτος ευχαριστω για τα καλα σου λόγια και να σου πω και εγω θα ήθελα να ήσουν εδω αλλα η πατρίδα εχει προταιρεοτητα!!

Υγ.αυριο θα σου φέρω μάλλον την πεταλούδα!

Καλοριζικο φιλε Λυκουργο..

Να το χαιρεσαι κι εσυ και να το καμαρωνουμε κι εμεις..

Ποση ωρα σας πηρε η μεταφορα?

Καλοριζικο φιλε Λυκουργο..

Να το χαιρεσαι κι εσυ και να το καμαρωνουμε κι εμεις..

Ποση ωρα σας πηρε η μεταφορα?

Να σε καλα περίπου 1ωρα ίσως και λίγο παραπάνω.

Μπραβο ρε παιδια!!! Συνχαρητηρια και απο εμενα :) με το καλο το καινουργειο φιλαρακι!!!!

Το παλιο τι θα το κανεις;; Με το ιδιο σκιμμερ θα το τρεξεις;;

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Μπραβο ρε παιδια!!! Συνχαρητηρια και απο εμενα :) με το καλο το καινουργειο φιλαρακι!!!!

Το παλιο τι θα το κανεις;; Με το ιδιο σκιμμερ θα το τρεξεις;;

Ευχαριστω!!!

Το παλιό αν δε το πάρει ένας φίλος μου θα μπει αγγελία και εξοπλισμός του μαζι.

Ναι για λίγο καιρό με το ίδιο σκιμερ όσπου να παρω αυτο που θέλω

Έγινε επεξεργασία - lykourgos

Αντε αντε με το καλο :) να μην χασεις ουτε πολυποδα!!!!

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Φτου φτου και ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας ρεεεεε(ουουου ladieeeees :bigemo_harabe_net-131::bigemo_harabe_net-131: ...δουλιτσαααα :phone: )

Απλα :bow::bow::bow::bow::bow::bow: για το οτι τουμπιανιασες/εσκασες το μικρο απο κοραλια πριν πας στο μεγαλυτερο!

Δεν ειναι κατι ευκολο και με δεδομενο οτι εισαι μονο δυο χρονια στο χομπυ(αλλοι με δεκατιες-nooooot- δεν εχουν καταφερει ουτε τα μισο απο αυτο το ενυδρειο),ειναι και απιστευτο(συμφωνα με μερικες) αφου σε αυτα τα χρονια ουτε καν ενυδρειακη αποψη δεν θα επρεπε να εχεις :bbq:

Ασε που αυτο το ****λακι εχει δωσει ενα σκασμο κοραλια απο εκει μεσα :bow:

Ειμαι σιγουρος πως και αυτο θα γινει το ιδιο τουμπανο,οπως και το προηγουμενο και χαιρομαι να βλεπω τα πραγματικα διαμαντια(ψαρακια) να κολυμπανε σε άπλα!

Αντε καλη αρχη στο νεο "σχολειο" :thumbsu:

Αδερφέ η απόφαση παρθηκε αργά γιατι Ελειπα εκτος ευχαριστω για τα καλα σου λόγια και να σου πω και εγω θα ήθελα να ήσουν εδω αλλα η πατρίδα εχει προταιρεοτητα!!

Υγ.αυριο θα σου φέρω μάλλον την πεταλούδα!

Τι του τα λες αυτα ρεεεεεεε...θα το πιστεψει και αυτος στο τελος οτι ειναι φανταρος :hot:

Αν και πλακα πλακα θα τον ηθελα χθες εκει να τον pro-γλενταγαμε λιγο μετα τη μεταφορα :jig:

Τούμπανο ενυδρείο. Άντε να δώ και εγώ πόσο θα αντέξω πριν πάω στο μεγάλο. Οι δίσκοι μου το έχουν καταλάβει και μου κρατάνε μούτρα :)

Αντε αντε με το καλο :) να μην χασεις ουτε πολυποδα!!!!

Ευχαριστώ αυτο ελπίζω!

Φιλαρακι μπραβο πολυ καλη δουλεια και πανεμορφο!αναμενω νεα!!

Ευχαριστώ αν δεν ειχα και την βοήθεια απο τους φίλους μου που έτρεξαν με την μια δεν θα ειχα τέτοιο αποτέλεσμα!

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τούμπανο ενυδρείο. Άντε να δώ και εγώ πόσο θα αντέξω πριν πάω στο μεγάλο. Οι δίσκοι μου το έχουν καταλάβει και μου κρατάνε μούτρα :)

Ευχαριστώ φίλε μου αντε με το καλό να παρει σειρά το μεγάλο!

Ασε πανο....το εχεις κανει ηδη θαλασσινο το μεγαλο...απλα δεν το ξερεις :usd:  :usd:  :usd:  :usd:  :usd:

Χαχα ποσο μεσα έχεις πεσει!

Κοιτά αυτο το μικρο πως "γεμισε" το μεγαλο!! Καλα ειμαι σίγουρος πως τα ψαρια θα πάθανε πολιτισμικό σοκ, κολυμπάνε με άπλεεεεςςςςς..!!

Υπεροχο το αποτέλεσμα, να χαιρεσε το νεο ενυδρειο σου, και παντα τετοια ωραια να εχεις στο σπιτι σου και στη ζωη σου!! Κακώς δεν μου ειπες, ξερεις πως θα ερχόμουν για την πάρτη σου και μονο. Θα...περιμενω για το μεγαλυτερο :jig: αλλα ας απολαύσουμε αυτο για τωρα :)

Υπεροχο το ενυδρειο, υπεροχο και το φωτιστικο. Μάστορα καλα το πήγες :bow: , παραγγελίες περνούμε; :P

Έγινε επεξεργασία - Discos

Λυκουργο Καλοριζικο το μεγαλο, να το χαρεις :thumbsu:

Ευχαριστώ πολύ να σε καλά!

Κοιτά αυτο το μικρο πως "γεμισε" το μεγαλο!! Καλα ειμαι σίγουρος πως τα ψαρια θα πάθανε πολιτισμικό σοκ, κολυμπάνε με άπλεεεεςςςςς..!!

Υπεροχο το αποτέλεσμα, να χαιρεσε το νεο ενυδρειο σου, και παντα τετοια ωραια να εχεις στο σπιτι σου και στη ζωη σου!! Κακώς δεν μου ειπες, ξερεις πως θα ερχόμουν για την πάρτη σου και μονο. Θα...περιμενω για το μεγαλυτερο :jig: αλλα ας απολαύσουμε αυτο για τωρα :)

Υπεροχο το ενυδρειο, υπεροχο και το φωτιστικο. Μάστορα καλα το πήγες :bow: , παραγγελίες περνούμε; :P

Μάριε σ ευχαριστώ πολυ εύχομαι γρήγορα να δεις και το δικο σου οπως το επιθυμείς ρε συ τους αλλους άσχετα που ειναι διπλα μου εχω και το θάρρος που τους ξερω χρόνια να τους τραβηξω για βοήθεια που τα παιδιά αφησαν τα πάντα για μένα και την ωρα που μου την βάρεσε εμενα εεε δεν ελεγε να ξεσηκωσω ολο το φόρουμ! Απο την αλλη έπρεπε να το κανω μονο με αυτους γιατι ειναι και μια ιεροτελεστεια για εμας μιας και τα 2 που εχω στησει παλι μαζι με Θαναση και Μιχαλη εεε το τρίτο ετσι έπρεπε να γινει!!!

Παραγγελίες δεν περνω με κουρασε πολυ αυτο και δεν έχω αλλο κουραγιο και υπομονή θελω ξεκούραση τωρα!

Ευχομαι πραγματικά αυτο το ενυδρείο να το απολαύσεις και να το δεις να τουμπανιαζει οσο δεν παει φιλε μου.......

Ευχομαι πραγματικά αυτο το ενυδρείο να το απολαύσεις  και να το δεις να τουμπανιαζει οσο δεν παει φιλε μου.......

Ευχαριστώ αδερφέ μου εσυ και ο αλλος ο ασχημος είστε αστέρια χωρις εσας και το φόρουμ δεν θα ειχα τετοια αποτελέσματα! Εύχομαι μια μερα το δικο μου να μοιάσει στα δικα σας!

Επιτελους γεμισεεεε :)

πανεμορφο ειναι

κα ναι μην χασεις ουτε πολυποδα

τωρα τα ψαρια θα κανουν παρτι

σκεφτεσαι να προσθεσεις και κανενα αλλο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...