Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

Αυτα ειναι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το μεγαλύτερο.. :)

Εύχομαι καλογεμιστο και να το δεις όπως ποθείς...

ευχαριστω φιλε μου!!!!!!!!!

Άντε καλογεμιστο!! Η ουρίτσα έμεινε, το φάγαμε το υπόλοιπο! Αυτη θα ειναι η τελική του θεση; Με το καλο να γίνουν ολα! :)

καλογεμιστο λυκουργο.μπορεις να μου πεις με pm απο που πηρες τον αραγωνιτη χυμα και αν αξιζει σε θεμα κοστους.

Άντε καλογεμιστο!! Η ουρίτσα έμεινε, το φάγαμε το υπόλοιπο! Αυτη θα ειναι η τελική του θεση; Με το καλο να γίνουν ολα! :)

ευχαριστω ναι αυτη ειναι η τελικη θεση του εως τωρα!

καλογεμιστο λυκουργο.μπορεις να μου πεις με pm απο που πηρες τον αραγωνιτη χυμα και αν αξιζει σε θεμα κοστους.

ευχαριστω να σε καλα εχεις pm για αυτο που ρωτας.

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση λυκο.τον αραγωνιτη τον βλεπω λιγο κιτρινο η μου φαινεται?θα κανεισ μιξη ζωντανου νεκρου?

Τα ψάρια σουπερ!

Πολυ καλες επιλογες εχεις κανει Λυκε. (....θελω και γω idol !! :) )

Για τα κοραλια δεν θα πω κατι. Μιλανε οι εικόνες.

Αν τυχει και κατεβω κάτω θα ήθελα αν μπορεις λίγο πράσσινο plate.montipora λεγετε? (Τις ονομασιες ακομη να τις μαθω :P ) Η δικια μου, υστερα απο τις αλλαγές του aquascape σαν να τα ψιλοέπαιξε....αλλα δεν παίρνω και όρκο.

Οσο για το μεγαλυτερο.....η χαρα που νιωθει κανεις οταν το πρωτογεμιζει, πρωτοβαζει χαλικια,βραχια κλπ.....απλα...δεν περιγράφετε. Καλα κανεις και το πας σιγα σιγα για να γινει ωραιο :)

Έγινε επεξεργασία - submarine1981

Τα ψάρια σουπερ!

Πολυ καλες επιλογες εχεις κανει Λυκε. (....θελω και γω idol !! :) )

Για τα κοραλια δεν θα πω κατι. Μιλανε οι εικόνες.

Αν τυχει και κατεβω κάτω θα ήθελα αν μπορεις λίγο πράσσινο plate.montipora λεγετε? (Τις ονομασιες ακομη να τις μαθω :P ) Η δικια μου, υστερα απο τις αλλαγές του aquascape σαν να τα ψιλοέπαιξε....αλλα δεν παίρνω και όρκο.

Οσο για το μεγαλυτερο.....η χαρα που νιωθει κανεις οταν το πρωτογεμιζει, πρωτοβαζει χαλικια,βραχια κλπ.....απλα...δεν περιγράφετε. Καλα κανεις και το πας σιγα σιγα για να γινει ωραιο :)

Ευχαριστω φίλε μου οταν έρθεις αθηνα περνά για καφε και διάλεξε οτι θες να σου κόψω!

καλογεμιστο φιλε μου! Να το δεις οπως επιθυμείς! Ειμαι σίγουρος οτι θα γίνει διαμάντι !!! 😊

Μπράβο Λυκούργο !!!!!!!!!!! Καλογέμιστο φίλε ! Να το δεις όπως το φαντάζεσαι :thumbsu:

καλογεμιστο φιλε μου! Να το δεις οπως επιθυμείς! Ειμαι σίγουρος οτι θα γίνει διαμάντι !!! 😊

Αλήθεια ρε συ Λυκούργο, το modish δε τσιμπάει πολύποδες ??

Ευχαριστώ τις δυο πρώτες μερες πρέπει να δοκίμασε τα πάντα μετα απο αυτο τίποτα το εχω 3 μήνες περίπου και ειναι άψογο!!!

Αντε καλη αρχη μωρεεεεεε!

Ωραια η αφισα...να'ναι καλα ο τασαρος :usd::usd:

Θα γινει και αυτο ενυδρεια-ρος :dj:

Εγω γουσταρω πολυ που βλεπω φωτο απο τις πρωτες 3-4 σελιδες και μετα αυτες που εβαλες τελευταια.Απιστευτη εξελιξη και εχουν μπει κοραλια σε πολλα ενυδρεια απο αυτο τον "μεγαλο-νανο".

Πολλα μπραβο σου αξιζουν που το επηξες το ενυδρειο πριν το "μεγαλωσεις" :bow:

Ειναι κατι που δεν καταφερνουν πολλοι(ουτε και σε 5 η' 10 χρονια και μετα το γυρνανε στο κουτσομπολιο-κραξιμο αφου δεν τραβαει το πραγμα :angel: )

Και κοιτα να εχεις τιποτα μπυρες και πιτσες τριτη-τεταρτη για το CL γιατι βλεπω το χαμστερ,να σου κραταει το φωτιστικο για να τρυπησεις :bling:

...αν και εβαλες καλες βασεις εχθες... :usd::usd::usd:

Και παλι καλη αρχη να εχεις....φτου φτου και ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας(αντε πιαστε δουλιτσα :phone: παλι κοριτσα :bigemo_harabe_net-131::bigemo_harabe_net-131: )

Έγινε επεξεργασία - mad23

Αντε καλη αρχη μωρεεεεεε!

Ωραια η αφισα...να'ναι καλα ο τασαρος :usd::usd:

Θα γινει και αυτο ενυδρεια-ρος :dj:

Εγω γουσταρω πολυ που βλεπω φωτο απο τις πρωτες 3-4 σελιδες και μετα αυτες που εβαλες τελευταια.Απιστευτη εξελιξη και εχουν μπει κοραλια σε πολλα ενυδρεια απο αυτο τον "μεγαλο-νανο".

Πολλα μπραβο σου αξιζουν που το επηξες το ενυδρειο πριν το "μεγαλωσεις" :bow:

Ειναι κατι που δεν καταφερνουν πολλοι(ουτε και σε 5 η' 10 χρονια και μετα το γυρνανε στο κουτσομπολιο-κραξιμο αφου δεν τραβαει το πραγμα :angel: )

Και κοιτα να εχεις τιποτα μπυρες και πιτσες τριτη-τεταρτη για το CL γιατι βλεπω το χαμστερ,να σου κραταει το φωτιστικο για να τρυπησεις :bling:

...αν και εβαλες καλες βασεις εχθες... :usd::usd::usd:

Και παλι καλη αρχη να εχεις....φτου φτου και ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας(αντε πιαστε δουλιτσα :phone: παλι κοριτσα :bigemo_harabe_net-131::bigemo_harabe_net-131: )

ευχαριστω πολυ αδερφε σημερα ξεκινησα το γεμισμα!!!

το φωτιστικο κατα 95% ειναι ετοιμο καποια μικρα ακομα μαζεματα και 4 λαμπες να βαλω πανω και ειναι οκ το ενυδρειο ειναι γεματο με την σψστη αλατοτητα και θερμοκρασια θα τρεξει λιγες μερες και θα γινει η μεταφορα παρτε και λιγο ματι να εχετε μια εικονα

το φωτιστικο ειναι τωρα με 4 λαμπες και 2 λεντ 10w

20141003_153438_zpsiaax9g1n.jpg20141003_153450_zpskfad9acf.jpg20141003_153504_zpshfonulro.jpg20141003_153524_zps1ul8mbfp.jpg20141003_153526_zpsdmhfiila.jpg20141003_153532_zps3dkgftlh.jpg20141003_153727_zpsfeb7wuuu.jpg

Πωωωω Ενυδρειαρα!!! :bigemo_harabe_net-166:

Αυτα ειναι. Μπραβο Λύκε.... θα γινει φοβερό. Εχει τέλειες διαστάσεις παντος και για ψάρια και για κοράλια. Ειμαι περίεργος πως θα βάλεις τα βράχια, και γενικα το aquascape σου, τί μορφη θα έχει.

Έχεις κάτι υπόψιν?

Ευγενιε σ ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σου οπως ειναι τα βραχια και το νερο απο το άλλο σε αυτο θα παει και στην πορεία θα κανω τις αλλαγές που θελω στο στήσιμο αλλα και σε κοράλλια

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπραβο Λυκουργο

ειναι πανεμορφο

Το φωτιστικο παρα πολυ ωραιο

Αντεεε να γεμισει ζωηηη

Τα led στο φωτιστικο μπορουν να ανοιξουν κα μονο τους

ή αναγκαστηκα με μερικες λαμπες?

Ευχαριστώ!

τωρα που εχω βάλει μόνο δυο ανάβουν με δυο blue plus αν τα αλλάξω τα λεντ θα αναβουν μόνα τους.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...