lykourgos 5 Ιουλίου 2014 Author #1026 Share 5 Ιουλίου 2014 (edited) Γιατι εγινε ολο;; Σορυ αλλα δεν καταλαβα... εγινε για να απομακρυνθούν οι θηρευτές των bergia για να καθαρίσω απο απταισια τωρα εχω μεσα ενα tang ανθιας και μανταρινο τα αλλα στο σαμπ ώσπου να τα δωσω Έγινε επεξεργασία 5 Ιουλίου 2014 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Ιουλίου 2014 Author #1027 Share 5 Ιουλίου 2014 Και μια προσθήκη και πως ειναι το ενυδρειο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 5 Ιουλίου 2014 #1028 Share 5 Ιουλίου 2014 σκετο ονειρο πανεμορφο να το χαιρεσαι φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Ιουλίου 2014 Author #1029 Share 5 Ιουλίου 2014 σκετο ονειρο πανεμορφο να το χαιρεσαι φιλε μου!! Ευχαριστω να σε καλα να χαιρεσαι και το δικό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Ιουλίου 2014 #1030 Share 6 Ιουλίου 2014 Λυκο τα bergia τι ειναι;; Πατησα στον γουγλη αλλα μου εβγαζε οδους και φυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Ιουλίου 2014 #1031 Share 6 Ιουλίου 2014 Λυκο τα bergia τι ειναι;; Πατησα στον γουγλη αλλα μου εβγαζε οδους και φυτα....δες Αγγελε ,τρωνε απταζια, http://www.aquazone.gr/forums/topic/95910-berghia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Ιουλίου 2014 Author #1032 Share 6 Ιουλίου 2014 Σωστός ο νικος και για να εχεις καλύτερη εικόνα τι ειναι και γιατι έκανα όλο αυτο το προβλημα μου ειναι οι απταισιες δες εδω το άρθρο για να καταλάβεις http://www.aquazone.gr/forums/topic/86963-aiptasiadhecnioeineaaodheeaiaao-eooaaeo-ea/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Ιουλίου 2014 #1033 Share 6 Ιουλίου 2014 Λυκουργο γιατι δεν βαζεις και 2 peppermint shrimp; Φθηνες και ομορφες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Ιουλίου 2014 Author #1034 Share 6 Ιουλίου 2014 Λυκουργο γιατι δεν βαζεις και 2 peppermint shrimp; Φθηνες και ομορφες..... Ειχα μέσα τις πρώτες μερες κατι έκαναν μόλις μάθανε να τρώνε τροφές που δίνω και στα ψαρια τέλος επισης το ίδιο και το filefish μια πεταλούδα ειχα βάλει και το ειχε καθαρίσει και μετα την καθάρισε το tang επισης με την πεταλούδα μόλις τις έχασα είχαν πολλαπλασιαστή οποτε bergia για να καθαρίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Ιουλίου 2014 #1035 Share 6 Ιουλίου 2014 Ααα μαλιστα!! Περιμενω εξεληξεις τοτε και γυσικα που τα βρησκουμε γιατι κατι εχει παρει το ματι τωρα τελευταια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Ιουλίου 2014 #1036 Share 6 Ιουλίου 2014 Από μαγαζί δεν έχω δει ποτέ και αν βρεις θα είναι ακριβές Λυκούργο πόσες θα βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 6 Ιουλίου 2014 #1037 Share 6 Ιουλίου 2014 Ωρε κορμαρες δουλειές που ανοίξατε βραδυατικα!! Αυτο το ενυδρειακι United Colors of Benneton ειναι μούρλια, ταιριάζει στο σαλόνι φανταστικά. Απο ποια boutique το τσιμπήσες Λυκουργο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Ιουλίου 2014 #1038 Share 6 Ιουλίου 2014 Τοτε που τα βρησκεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Ιουλίου 2014 Author #1039 Share 6 Ιουλίου 2014 4 μικρά θα βαλω και απο μαγαζι θα τα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 6 Ιουλίου 2014 #1040 Share 6 Ιουλίου 2014 σημερα με την βοηθεια του ΤΑΝ και του digital reason βγαλαμε ολα τα βραχια εξω για να βγαλω τις γαριδες και το filefish και ξαναμπηκαν μεσα και δευτερα θα βαλω bergia για να καθαρισει ο βραχος πριν μπει στο μεγαλο σε 2 μηνες και ιδου τις φωτογραφιες υγ.φιλαρακια σας ευχαριστω και παλι! υγ.το κλαμ εφυγε σε φιλο διοτι ηταν μεγαλο και ειχα στραβωσει τρελα μαζι του! 1. Χθες το απογευμα λοιπον στην έναρξη του αγώνα Αργεντινη - Βελγιο, αποφάσισε ο φίλος Λυκούργος να αναστατώσει λίγο το ενυδρείο του...Εγω λοιπον (φανατικός ποδοσφαιροφιλος), μολις ειχα φτάσει με πρόθεση να δω τουλάχιστον τα πρωτα λεπτά. Μπαίνω μέσα και.....παθαίνω πλάκα!!! Κόλησα ρε! Στην τηλεοραση να παιζει μπαλα μουντιαλ και εγω να εχω κολησει στον υφαλο του Λυκουργου! Αλλο να το βλεπεις σε φωτο και αλλο απο κοντα! 2. Οι όποιες εργασιες εγιναν αστραπιαία και με απολυτη επιτυχία! Εεεε σπασαμε και κανενα κοραλακι, δε πειράζει....τα καρπώθηκε το Kesabaran reef.....χιχιχι! 3. Τα παιδια εχουν απιστευτα σώματα! Εγώ ένιωσα σαν μικρό Chromis μπροστά τους.......χαχαχαχαχαχα! Φίλε Λυκούργο όταν στείνεις το καινούργιο, ειμαι στη διαθεση σου φιλε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 6 Ιουλίου 2014 #1041 Share 6 Ιουλίου 2014 Μπραβο βρε λυκε η καλυτερη κινηση για να καθαρισεις το ενυδρειο σου!μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω! Καλα για τον θαναση δεν εχω λογια χειρουργος ειναι πως τα εβγαλε ετσι αθικτααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Ιουλίου 2014 Author #1042 Share 6 Ιουλίου 2014 1. Χθες το απογευμα λοιπον στην έναρξη του αγώνα Αργεντινη - Βελγιο, αποφάσισε ο φίλος Λυκούργος να αναστατώσει λίγο το ενυδρείο του...Εγω λοιπον (φανατικός ποδοσφαιροφιλος), μολις ειχα φτάσει με πρόθεση να δω τουλάχιστον τα πρωτα λεπτά. Μπαίνω μέσα και.....παθαίνω πλάκα!!! Κόλησα ρε! Στην τηλεοραση να παιζει μπαλα μουντιαλ και εγω να εχω κολησει στον υφαλο του Λυκουργου! Αλλο να το βλεπεις σε φωτο και αλλο απο κοντα! 2. Οι όποιες εργασιες εγιναν αστραπιαία και με απολυτη επιτυχία! Εεεε σπασαμε και κανενα κοραλακι, δε πειράζει....τα καρπώθηκε το Kesabaran reef.....χιχιχι! 3. Τα παιδια εχουν απιστευτα σώματα! Εγώ ένιωσα σαν μικρό Chromis μπροστά τους.......χαχαχαχαχαχα! Φίλε Λυκούργο όταν στείνεις το καινούργιο, ειμαι στη διαθεση σου φιλε! και για βοηθεια θα ερθεις και για παρεα θα ερθεις!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Ιουλίου 2014 Author #1043 Share 6 Ιουλίου 2014 Μπραβο βρε λυκε η καλυτερη κινηση για να καθαρισεις το ενυδρειο σου!μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω! Καλα για τον θαναση δεν εχω λογια χειρουργος ειναι πως τα εβγαλε ετσι αθικτααα!!!! τα πολλα μπραβο στο φιλο θαναση πραγματικα τα εβγαλε με τοσο απλα και ευκολα λες και εβγαζε ενα βραχακι αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις φιλε θαναση σου χρωσταω πολλα σ ευχαριστω!!!! αντε τωρα να βαλω τα μικρα μεσα να ξεκινησουν την δουλεια τους εχω πολυ καλο τραπεζι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Ιουλίου 2014 #1044 Share 16 Ιουλίου 2014 Ρε κορμαρα θα δουμε καμια φωτο απο τη βαση? p.s Ελπιζω να την εβαλες μεσα γιατι ψιχαλιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Ιουλίου 2014 Author #1045 Share 16 Ιουλίου 2014 Τωρα ειμαι στο γραφείο το απόγευμα θα εχετε εικόνα περιμένω και τα ακροφύσια για να ξεκινήσω και το φωτιστικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Ιουλίου 2014 #1046 Share 16 Ιουλίου 2014 Άντε άντε να diy να γουστάρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Ιουλίου 2014 Author #1047 Share 17 Ιουλίου 2014 και μια ιδεα απο την βαση και τους ανακλαστηρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιουλίου 2014 #1048 Share 17 Ιουλίου 2014 Πολυ ομορφη,με το χερι βαφτηκε η σε βουτα?τι την περασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Ιουλίου 2014 Author #1049 Share 17 Ιουλίου 2014 με το χερι και ειναι πρωτο χερι θα το περασω αλλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιουλίου 2014 #1050 Share 17 Ιουλίου 2014 μονο γρι αντισκουριακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος