Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

Πολύ όμορφο φίλε μου! Πως τον βλέπεις τον ψαρι απο συμπεριφορά;

Αμα φιλοτιμηθει η ανεμωνη εδω ειμαι εγω ρεεεεεε :D

Tristis αρχοντας!!!

Πανεμορφο Λυκε. Οσο περναει ο καιρος και γινετε ποιο ομορφο απο πριν. Τα χρωματα μιλανε απο μονα τους.

Ομορφο, καθαρο και υγιες το ενυδρειο του Λυκουργου. Πολυ μου αρεσε! Φυσικα ειναι ποιο ομορφο απο κοντα, γιατι με τα μπλε led στις φωτο μας εβγαλες τα ματια :P . Εχεις παιξει καθολου με τη θερμοκρασια χρωματος στη καμερα;

χαχαχα δεν ξερω καν πως υπαρχει αυτη η ρυθμιση!!!

Πολύ όμορφο φίλε μου! Πως τον βλέπεις τον ψαρι απο συμπεριφορά;

πολυ καλος και ζωηρο αλλα εχει σκοτωσει και ενα chelmon με συνοπτικες διαδικασιες μετα απο 1 μηνα στο ενυδρειο

πολυ καλος και ζωηρο αλλα εχει σκοτωσει και ενα chelmon με συνοπτικες διαδικασιες μετα απο 1 μηνα στο ενυδρειο

Σοβαρά μιλάς? Καλά ο chelmon προσαρμόστηκε και πέθανε από συνεχή επίθεση? Κρίμα γιατί συνήθως επειδή είναι μεγάλο ψάρι δεν του κάνουν επίθεση τα reef safe

Σοβαρά μιλάς? Καλά ο chelmon προσαρμόστηκε και πέθανε από συνεχή επίθεση? Κρίμα γιατί συνήθως επειδή είναι μεγάλο ψάρι δεν του κάνουν επίθεση τα reef safe

κανονικά Acanthurus με chelmon δεν είναι συμβατά!

το chelmon ετρωγε ολες τις κατεψυγμενες και ειχε κανει και πολυ δουλεια στο ενυδρειο ολο το καιρο του εριχνε καμια φαπα αλλα μια μερα δηλαδη προχτες απασφαλισε και με μια γρηγορη επιθεση το ξαπλωσε και αφου και δεν το αφηνε απο το στομα του σε ενα λεπτο τελος το ψαρι!

κανονικά Acanthurus με chelmon δεν είναι συμβατά!

Ναι αλλά εντάξει 2 μεγάλα ψάρια δύσκολα θα κυνηγηθούν όσο τα μικρά ( πχ chromis, damsel , cardinals)

Κρίμα..

Έγινε επεξεργασία - jimakosR21

Φιλε Λυκουργο, τις κολλησεις στα βραχια και στα κοραλια με τι τις εκανες?

Μηπως ειναι η dd aquascape?

Φιλε Λυκουργο, τις κολλησεις στα βραχια και στα κοραλια με τι τις εκανες?

Μηπως ειναι η dd aquascape?

ναι!

Φτου φτου φτου λυκο!!

Πολλα μπραβο σου!

Το ενυδρειο καθε φορα φαινεται ομορφοτερο και τα κοραλια ιδια και μεγαλυτερα! :thumbsu:

Καλες οι φωτο ρεεεεεεεε...καλη η φωτ. μηχανη :bbq:

Φτου φτου φτου λυκο!!

Πολλα μπραβο σου!

Το ενυδρειο καθε φορα φαινεται ομορφοτερο και τα κοραλια ιδια και μεγαλυτερα! :thumbsu:

Καλες οι φωτο ρεεεεεεεε...καλη η φωτ. μηχανη :bbq:

λένε με οποίων δάσκαλο θα κάτσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις! σε ευχαριστω για ολα!

λένε με οποίων δάσκαλο θα κάτσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις! σε ευχαριστω για ολα!

+1000

Μη λες βλακειες ρε,το χαβαλε μας να κανουμε! :icon_dance:

Α και η παροιμια οταν αφορα στο χομπυ παει "με οποιον ΦΙΛΟ κατσεις κτλ κτλ"

Αυτο το χομπυ ΔΕΝ εχει ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ και οποιος το νομιζει για τον εαυτο του ειναι :bigemo_harabe_net-115:

Φιλαρακια εχει που μοιραζονται το παθος τους,τις καλες αλλα και τις στραβες στιγμες του χομπυ.

Έγινε επεξεργασία - mad23

Κωστα καλητερα, βρες τροπο να φενεται ο υφαλος σου οπως ειναι γιατι αδικητε!! Παιξε με γωνιες, κανε τον ταρζαν, απλα βγαλτον ωστε να φαινετε οπως ειναι!

Κι αλλα κλαμ!! Ελεος!! So some mercy!!!

Πρεπει να βρω καμια εφυλια τελικα, ααχχχχ!!!!

Πολύ όμορφο φίλε μου πραγματικά όταν βλέπω πόσο καλά τα πάει το ενυδρείο σου χαίρομαι σαν να είναι δικός μου πάντα τέτοια!

λυκουργο,εχω μεινει απο σαλιο με τοσο φτυσιμο που ριχνω με τον υφαλο σου.

ωραιος φιλε!!!

ΥΓ.οταν θα ερθει η ωρα μου για κανα στρειδι εισαι υποψηφιος αντιπροσωπος μου εκει κατω.

θα σε χωσω να το ξερεις.χεχε

Αυτά είναι Λυκούργο! Πανέμορφα όλα!!! Έχω πάθει στέρηση που δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες!!!!

Κωστα καλητερα, βρες τροπο να φενεται ο υφαλος σου οπως ειναι γιατι αδικητε!! Παιξε με γωνιες, κανε τον ταρζαν, απλα βγαλτον ωστε να φαινετε οπως ειναι!

Κι αλλα κλαμ!! Ελεος!! So some mercy!!!

Πρεπει να βρω καμια εφυλια τελικα, ααχχχχ!!!!

Πανέμορφα όλα τους

Αλλά το calm (το τελευταίο) "σκίζει"

Πολύ όμορφο φίλε μου πραγματικά όταν βλέπω πόσο καλά τα πάει το ενυδρείο σου χαίρομαι σαν να είναι δικός μου πάντα τέτοια!

Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...