Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

Λυκουργο ευχαριστω, περιμενω τα φωτα μου ακομα, λογικα μεχρι το κοπη το πιτα θα εχουν ερθει, βλεπουμε για τοτε εαν ειναι, να φερουμε γενικα οτι εχουμε "παραπανησιο"....

εχω ενα καλο νεο η κυρια του ενυδρειου ετοιμαζεται για σπλιτ!! θα προσπαθησω να βγαλω μια φωτογραφια οταν ανοιξουν τα φωτα προς το παρων αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει δυο στοματα αντε να το δω και αυτο!!!

Αυτα ειναι...με το καλο!!

Οταν κανουν σπλιτ περνει καιρο ή μια εξω οταν ερθει η ωρα;

Αυτα ειναι...με το καλο!!

Οταν κανουν σπλιτ περνει καιρο ή μια εξω οταν ερθει η ωρα;

πρωτη φορα το ζω σε δικο μου ενυδρειο συντομα θα εχεις απαντησεις απο εμενα αλλα ας περιμενουμε και τους ποιο εμπειρους απαντησεις!

Τώρα σε τι κατάσταση είναι;Διακρίνεις δύο στόματα;Είδα σε τι μέγεθος την πήρες σήμερα στο cosmozoo και πόσο μεγάλη έγινε μέσα σε ένα χρόνο.....έχετε τρέλα δεν βάζω εγώ αυτό το "ζιζάνιο" στο κυβάκι με τίποτε!!:D:P

Λογικά αύριο θα την δεις διπλή αν έχει δύο στόματα!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

τωρα εχει φουντώσει και δεν μπορω να δω το στομα τις για να καταλαβεις εμενα ηταν ποιο μικρη και αοι 2ευρω νομισμα αυτες που εχει εκει ειναι μεγαλες μπροστα τις!

Αααααα ωραία πράγματα βλέπωωωωωω....!!Θέλω κι εγώ μια αλλά που να την βάλω!!!Πολύ όμορφο και γεμάτο χρώματα το καινούργιο lpsάκι λύκο!Φτου φτου!

Αααααα ωραία πράγματα βλέπωωωωωω....!!Θέλω κι εγώ μια αλλά που να την βάλω!!!Πολύ όμορφο και γεμάτο χρώματα το καινούργιο lpsάκι λύκο!Φτου φτου!

ευχαριστω!!

Στην πιτα βολευει;;; Αλλιως ερχωμαι οποτε μου πεις :-)

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Μαλλον ναι....αμα βρω που ειναι το κεντρο που γινεται, δεν ξερω καλα απο Αθηνα και ψιλο χανομαι παντα....

Μαλλον ναι....αμα βρω που ειναι το κεντρο που γινεται, δεν ξερω καλα απο Αθηνα και ψιλο χανομαι παντα....

οκ οταν εισαι σιγουρος πες μου να φερω αυτο για αρχη....

Ευχαριστω απο τωρα, θα ψαξω τον χωρο που θα γινει το σεμηναριο γιατι ηθελα να ερθω...

Την επόμενη κυριακή είναι η πίτα;

Α καλά πάλι θα την έκανα την μ@λ@κία μου!Όπως και με το swap...μια εβδομάδα πιο νωρίς θα έσκαγα και θα έψαχνα!!χαχαχαχαχα!!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Μεγεια την trachy λυκο :jig:

Πανεμορφη και με πολυ ωραια χρωματα!

Κωστα..... :hysterical::hysterical::hysterical:

Σε-μας δικαιολογω να βιαζεσαι...θα περασουμε πολυ ωραια στην πιτα.

Παντα απο τα καλυτερα event του az.

Πολυς κοσμος,νεες γνωριμιες,χαβαλες,ωραιες παρεες,ψαροκουβεντες κτλ κτλ :thumbsu:

Την επόμενη κυριακή είναι η πίτα;

Α καλά πάλι θα την έκανα την μ@λ@κία μου!Όπως και με το swap...μια εβδομάδα πιο νωρίς θα έσκαγα και θα έψαχνα!!χαχαχαχαχα!!

χαχαχαχχαχχαχαχαχα!!!!

Κωστα θα επιανες καλη θεση ρε τρελε τουλαχιστον! Θα βοηθαγες και στις δουλειες του μαγαζιου, μαθε τεχνη και αστηνε...

Μπορει να μας εκαναν και τσαμπα τους καφεδες :P ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...