Akridas66 1 Φεβρουαρίου 2014 #626 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Λυκουργο ευχαριστω, περιμενω τα φωτα μου ακομα, λογικα μεχρι το κοπη το πιτα θα εχουν ερθει, βλεπουμε για τοτε εαν ειναι, να φερουμε γενικα οτι εχουμε "παραπανησιο".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #627 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 εχω ενα καλο νεο η κυρια του ενυδρειου ετοιμαζεται για σπλιτ!! θα προσπαθησω να βγαλω μια φωτογραφια οταν ανοιξουν τα φωτα προς το παρων αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει δυο στοματα αντε να το δω και αυτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Φεβρουαρίου 2014 #628 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα ειναι...με το καλο!! Οταν κανουν σπλιτ περνει καιρο ή μια εξω οταν ερθει η ωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #629 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα ειναι...με το καλο!! Οταν κανουν σπλιτ περνει καιρο ή μια εξω οταν ερθει η ωρα; πρωτη φορα το ζω σε δικο μου ενυδρειο συντομα θα εχεις απαντησεις απο εμενα αλλα ας περιμενουμε και τους ποιο εμπειρους απαντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Φεβρουαρίου 2014 #630 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Τώρα σε τι κατάσταση είναι;Διακρίνεις δύο στόματα;Είδα σε τι μέγεθος την πήρες σήμερα στο cosmozoo και πόσο μεγάλη έγινε μέσα σε ένα χρόνο.....έχετε τρέλα δεν βάζω εγώ αυτό το "ζιζάνιο" στο κυβάκι με τίποτε!! Λογικά αύριο θα την δεις διπλή αν έχει δύο στόματα! Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #631 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 τωρα εχει φουντώσει και δεν μπορω να δω το στομα τις για να καταλαβεις εμενα ηταν ποιο μικρη και αοι 2ευρω νομισμα αυτες που εχει εκει ειναι μεγαλες μπροστα τις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #632 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 και μια ακομη προσθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Φεβρουαρίου 2014 #633 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Αααααα ωραία πράγματα βλέπωωωωωω....!!Θέλω κι εγώ μια αλλά που να την βάλω!!!Πολύ όμορφο και γεμάτο χρώματα το καινούργιο lpsάκι λύκο!Φτου φτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Φεβρουαρίου 2014 #634 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω θελω ενα open brain(εε τετοιο δεν ειναι;; Ομορφο και ωραια χρωματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Φεβρουαρίου 2014 #635 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Trachyphilia είναι Άγγελε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Φεβρουαρίου 2014 #636 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Μαλιστααα....παντως εξακολουθω να θελω και απο αυτο και ενα open brain.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #637 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Αααααα ωραία πράγματα βλέπωωωωωω....!!Θέλω κι εγώ μια αλλά που να την βάλω!!!Πολύ όμορφο και γεμάτο χρώματα το καινούργιο lpsάκι λύκο!Φτου φτου! ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #638 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω θελω ενα open brain(εε τετοιο δεν ειναι;; Ομορφο και ωραια χρωματα!!! εσυ πες ποτε θελεις πολυπς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Φεβρουαρίου 2014 #639 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Στην πιτα βολευει;;; Αλλιως ερχωμαι οποτε μου πεις :-) Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #640 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Στην πιτα βολευει;;; Αλλιως ερχωμαι οποτε μου πεις :-) κυριακη θα ερθεις στο σεμιναριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Φεβρουαρίου 2014 #641 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον ναι....αμα βρω που ειναι το κεντρο που γινεται, δεν ξερω καλα απο Αθηνα και ψιλο χανομαι παντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #642 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον ναι....αμα βρω που ειναι το κεντρο που γινεται, δεν ξερω καλα απο Αθηνα και ψιλο χανομαι παντα.... οκ οταν εισαι σιγουρος πες μου να φερω αυτο για αρχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #643 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 πες το οκ και 3 φραγκακια για αρχη να παρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Φεβρουαρίου 2014 #644 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω απο τωρα, θα ψαξω τον χωρο που θα γινει το σεμηναριο γιατι ηθελα να ερθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #645 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 ειναι στο Χαλάνδρι στο πορταλ εχει την ανακοίνωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Φεβρουαρίου 2014 #646 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Την επόμενη κυριακή είναι η πίτα; Α καλά πάλι θα την έκανα την μ@λ@κία μου!Όπως και με το swap...μια εβδομάδα πιο νωρίς θα έσκαγα και θα έψαχνα!!χαχαχαχαχα!! Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Φεβρουαρίου 2014 #647 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Μεγεια την trachy λυκο Πανεμορφη και με πολυ ωραια χρωματα! Κωστα..... Σε-μας δικαιολογω να βιαζεσαι...θα περασουμε πολυ ωραια στην πιτα. Παντα απο τα καλυτερα event του az. Πολυς κοσμος,νεες γνωριμιες,χαβαλες,ωραιες παρεες,ψαροκουβεντες κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Φεβρουαρίου 2014 Author #648 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Την επόμενη κυριακή είναι η πίτα; Α καλά πάλι θα την έκανα την μ@λ@κία μου!Όπως και με το swap...μια εβδομάδα πιο νωρίς θα έσκαγα και θα έψαχνα!!χαχαχαχαχα!! χαχαχαχχαχχαχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 7 Φεβρουαρίου 2014 #649 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Κωστα θα επιανες καλη θεση ρε τρελε τουλαχιστον! Θα βοηθαγες και στις δουλειες του μαγαζιου, μαθε τεχνη και αστηνε... Μπορει να μας εκαναν και τσαμπα τους καφεδες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Φεβρουαρίου 2014 #650 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος