Mr_Zoo 28 Ιανουαρίου 2014 #601 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Θέλω κι εγώ έναν τέτοιο ξάδερφο...... Εμένα συνήθως μου δίνει τα ....... !!!!!!! Ή μου παίρνει δώρο πουκάμισα κι παντελόνια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιανουαρίου 2014 Author #602 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Θέλω κι εγώ έναν τέτοιο ξάδερφο...... Εμένα συνήθως μου δίνει τα ....... !!!!!!! Ή μου παίρνει δώρο πουκάμισα κι παντελόνια.... χαχαχαχαχαχααχα και ειναι το δευτερο πριν ενα μηνα μου πηρε και κοραλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιανουαρίου 2014 #603 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Ομορφο Λυκουργο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 28 Ιανουαρίου 2014 #604 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Πανεμορφο!!! Μεγειες και σκορδα!!!! Ωραιος ο ξαδερφος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Ιανουαρίου 2014 #605 Share 28 Ιανουαρίου 2014 Μεγειές μεγειές!Όμορφο το κλαμάκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Ιανουαρίου 2014 Author #606 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Ομορφο Λυκουργο Πανεμορφο!!! Μεγειες και σκορδα!!!! Ωραιος ο ξαδερφος!! Μεγειές μεγειές!Όμορφο το κλαμάκι!!! ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2014 #607 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Μεγειεεεεεεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Ιανουαρίου 2014 Author #608 Share 29 Ιανουαρίου 2014 και μια ολόκληρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 29 Ιανουαρίου 2014 #609 Share 29 Ιανουαρίου 2014 :bigemo_harabe_net-122: ωραιοτατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2014 #610 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Επιτελους!!!! Φτασαμε στο 608 post για να δουμε μια φωτο που να μοιαζει στο ενυδρειο,οπως ειναι live Μπραβο λυκο!Χαιρομαι να βλεπω κοραλια στην ιδια θεση,να γινονται αλλα τοσα! Πολυ καλο! Φοβερη φωτο!Φτου φτου φτου !!!! Ρε #$%#^% τον μαγνητη αριστερα πρεπει να τον εχεις ολη την ωρα μεσα στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Ιανουαρίου 2014 Author #611 Share 29 Ιανουαρίου 2014 :bigemo_harabe_net-122: ωραιοτατο!!! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Ιανουαρίου 2014 Author #612 Share 29 Ιανουαρίου 2014 Επιτελους!!!! Φτασαμε στο 608 post για να δουμε μια φωτο που να μοιαζει στο ενυδρειο,οπως ειναι live Μπραβο λυκο!Χαιρομαι να βλεπω κοραλια στην ιδια θεση,να γινονται αλλα τοσα! Πολυ καλο! Φοβερη φωτο!Φτου φτου φτου !!!! Ρε #$%#^% τον μαγνητη αριστερα πρεπει να τον εχεις ολη την ωρα μεσα στο ενυδρειο? το παλευω πολυ με την φωτογραφικη ασε!!!! το ευχάριστο ειναι οτι και τα κοραλια βοηθανε πολυ που πανε πολυ καλα και απο αναπτυξη και απο χρωμα! εεεεε που επεσε και εσενα το ματι σου!!!! παω να το βγαλω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Ιανουαρίου 2014 Author #613 Share 31 Ιανουαρίου 2014 ξερω σας εχω ζαλίσει αλλα βγαζω καποιες καλες φωτογραφίες και τις μοιράζομαι μαζι σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Ιανουαρίου 2014 #614 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Άντε μπράβο!!!!Φοβερά χρώματα Λύκο!!Φτου φτου ρε φιλαράκι χαίρομαι ιδιαίτερα με το reefάκι σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 31 Ιανουαρίου 2014 #615 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Καλα η σταρ πολυπς εχει γινει θυριο! Πανεμορφες φωτος και δεν μας ζαλιζεις, εμενα μου αρεσει το ενυδρειο σου και οι κοραλαρες σου.... Μοιρασου μαζι μας και την διευθεινση σου και τις ωρες που ληπεις να στα μαδεισουμε ολα ! ! ! :-Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Ιανουαρίου 2014 Author #616 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Άντε μπράβο!!!!Φοβερά χρώματα Λύκο!!Φτου φτου ρε φιλαράκι χαίρομαι ιδιαίτερα με το reefάκι σου!!! ευχαριστω να σου πω την αλήθεια των τελευταίο καιρο και εμενα με εχει εντυπωσιάσει η εξέλιξη του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Ιανουαρίου 2014 Author #617 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Καλα η σταρ πολυπς εχει γινει θυριο! Πανεμορφες φωτος και δεν μας ζαλιζεις, εμενα μου αρεσει το ενυδρειο σου και οι κοραλαρες σου.... Μοιρασου μαζι μας και την διευθεινση σου και τις ωρες που ληπεις να στα μαδεισουμε ολα ! ! ! :-Ρ χαχαχαχαχχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 1 Φεβρουαρίου 2014 #618 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 (edited) wow!!! δεν μας ζάλισες και καθόλου η τελευταία Φώτο πανέμορφη πάντως!! Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2014 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 1 Φεβρουαρίου 2014 #619 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Υπέροχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 1 Φεβρουαρίου 2014 #620 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλα η σταρ πολυπς εχει γινει θυριο! Πανεμορφες φωτος και δεν μας ζαλιζεις, εμενα μου αρεσει το ενυδρειο σου και οι κοραλαρες σου.... Μοιρασου μαζι μας και την διευθεινση σου και τις ωρες που ληπεις να στα μαδεισουμε ολα ! ! ! :-Ρ Ρε συ λυκο...τα star polyps δεν λεγαμε σημερα πως εχουν μεγαλωσει πολυ??? Μηπως πριν φυγουμε για την πιτα(που θα ερθει ο αγγελος) να κραταμε ενα μπουκετακι?...η' και πιο πριν Μπραβο ρε λυκο! Πολυ ωραιες φωτο! Φτου φτου φτου.....ολο και καλυτερο γινεται το ενυδρειο! Δεν το καθυστερεις λιγο το μεγαλυτερο...μεχρι να τουμπιανιασει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #621 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 wow!!! δεν μας ζάλισες και καθόλου η τελευταία Φώτο πανέμορφη πάντως!! Υπέροχο! ευχαριστω πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Φεβρουαρίου 2014 Author #622 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Ρε συ λυκο...τα star polyps δεν λεγαμε σημερα πως εχουν μεγαλωσει πολυ??? Μηπως πριν φυγουμε για την πιτα(που θα ερθει ο αγγελος) να κραταμε ενα μπουκετακι?...η' και πιο πριν Μπραβο ρε λυκο! Πολυ ωραιες φωτο! Φτου φτου φτου.....ολο και καλυτερο γινεται το ενυδρειο! Δεν το καθυστερεις λιγο το μεγαλυτερο...μεχρι να τουμπιανιασει αυτο? ναι ρε φιλε σημερα το λεγαμε!!!!!!! φτου φτου το ατιμο!! οποτε θελει να στειλει πμ η απλα να το ζητησει να του δωσω αυριο ετσι και αλλιως θα δωσω σε ενα αλλο παιδι! αυτο μεγαλωνει γρηγορα!!! αυτο θα κανω μαλλον διοτι το χαιρομαι πολυ τωρα που μεγαλωνουν και δινουν και ωραια χρωματα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 1 Φεβρουαρίου 2014 #623 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Κουκλί φιλαράκι και πολύ όμορφες φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 1 Φεβρουαρίου 2014 #624 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Μπραβο Λυκουργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Φεβρουαρίου 2014 #625 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Φοβερα χρωματα. Αυτο το πρασσινο στα κοραλια μου αρεσει παρα πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος