Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

Λυκούργο το ψαράκι της τελευταίας φώτο είναι θησαυρός να το έχει κάποιος.... αρκεί να του κάτσει και να τρώει αιπτάσιες

το ξερω βαγγελη αν και ψιλό τσιμπάει ακομα δεν εχει πέσει με τα μούτρα!

Εμενα μου αρεσει το file fish(αν το λεω σωστα) και ασνμην τρωει απταισιες....

Μου θυμηζει ψαρια που ζουν στα βαθια μαυρα νερα...και εχει τρομερο "καμουφλαζ"....

Αυτη η bubble ειναι ολα τα λευτα!

Φίλε μου τα ζωντανά σου είναι μαγέια!!! Τα ζοάνθους τι τρέλα ρε φίλε??? Αααααχ!

Το National Geographic στο σπίτι σου εχεις Λυκούργο και μάλιστε σε HD! Πανέμοεφα και να τα χαίρεσαι!!!

Ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!

• Like 1

Πανεμορφα κοραλλια και χρωματα.. Να το χαιρεσαι. Ποτε θα ανοιξουμε μαθηματα για φωτογραφηση? Αλλα ειμαι με ταπεινο iphone... (4)

χαχαχα εννοείς να μου κανεις; γιατι 5 καλές δεν έγινα και φωτογράφος ακομα ειμαι τραγικός απλα δείχνω σημάδια βελτιώσεις!

Σημαινει οτι εισαι σε καλο δρομο αρα ξερεις τι να διορθωσεις :P Δεν ξερω τι φταιει, η μηχανη, το χερι, ο φωτογραφος? Νομιζω το τριτο γιατι και ο Στρατος αν θυμαμαι καλα καποια στιγμη ειχε βγαλει μονο απο κινητο , οποτε...

εξεπλαγην ευχαριστα λυκ...ωραια ζωντανα και οι φωτος αναβαθμισμενες σαφεστατα απο τις τελευταια φορα.

.....μονο εγω εμεινα πισω σαν φωτογραφος.χεχε

Το δικό μου "μυστικό" για καλές φωτογραφίες είναι το contrast....παίξτε λιγάκι και θα εκπλαγείτε!Μετά έρχετε το saturation και το microcontrast.Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και το διάφραγμα και ο χρόνος που θα μένει ανοιχτό!Τεσπα,είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν μια φωτογραφία "πετυχημένη"!

ΥΓ.Πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας είναι το DxO.Κατεβάστε το παιδιά....τρελό boost στις αρχικές λήψεις!;)

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

φοβερο το ενυδρειο αδερφε με υπεροχα κοραλλια και ωραια χρωματα να το χαιρεσε :thumbsu:

εξεπλαγην ευχαριστα λυκ...ωραια ζωντανα και οι φωτος αναβαθμισμενες σαφεστατα απο τις τελευταια φορα.

.....μονο εγω εμεινα πισω σαν φωτογραφος.χεχε

φοβερο το ενυδρειο αδερφε με υπεροχα κοραλλια και ωραια χρωματα να το χαιρεσε :thumbsu:

Εντάξει πολύ παίδες!

Το δικό μου "μυστικό" για καλές φωτογραφίες είναι το contrast....παίξτε λιγάκι και θα εκπλαγείτε!Μετά έρχετε το saturation και το microcontrast.Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και το διάφραγμα και ο χρόνος που θα μένει ανοιχτό!Τεσπα,είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν μια φωτογραφία "πετυχημένη"!

ΥΓ.Πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας είναι το DxO.Κατεβάστε το παιδιά....τρελό boost στις αρχικές λήψεις!;)

έχεις δίκιο παίζουν πολλά ρόλο αυτο ψάχνω να διορθώσω στις ρυθμίσεις! Έχεις καποιο λινκ για να το κατεβάσω;

Λυκουργο τρομερη αναπτυξη ειδικα σε καποια που φαινετε στη βαση τους,δειχνει υγεια και σταθεροτητα ,η ανεμωνη τα σπαει,κουκλα να το χαιρεσε ,πολλα μπραβο.

Βλέπω σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο όσον αφορά τα χρώματα στα κοράλλια σου...

Μπράβο σου φίλε.....

Φιλε μου το χρωμα οπως αναφερανε και ποιο πανω εχεις φοβερη βελτιωση!δεν σε παω στην αναπτυξη που αυτη την ειχες παντα αλλα το χρωμα ξερουμε ολοι ποσο δυσκολο ειναι να το πετυχουμε!εχεις αλλαξει κατι στον τροπο συντηρησης του ενυδρειου και το πετυχες αυτο?

ευχαριστω Βασίλη μου σωστές αλλαγες οχι πολλα ζουμιά σταθερές μετρήσεις λίγο ταισμα όσο χρειάζονται τα ψαρια τίποτα να μην πέφτει κατω δηλαδη 0-2 νιτρικά και όσο ποιο κοντά στο μηδέν φωσφορικά!

Έγινε επεξεργασία - lykourgos

εχω αυτα τις φωτογραφίας 3 ψαρια 3 γαριδες δεν εχω αποφασηση ακομα τι θα βαλω θελω να αποφυγω καποιο τανκ και λεω να το κανω με κλοουν δηλαδη να βαλω 4 και τελος!

δεν βιαζομαι θα το αφησω λιγο καιρο ακομα ετσι δεν με πειραζει εχω επικεντρωθεί στα κοραλια και ειμαι ποιο ηρεμος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...