toyomania8617 21 Ιανουαρίου 2014 #551 Share 21 Ιανουαρίου 2014 Αν και όποτε με χρειαστεί κάποιος ξέρει που θα με βρει. ελα απο εμενα φιλαρακι μια βολτα,ενα τσιγαρο δρομος ειναι................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Ιανουαρίου 2014 #552 Share 21 Ιανουαρίου 2014 (edited) Αθήνα-Σαλόνικα ένα τσιγάρο δρόμος....πρέπει να είναι μεγαααααααλο αυτό το τσιγάρο ή να διακτινιστώ!!!Μακάρι να μπορούσα να φωτογραφήσω όλα τα ενυδρεία του ΑΖ!Δεν φαντάζεσαι πόσο το θέλω!! Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #553 Share 25 Ιανουαρίου 2014 νομιζω οτι βελτιώθηκα λιγο στις φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Ιανουαρίου 2014 #554 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Όντως!!!!Μπράβο Λύκο τα κοράλλια δείχνουν απίστευτα!!!Ρε συ,η bta σου έχει κάνει κανένα split; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #555 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Όντως!!!!Μπράβο Λύκο τα κοράλλια δείχνουν απίστευτα!!!Ρε συ,η bta σου έχει κάνει κανένα split; ευχαριτσω κωστα κανω οτι μπορω!!!! οχι δεν εχει κανει ακομη ελπιζω να κανει συντομα γιατι εχει γινει τερας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Ιανουαρίου 2014 #556 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Ξέρεις που θα το "πετάξεις" το split ε.....κατευθείαν στον κύβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #557 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Ξέρεις που θα το "πετάξεις" το split ε.....κατευθείαν στον κύβο!! χαχα οκ!!!εχεις μπει στην λιστα αναμονης!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Ιανουαρίου 2014 #558 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Οντως μεγαλη βελτιωση...κατι εκανες εσυ!! Καλε φυλαξτε κανα "κομματι" και για μενα εαν γινεται :-) εαν μηνει βεβαια και θελεις Λυκουργο... Τα ζωανθακια σου τα σπανε btw!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #559 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Οντως μεγαλη βελτιωση...κατι εκανες εσυ!! Καλε φυλαξτε κανα "κομματι" και για μενα εαν γινεται :-) εαν μηνει βεβαια και θελεις Λυκουργο... Τα ζωανθακια σου τα σπανε btw!! εβγαλα με μια αλλη φωτογραφικη και πειραξα λιγο τις ρυθμισεις με την βοηθεια απο την κοπελα μου και λιγο απο το ιντερνετ!!! δεν ειναι να θελω ειναι να σπλιταρη καμια 8αρια φορες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Ιανουαρίου 2014 #560 Share 25 Ιανουαρίου 2014 (edited) Εεεεεεεελα ρε!! Πολυ βελτιωση λεμεεεε! Ωραιες φωτο! Ασε τον κυβο οπως ειναι,εσυ κωσταρα Βαλε οτι θες εκτος απο ανεμωνη τωρα... Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #561 Share 25 Ιανουαρίου 2014 συμφωνω με τον μιχαλη στα λιγα λιτρα οπως και τα δικα μου εμποδιο και αγχος ειναι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Ιανουαρίου 2014 #562 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Οχι ρε,δεν το λεω για τα λιτρα. Το λεω γιατι αν τη βαλει ουτε που μπορω να φανταστω πανω απο ποσα κοραλια θα περασει(και ισως ξεπαστρεψει) για να κατσει εκει που θελει. Αφου τον εχει τιγκαρει,καρφιτσα δεν πεφτει εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Ιανουαρίου 2014 #563 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Καλε για αυτην που δεν μπορεις να βγαλεις λες;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #564 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Οχι ρε,δεν το λεω για τα λιτρα. Το λεω γιατι αν τη βαλει ουτε που μπορω να φανταστω πανω απο ποσα κοραλια θα περασει(και ισως ξεπαστρεψει) για να κατσει εκει που θελει. Αφου τον εχει τιγκαρει,καρφιτσα δεν πεφτει εκει. αυτο λεω και εγω οτι βαση του στοκ που εχει και τον χωρο αυτη θα καθαριζει τα παντα στο περασμα της εμενα με μονο μια μετακίνηση μου καθαρισε 2 και ενα εκει που την ειχα βαλει πρωτα πρωτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #565 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Καλε για αυτην που δεν μπορεις να βγαλεις λες;; ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Ιανουαρίου 2014 #566 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Ακομα δεν την εβγαλες;; την βαρεσες με κανα ξυλο οπς ειπε ο νικνικ;; Εμενα μου αρεσε σαν ιδεα....αλλα θελει βιντεο :-Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #567 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Ακομα δεν την εβγαλες;; την βαρεσες με κανα ξυλο οπς ειπε ο νικνικ;; Εμενα μου αρεσε σαν ιδεα....αλλα θελει βιντεο :-Ρ σε καμια περιπτωση δεν το κανω!!! οχι δεν την εβγαλα δεν με αφηνουν οι ανωτερες δυνάμεις του σπιτιου........ αν δεις βιντεο θα δεις να βγαινει εξω μαζι με τον βραχο να πηγαινει προς την αυλη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #568 Share 25 Ιανουαρίου 2014 και λιγες ακομα απο κοραλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #569 Share 25 Ιανουαρίου 2014 και οτι εχει απομείνει απο ζωντανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Ιανουαρίου 2014 #570 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Ρε οντως βελτιωθηκες στις φωτο! Αυτη η ανεμωνη μπορει να σκοτωνει τα γυρω γυρω αλλα ειναι κουκλα η ατιμη! Το filefish μεγαλη μουρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Ιανουαρίου 2014 #571 Share 25 Ιανουαρίου 2014 (edited) Λύκο και Μιχάλη ο μόνος λόγος που θέλω να βάλω bta είναι οι κλόουν μου....τους λυπάμαι ρε παιδιά....!Το βράδυ αράζουν στην επιφάνεια και γενικώς δεν κατεβαίνουν στα χαμηλά στρώματα του ενυδρείου πολύ!Ίσως αν βγει το hawkfish να ξεθαρέψουν και να κάνουν host στις εφίλιες...μακάρι!Όσο για τα περπατήματα τα γνωρίζω...μπορεί να έχεις και καμιά απώλεια εννοείτε!Δεν ξέρω,θα βγει πρώτα με το καλό το *****ψαρο και ανάλογα με την εξέλιξη θα δείξει τι θα κάνω!Ευχαριστώ όπως και να'χει για την προσφορά και τις συμβουλές! Edit.Τρομερή εξέλιξη στην φωτογραφία Λύκο!Εύγεεεεεεε!!! note Τα "γαλλικα" λεμεεεε... Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #572 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Ρε οντως βελτιωθηκες στις φωτο! Αυτη η ανεμωνη μπορει να σκοτωνει τα γυρω γυρω αλλα ειναι κουκλα η ατιμη! Το filefish μεγαλη μουρη! ευχαριστω φίλε μου όντως μούρη ειναι ο άτιμος το εχω στην πείνα τωρα μήπως και φάει καμία καταραμένη αν και εχθές στιμπησε μια αλλα δεν ασχολήθηκε και πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιανουαρίου 2014 Author #573 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Λύκο και Μιχάλη ο μόνος λόγος που θέλω να βάλω bta είναι οι κλόουν μου....τους λυπάμαι ρε παιδιά....!Το βράδυ αράζουν στην επιφάνεια και γενικώς δεν κατεβαίνουν στα χαμηλά στρώματα του ενυδρείου πολύ!Ίσως αν βγει το hawkfish να ξεθαρέψουν και να κάνουν host στις εφίλιες...μακάρι!Όσο για τα περπατήματα τα γνωρίζω...μπορεί να έχεις και καμιά απώλεια εννοείτε!Δεν ξέρω,θα βγει πρώτα με το καλό το *****ψαρο και ανάλογα με την εξέλιξη θα δείξει τι θα κάνω!Ευχαριστώ όπως και να'χει για την προσφορά και τις συμβουλές! Edit.Τρομερή εξέλιξη στην φωτογραφία Λύκο!Εύγεεεεεεε!!! note Τα "γαλλικα" λεμεεεε... ευχαριστω Κώστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2014 #574 Share 25 Ιανουαρίου 2014 respect Λυκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Ιανουαρίου 2014 #575 Share 25 Ιανουαρίου 2014 Λυκούργο το ψαράκι της τελευταίας φώτο είναι θησαυρός να το έχει κάποιος.... αρκεί να του κάτσει και να τρώει αιπτάσιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος