giorgosmarios 4 Σεπτεμβρίου 2013 #251 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ok :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92: Τελειο Λυκουργο δεν εχω λογια να το περιγραψο. Μπραβο!!!!!! :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Σεπτεμβρίου 2013 #252 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 ααααα......σσσσωραίοοοοοςςςςςς.ς.....!!!!!!Πολύ χρώμα και υγεία!!!!Το κυανό μόνο πρόσεχε το...σιφώνι σε κάθε αλλαγή!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 4 Σεπτεμβρίου 2013 #253 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Super!!! Μπραβο Λυκουργε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #254 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 ααααα......σσσσωραίοοοοοςςςςςς.ς.....!!!!!!Πολύ χρώμα και υγεία!!!!Το κυανό μόνο πρόσεχε το...σιφώνι σε κάθε αλλαγή!!!! ευχαριστω.....όσο για το κυανο κάνει ένα μικρό πάρτι αλλα σιφοναρω και καθαρίζω που θα πει οταν πέσουν οι θερμοκρασίες θα την κάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #255 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Super!!! Μπραβο Λυκουργε!!! ευχαριστω φίλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Σεπτεμβρίου 2013 #256 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ήταν μην πάρεις φόρα….. περιμένω να το δω από κοντά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 6 Σεπτεμβρίου 2013 #257 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Με την χθεσινή συνάντηση των συντονιστών στο σπίτι του λύκου είχα την ευκαιρία να δω το ενυδρείο μετά από 1,5 μήνα περίπου… απίστευτη ανάπτυξη!!!!!!!! Ομολογώ ότι δεν το περίμενα!! Για την ακρίβεια έψαχνα να δω κάποια φραγκς που του είχα δώσει… και τα είδα ξαφνικά τεράστια!!!! Φτου φτου με μπόλικα σκόρδα κρεμμύδια ματάκια και όλα αυτά για να μην στο ματιάσω!!! Υ.Γ Από τις φωτογραφίες τελικά χάνει πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Σεπτεμβρίου 2013 #258 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 μπραβο Λυκουργο σιγα σιγα σου δειχνει το δρομο για το επομενο μεγαλυτερο ενυδρειο,μην τη βγαλεις την ανεμωνη χτυπατη και θα μετακινηθει σε αλλη θεση ασε που σε λιγο θα κανει split Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Σεπτεμβρίου 2013 Author #259 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 μπραβο Λυκουργο σιγα σιγα σου δειχνει το δρομο για το επομενο μεγαλυτερο ενυδρειο,μην τη βγαλεις την ανεμωνη χτυπατη και θα μετακινηθει σε αλλη θεση ασε που σε λιγο θα κανει split ευχαριστω!! προς το παρών την αφήνω ως εχει και βλέπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 9 Σεπτεμβρίου 2013 #260 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΑΑΑ ρε λυκε πρωι πρωι μας εφτιαξες!!!!Του κοραλλιου το Καγκελο γινεται!!!!Πανεμορφα ολα φτου και ξανα μανα φτου!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 13 Σεπτεμβρίου 2013 #261 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 πολλά μπράβο και από μένα ,με μια λέξη υπέροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 13 Σεπτεμβρίου 2013 #262 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ σκληρό γεμησες βρε παιδάκι μου. Παει χαλασες και σύ. Και τωρα υπομονή να μεγαλώσουν. Εμένα γιατι μου φεναιτε για διατομο και όχι για κυανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #263 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πλέον το κυανό εχει φύγει εχω λίγη διατομικη αλλά θα φύγει και αυτό που θα πάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 13 Σεπτεμβρίου 2013 #264 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κύκλο κανει και φεύγει, και όταν βρίσκει πρόσφορο έδαφος ξαναερχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #265 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 αν και έκανα σήμερα κάποιες αλλαγές ειχα ετοιμάσει κάποιες φωτογραφίες εδώ λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Σεπτεμβρίου 2013 #266 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μπιουτιφουυυυλλλ!!! Στα χω πει κι απο κοντα αλλωστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Σεπτεμβρίου 2013 #267 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τρομερό Λύκο! Το ενυδρείο σου πάει με τέρμα γκάζι με 7η και με τις μπάντες!!! Λαμπρό μέλλον σου επιφυλάσσεται!!! ΥΓ: Την bubble δεν την φοβάσαι εκεί ψηλά μην σου περπατήσει και πάει αλλού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Σεπτεμβρίου 2013 #268 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πωω εκλπηκτικό το ενυδρείο, πραγματικά συγχαρητήρια για το υπέροχο στολίδι σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #269 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 και λιγες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Σεπτεμβρίου 2013 #270 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πωπωπω ομορφιές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #271 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τρομερό Λύκο! Το ενυδρείο σου πάει με τέρμα γκάζι με 7η και με τις μπάντες!!! Λαμπρό μέλλον σου επιφυλάσσεται!!! ΥΓ: Την bubble δεν την φοβάσαι εκεί ψηλά μην σου περπατήσει και πάει αλλού? την εχω περίπου δυο χρόνια στο nano που ειχα όπως και σε αυτο όπου την έβαλα εκει έμεινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 17 Σεπτεμβρίου 2013 #272 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 μπραβο Λυκουργο.πολυ ομορφα ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Σεπτεμβρίου 2013 #273 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ καλο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Σεπτεμβρίου 2013 #274 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 την εχω περίπου δυο χρόνια στο nano που ειχα όπως και σε αυτο όπου την έβαλα εκει έμεινε! Σου έτυχε καλός χαρακτήρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #275 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σου έτυχε καλός χαρακτήρας! Δεν μπορώ να έχω παράπονο είναι άψογη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος